woman writing down informations displayed on laptop screen

Startup indsendelse register tjekliste

Hvis du starter en virksomhed, er det vigtigt at komme godt i gang. En af de bedste måder at gøre det på er ved at indsende din startup til relevante registre.

Vi har lavet en liste over de bedste virksomhedsregistre til at registrere din startup. Ved at bruge disse ressourcer kan du give din virksomhed den bedste chance for at komme godt i gang.

Register-fortegnelser efter domænevurdering

Der er flere forskellige registre, som du kan indsende din startup tjekliste til. Her er nogle af de bedste:

Navn på webstedetURLDomain Rating (DR)
1.Trust Pilothttps://www.trustpilot.com94
2.SourceForgehttps://sourceforge.net92
3.Capterra (Gartner)https://www.capterra.com90
4.ProductHunthttps://www.producthunt.com/90
5.AngelListhttps://angel.co/90
6.Clutchhttps://clutch.co/review88
7.GeekWirehttp://geekwire.com/startup-list/86
8.FinancesOnlinehttp://www.financesonline.com85
9.Tech In Asiahttps://www.techinasia.com/84
10.G2 Crowdhttps://www.g2crowd.com/84
11.Software Advice (Gartner)https://www.softwareadvice.com/84
12.SiteJabberhttps://www.sitejabber.com/83
13.GetApp (Gartner)https://www.getapp.com/82
14.Trustradiushttps://www.trustradius.com81
15.ProgrammableWebhttps://www.programmableweb.com/80
16.AppSumohttps://appsumo.com/80
17.AlternativeTohttps://alternativeto.net/79
18.ResellerRatingshttps://www.resellerratings.com/79
19.StackSharehttps://stackshare.io/79
20.e27https://e27.co/78
21.ActiveSearchResultshttp://activesearchresults.com/78
22.Add URLhttp://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=078
23.American Innohttp://americaninno.com/post-a-startup/77
24.Software Suggesthttps://www.softwaresuggest.com/76
25.EU-startups.cohttps://www.eu-startups.com/75
26.Exact Seekhttps://www.exactseek.com/75
27.CrozDeskhttps://crozdesk.com/74
28.Webwikihttps://www.webwiki.com/74

Vigtigheden af ​​at blive anført i et register

Når du starter en virksomhed, er det vigtigt at udnytte enhver mulighed for at opnå eksponering. Registre er en fantastisk måde at bringe din virksomhed til et stort publikum og kontakte mange potentielle kunder.
Ud over at levere værdifulde backlinks til dit websted, øger det også din placering i søgemaskinerne at blive opført på registeret. Dette skyldes, at registre ofte har høj autoritet, hvilket kan være med til at opbygge dit websteds ry.

Tilstedeværelsen af ​​et register på en mappe kan også hjælpe med at opbygge tillid og troværdighed. Når kunder ser, at du er opført i et velrenommeret register, vil de være mere tilbøjelige til at handle med dig.

Hvis du ikke drager fordel af registre, går du glip af en værdifuld mulighed for at promovere din virksomhed. Det betyder, at du taber på potentielle kunder og salg, samt at du skader din søgemaskineplacering.

Hvem kan drage fordel af en startup register tjekliste

 • Startup administrerende direktører

Hvis du er en startup administrerende direktør, skal du få din virksomhed foran så mange mennesker som muligt. Ved at indsende din startup til registre, kan du komme i kontakt med et bredere publikum og markedsføre din virksomhed effektivt.

 • Markedsføringsfolk

Registre er en fantastisk, alternativ måde at nå ud til potentielle kunder og generere kundeemner. Ved at drage fordel af disse ressourcer kan du næsten sikre dig, at din marketingindsats får større effekt.

 • Growth hackere

Growth hackere leder altid efter nye muligheder for at promovere deres virksomheder. Registre tilbyder en fantastisk måde at nå ud til potentielle kunder og udvikle din virksomhed.

Se vores start tjekliste

Startup indsendelse register tjekliste bør hjælpe dig med at begynde at promovere din virksomhed. Takket være denne detaljerede guide vil du være i stand til at gøre det nemmere for dine kunder at finde dig i hvert register.

Startup indsendelse register tjekliste

Trustpilot er en digital platform, der lader kunder skrive anmeldelser af virksomheder, hvorfra de har købt varer, modtaget tjenester eller kontaktet kundeservice. Hvordan bliver man opført på deres websted?

Se nogle af anmeldelserne, der opsummerer kundeoplevelser med LiveAgent her.

Trustpilot homepage

Opret en konto

Her er linket til webstedet: create a free TrustPilot account

Indtast detaljer

Tilføj websted, virksomhedsnavn, jobtitel, arbejds-e-mail osv.

Bekræft din virksomhedsprofil

Bekræft din e-mail og aktiver kontoen, opsæt adgangskoden, og kom i gang.

Tilpas din virksomhedsprofil

Når du gør krav på din profil, kan du tilpasse den, så den passer til din virksomheds behov. Tilføj dit logo og indtast din virksomheds generelle oplysninger og kontaktoplysninger.

Bemærk: Hvis du driver en virksomhed flere steder, og du vil have separate anmeldelser for hver af dem, skal du oprette lokationsanmeldelser.

Ansøg om en virksomhedskategori

Ved at kategorisere din virksomhed kan du gøre det nemmere for forbrugerne at finde dig og vurdere, hvad du har at tilbyde sammenlignet med andre lignende virksomheder.

Send invitationer

Når du har oprettet din profil, er du klar til at begynde at sende invitationer ud for at begynde at få anmeldelser. At sende en grundlæggende invitation er en enkel måde at komme i gang på.

Send dine kunder et link via din e-mail-tjeneste, der fører dem til din virksomheds side på Trustpilot. For en mere avanceret metode til indsamling af invitationer kan du overveje en TrustPilot eCommerce integration eller Automatic Feedback Service.

Dette er en webservice, der giver brugerne mulighed for at kontrollere og administrere open source-softwareprojekter såvel som research i forretningsprogrammer. Det er også en fantastisk platform, hvis du forsøger at finde ud af mere om forskellige SaaS-løsninger. Ved at klikke her kan du finde en omfattende oversigt over helpdesk-software, der er tilgængelig på markedet.

Anmod om en virksomhedsprofil

SourceForge homepage

Her er linket til formen.

Tilføj oplysninger om din virksomhed

I feltet “Beskrivelse” skal du skrive om din virksomhed i en eller to sætninger. Sørg for at inkludere oplysninger, der vil være relevante for brugerne, dvs. de vigtigste funktioner.

Bedst hvis firkantet & højopløsning. JPG-, GIF- eller PNG-filer.

Vælg din målgruppetype

Hvem er dit produkt beregnet til?

Tilføj yderligere oplysninger

Udfyld formen for at forespørge om priser og demo tilgængelighed. Vælg hvilken kundesupport dine kunder har adgang til (f.eks. 24/7, åbningstider, online). Du kan også vælge integrationer og understøttede platforme samt træningsmulighederne.

Send formen

Når du har udfyldt formen, skal du klikke på “Send”. Et medlem af deres team vil snart kontakte dig for at diskutere at få din virksomhed på SourceForge.net.

Som en online forhandler forbinder Capterra købere med teknologileverandører i softwareindustrien. Virksomheden hjælper millioner af brugere med at finde de bedste softwareløsninger. I eksemplet her kan du se, at det giver mange værdifulde detaljer såvel som brugeranmeldelser.

Capterra homepage

Tilmeld dig

Capterra er en del af Gartner Digital Markets-netværket. Hvis din profil passer godt til denne eller nogen af ​​deres andre websteder (GetApp eller Software Advice), vil den blive inkluderet. Tilmeldingsformularen kan ses her here.

Tilføj oplysninger om din virksomhed

Telefon, e-mailadresse, websted, placering osv.

Tilføj oplysninger om produktet

Produktnavn, softwaretype og en kort produktbeskrivelse.

Opret profil

Send formen.

Det er et fællesskabsbaseret websted, der giver marketingfolk mulighed for at promovere deres produkter eller tjenester og komme i kontakt med deres første kunder. Det giver endda mulighed for reklamevideoer og videoguider. Du kan se en her.

ProductHunt homepage

Opret en personlig konto

Vælg et brugernavn, tilføj en e-mailadresse og dit navn. Tilføj en kort beskrivelse af dig selv, dit personlige websted og emner, du er interesseret i. Her er linket.

Fuldend onboarding-processen

Dette er et nødvendigt trin, før du får adgang til at poste et produkt.

Klik på knappen “Send”

Når du har logget ind, skal du klikke på knappen “Send” i øverste højre hjørne og indtaste produktets URL. Under posting-processen vil du se en forhåndsvisning af, hvordan hvert aspekt vil se ud.

Tilføj detaljer

Produktets navn, fængende tagline, downloadlink, miniaturebillede, priser, galleri, kampagnetilbud, producenter og mange flere.

Vent på godkendelse

Abonnenter vil modtage en e-mail-meddelelse, hvis deres indlæg ender på hjemmesiden.

Del linket til dit indlæg

Fortæl andre om dit produkt.

AngelList er et amerikansk-baseret websted, der forbinder startups med angel investorer og jobsøgende.

AngelList homepage

Opret din virksomheds AngelList-profil

Du skal have en personlig profil først. Klik på dit billede øverst til højre og derefter på Opret virksomhedsprofil. Her er linket.

Udfyld hvert felt om virksomheden

Giv et komplet overblik over din virksomhed, angiv tydeligt dine fundraising-mål, og tilføj hvert medlem af dit team.

Vælg en omtrentlig beliggenhed

Mange investorer kan lide at investere i lokale virksomheder og vil søge efter virksomheder i deres område, så det er godt at kaste et større net end blot et meget specifikt sted.

Gør krav på siden

Gå til virksomhedens AngelList-side, og klik på den blå ‘kontakt os’-tekst øverst på siden. Du bør modtage et svar inden for et par hverdage.

Clutch er en business-on-business listing, vurderinger og anmeldelses platform, der identificerer de bedste IT- og marketingsoftwareudbydere og -tjenester. En profil som denne kan hjælpe potentielle kunder med at beslutte, om din løsning passer til deres behov. Tjek det her.

Clutch homepage

Opret en brugerkonto

Log ind med din LinkedIn-profil.

Vælg en profil

Du kan vælge mellem basic, premium, eller sponsored.

Konfigurer din virksomhedsprofil

For at potentielle kunder kan afgøre, om dine tjenester er et godt match, skal din virksomhedsprofil indeholde følgende oplysninger: tagline, antal ansatte, minimumsprojektstørrelse, websteds-URL, beliggenhed, oversigt, kontaktoplysninger, servicefokus, kundefokus .

Indsend klientreferencer

Clutch kan gennemføre interviews med dine kunder, oprette casestudier og udgive dem til din profil på denne platform.

->

GeekWire er et teknologiwebsted, der giver breaking news, ekspertanalyser og unikke indsigter i den teknologiske industri.

Udfyld formularen

Brug denne formular til at indsende din startup til GeekWires Startup List Database.

GeekWire homepage

Opfyld kravene

GeekWire accepterer teknologistartup-virksomheder, der opfylder disse krav:

 • hovedkvarteret ligger i Washington, Oregon, Idaho eller British Columbia
 • grundlagt for mindre end 15 år siden
 • privatejet

Udfyld virksomhedsoplysningerne

Virksomhedens navn, adresse, by, stat, kategori, logo, hjemmeside, sociale medier (valgfrit), år grundlagt osv.

Tilføj kontaktoplysninger (ikke vist)

Navn, e-mail, stilling.

Send formularen

Hver post bliver gennemgået af et menneske, så virksomhedsoplysningerne og den fysiske adresse verificeres før offentliggørelse.

På denne populære platform kan du finde anmeldelser, anbefalinger, undersøgelser, rapporter og mere. Her kan du endda finde omfattende prisoplysninger for forskellige SaaS- og B2B-produkter, som f.eks. LiveAgents.

Klik på knappen “Get listed”

Det er i øverste højre hjørne på siden – her er linket.

Klik på knappen “Get listed”

Opret en fortegnelse for dit produkt

Tilføj alle nødvendige oplysninger såsom navn, e-mailadresse, jobtitel, månedligt annonceringsbudget osv.

Foreslå dit produkt

Klik på knappen “suggest your product”, og vent på godkendelsen.

->

Opret en Tech In Asia-konto

Du skal være logget ind for at oprette en virksomhedsprofil på Tech in Asia. Klik here for at komme i gang.

Tech In Asia homepage

Gå til Create Company menu

Gå til Jobs > For Employers > Manage Companies > Create a new company

Indtast din virksomheds generelle oplysninger

Hvis din virksomhedsprofil allerede eksisterer, kan du gøre krav på den direkte. Hvis ikke, vælg “Create option”.

Udfyld dine virksomhedsoplysninger

Du kan oprette en ny virksomhedsprofil ved at udfylde de resterende obligatoriske felter.

Klik på knappen “Create Company”

Så skal du offentliggøre din virksomhedsprofil.

G2-platformen lader folk dele anmeldelser af forretningssoftware i realtid. For at hjælpe brugerne med at træffe bedre købsbeslutninger bruger platformen over 1,3 millioner brugeranmeldelser. Du kan se alle de nyttige oplysninger, som denne hjemmeside giver om LiveAgent helpdesk-software her.

G2 homepage

Opret G2-konto

Log ind, eller opret en konto. Du kan bruge Google (Business), LinkedIn eller virksomheds-e-mail til at registrere dig. Her er linket.

Tilføj et produkt eller en tjeneste til G2-listen

Tilføj navnet på dit produkt eller din tjeneste, leverandørens navn, og vælg, om det er en software eller udbyder.

Tilføj yderligere oplysninger

Indtast beskrivelse, URL, logo og skærmbillede.

Tilføj kunde-mailadresser

Angiv op til 3 kunders e-mailadresser. G2-teamet vil kontakte brugerne af produktet/tjenesten, du tilføjer, og bede om deres anmeldelser.

Vent på bekræftelse

Før den bliver live, vil et medlem af G2-teamet bekræfte detaljerne.

Software Advice er en del af Gartner Digital Markets-netværket. Hvis den passer godt til denne eller nogen af ​​deres andre websteder (Capterra eller Get App), vil den blive inkluderet. Den har let-at-navigere anmeldelsersektioner, som du kan se her.

Software Advice (Gartner)

Se sælger-informationssiden

Det er den nemmeste måde at blive opført på Software Advice. Her er linket til siden.

Giv oplysninger om dit produkt

Baseret på de angivne oplysninger vil Software Advice afgøre, om produktet opfylder deres krav.

Vent på godkendelse

Du vil modtage nogle eksempler på kundeemner og oplysninger om at komme i gang, hvis dit produkt passer til dette Highly Qualified Leads (HQL)-program. Hvis dit produkt ville passe godt til softwarerådgivning, men du endnu ikke er klar til at deltage i HQL-programmet, kan du anmode om en gratis fortegnelse.

Anmeldelsesdelingsplatform Sitejabber giver små virksomhedsejere mulighed for at komme i kontakt med forbrugerne. Anmeldere kan lave en så enkel eller så kompleks anmeldelse, som de vil. Du kan se et eksempel på sådanne interaktioner her.

Sitejabber homepage

Tjek, om du allerede er på listen

En virksomhedsfortegnelse genereres automatisk, når en forbruger anmelder din virksomhed på SiteJabber.

Bed kunderne om at skrive anmeldelser, hvis de ikke har gjort det

Hvis du gør det, får du din første SiteJabber-anmeldelse, og din virksomheds side bliver automatisk genereret. Eventuelle efterfølgende anmeldelser vil blive offentliggjort på samme side.

GetApp er en del af Gartner Digital Markets-netværket. Hvis din fortegnelse passer godt til denne eller nogen af ​​deres andre websteder (Capterra eller softwarerådgivning), vil den blive inkluderet. Her er linket til siden. Du kan finde et eksempel på en vellykket fortegnelse her.

GetApp homepage

Opfyld kriterierne

 • B2B-software
 • det er en pakkeløsning
 • skal være offentligt tilgængelig
 • skal være opført under produktnavnet bestemt af leverandøren

Tilføj oplysninger om din virksomhed

Telefon, e-mailadresse, websted, beliggenhed osv.

Tilføj oplysninger om produktet

Produktnavn, softwaretype og kort produktbeskrivelse.

Opret fortegnelsen

Send formularen.

Trustradius er en anmeldelsesplatform, der hjælper købere med at træffe mere kvalificerede beslutninger. Se alle de detaljerede oplysninger, de giver på virksomhedsprofilerne ved at klikke her.

Trustradius

Vælg din profiltype

Du har to muligheder at vælge imellem: premium eller gratis.

Opret en konto

Tilføj din arbejds-e-mailadresse, dit navn og opsæt adgangskoden.

Indtast sikkerhedskoden

Tjek din indbakke, og indtast sikkerhedskoden.

Tilføj virksomhedsoplysninger

Indtast firmanavnet og webstedets URL.

Anmod om adgang

En førende kilde til API-nyheder og -information, der sporer udviklingen af ​​dette felt rundt om i verden og leverer internettets API-katalog.

ProgrammableWeb

Tilføj en API

Den formular, du skal udfylde for at blive vist, er tilgængelig her.

Vælg, om API’en allerede findes på ProgrammableWeb

JA (hvis du vil tilføje en ny version) eller NEJ (hvis dette er en helt ny API).

Tilføj API-oplysninger

API-navn, API-portal, version, versionsstatus, virksomhedstype, arkitektonisk stil, industri, niche og mere (formularen er ret detaljeret).

Færdiggør formularen

Kontakt support@programmableweb.com, hvis du har problemer med at indsende formularen.

AppSumo tilbyder daglige tilbud på digitale produkter og onlinevirksomheder. Her kan du tjekke deres nyttige side med LiveAgent.

AppSumo homepage

Tilmeld dig

Her er linket til hjemmesiden.

Klik på “Start selling”

Klik på “Start selling” for at opføre dit første produkt.

Tilføj grundlæggende produktoplysninger

Du skal tilføje billeder, kopi og priser.

Tilføj en e-mailadresse til support

Det er her, AppSumo vil kontakte dig, når der er et problem med din fortegnelse.

Tilføj billeder af dine produkter

Brug de bedste billeder til at fremvise dit produkt.

Indløs flowmaterialer

Du kan konfigurere indløsning på en af ​​to måder:

 • statisk URL-indløsning – Købere modtager en kode (som du har indsendt) og følger en URL til en landingsside på dit websted, hvor den kan indløses.
 • dynamisk URL-indløsning (avanceret) – Kunder modtager en dynamisk URL med AppSumo-koden indlejret i den, som kan anvendes med det samme.

AlternativeTo er et websted, der viser alternativer til webbaseret software, desktopsoftware og mobilapps, og sorterer alternativerne efter forskellige kriterier. Du kan finde LiveAgent multichannel helpdesk-software og dens anmeldelser ved at klikke på dette link.

AlternativeTo homepage

Tilmeld dig AlternativeTo

Du skal oprette en konto for at kunne tilføje din software.

Tilføj en ny applikation

Tilføj din software (du finder denne mulighed via startsideknappen eller ved at klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne.

Udfyld felterne

Oplysninger såsom platforme, licens, beskrivelser osv.

Færdiggør indsendelsen af ​​ansøgningen

Din app vil blive bekræftet og godkendt.

ResellerRatings er et online-vurderingswebsted, hvor forbrugere indsender bedømmelser og anmeldelser fra online-forhandlere. Tjek denne side for at se et eksempel.

ResellerRatings homepage

Føj en butik til ResellerRatings med et enkelt klik

Det er muligt at tilføje en butik hurtigt (bare dens navn og hjemmeside), indsende den og vente på godkendelse eller registrere for at blive medlem.

Opret en konto

Du kan tilmelde dig her.

Tilføj grundlæggende kontaktoplysninger

Du skal angive din e-mail, telefonnummer, navn og websted for at oprette en konto.

Gør krav på din fortegnelse

For at blive vist i den nye ResellerRatings-søgemaskine skal du sørge for, at de rigtige data er angivet. Dette omfatter indstilling af din butiks anførte data, vælge mellem kategorier, der vises, når andre sammenligner dig med andre butikker osv.

Begynd at indsamle anmeldelser

For at indsamle brand anmeldelser direkte fra bekræftede kunder, skal du bruge ResellerRatings direkte linkmetode.

Alt det bedste Open Source, Software as a Service (SaaS) og udviklerværktøjer på ét sted. Opstillet af udviklere og virksomheder, der bruger værktøjerne. Tjek LiveAgents side her.

StackShare homepage

Byg din stack

Hvis du ikke har delt din virksomheds stack endnu, klik her for at blive opført på StackShare.

Tilføj virksomhedsoplysninger

Navn, websted, beskrivelse og logo. Sørg for at uploade billeder og udfyld alle trin i formularen.

Bekræft applikationen

Vent på, at formularen bliver godkendt.

Giver adgang til indsigt, forbindelser og finansieringsmuligheder.

e27 homepage

Tilmeld dig e27-fællesskabet

Opret en konto her.

Klik på “Create Company Profile”

Klik på dit profilikon i øverste højre hjørne af siden, og vælg ‘Create Company Profile’. Sørg for, at du er logget ind på din e27 (Pro) konto.

Udfyld felterne

Company Profile, Startup Profile, Media Upload, Team Information, Funding Investment, Previous Investors, Fundraising Information.

Fuldfør processen

Din startup-profil skal bekræftes af e27-teamet efter afslutning. Efter godkendelse eller afvisning er foretaget, modtager du en bekræftelses-e-mail.

ActiveSearchResults (ASR) er en uafhængig internetsøgemaskine. ASR har sine egne spiders, der besøger websteder, der er indsendt til tjenesten.

Active Search Results homepage

Tilføj dit websted til ASR

Indtast din webadresse (URL) og en gyldig e-mailadresse, og indsend derefter formularen.

Vent på indeksering

Nye og genindsendte websteder spideres og indekseres hver 24. time.

Addurl.nu er en 17 år gammel gratis premium branchefortegnelse.

Add URL homepage

Vælg en kategori

Du behøver ikke at have en konto for at indsende dit websted.

Tilføj generelle oplysninger

Websted, nøgleord, der skal promoveres, kort beskrivelse. For at begrænse antallet af spam-indsendelser kræver Addurl.nu, at du placerer et tekstlink på din hjemmeside for at støtte deres partnere til din gratis indsendelse.

Send formularen

Det var det – hvis dit websted opfylder kravene, vil det blive vist her.

American Inno er en portefølje af digitale mediebrands, der udelukkende fokuserer på lokale startups, teknologi og innovation.

American Inno

Post en startup

Du skal udfylde formularen her.

Tilføj alle detaljer

Titel, beskrivelse, logo, branche, adresse og mange flere (de fleste er valgfrie).

Send ansøgningen

Klik på knappen “Submit”, og vent på godkendelsen.

SoftwareSuggest er et websted, der hjælper besøgende med at finde de bedste forretningssoftware og servicepartnere. Deres tjenester omfatter softwareanmeldelser, sammenligninger og gratis konsultationer. Du kan endda bruge det til at booke en gratis demo med etablerede virksomheder som LiveAgent. For mere information, klik her.

SoftwareSuggest homepage

Udfyld formularen

Udfyld den korte og enkle formular.

Åbn bekræftelses-e-mail

Aktivér din konto.

Kontakt SoftwareSuggest-teamet

Deres eksperter hjælper dig med at vælge en personlig plan baseret på dine behov og få din startup opført på dens premium-fortegnelse.

EU-Startups.com er det førende onlinemagasin om startups i Europa. Du kan klikke her for at tjekke det.

EU-Startups.com homepage

Gå til “Add a startup”

Her er linket til siden. En gratis fortegnelse er tilgængelig i 3.000 dage.

Vælg landet

Alle EU-lande er angivet.

Tilføj fortegnelsesoplysninger

Virksomhedsnavn, beskrivelse, tags, der beskriver din virksomhed, e-mail til virksomhedskontakt osv.

Tilføj fortegnelsesbilleder

En gratis mulighed giver dig mulighed for at uploade to billeder.

Send formularen

Du skal indsende ansøgningen og vente på bekræftelse af, at din virksomhed vises på EU-Startups.

Hver dag indsendes over 29.000 nye websteder og bliver indekseres af Exact Seek, en internetsøgemaskine og virksomhedskatalog.

Exact Seek homepage

Klik “Add URL”

Her er linket til siden.

Tilføj e-mailadresse

Du skal blot indtaste et websted og en e-mailadresse.

Svar på bekræftelses-e-mailen

Glem ikke at tjekke din e-mail-indbakke for beskeden for at fuldføre bekræftelsen.

Indsend dit websted

Hvis du ikke svarer på den bekræftelses-e-mail, der er sendt efter registreringen, eller hvis dit websted mangler korrekte titel- og metabeskrivelses-tags, vil dit websted ikke blive tilføjet.

Crozdesk er en webservice, der forbinder købere og sælgere af forretningssoftware og tilbyder en platformsvurderings algoritme. Se på de oplysninger og blogindlæg, de giver.

Crozdesk homepage

Udfyld formularen

Her er linket til den gratis applikation.

Tilføj nødvendige detaljer

Du skal indtaste virksomheds-, kontakt- og softwareoplysninger samt det månedlige marketingbudget og beskrivelse.

Send din ansøgning

Klik på knappen “Submit your application”. Du kan angive flere softwareprodukter, når din konto er blevet godkendt, uden at du behøver at indsende ekstra ansøgninger.

Webwiki er et webstedsregister, der for det meste indeholder engelsksprogede websteder og populære websteder for engelsktalende målgrupper.

Webwiki homepage

Tilføj dit websted

Her er linket til formularen.

Tilføj webstedsdata

Domæne, kategori, URL, titel og beskrivelse.

Inkluder e-mailadresse

Ikke til offentliggørelse, kun til kontakt.

Fuldfør oplysninger om webstedsejer

Adresse, telefon, land osv.

Send formularen

Klik derefter på knappen “Add your website” og bekræft, at webstedet ikke indeholder indhold, der overtræder Webwikis vilkår.

Oversigt over startup register tjekliste

Bekræft din fortegnelse i alle disse registre:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Software Advice (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • ResellerRatings
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Add URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.co
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, hvilke platforme der passer til min startup?

Den bedste måde at afgøre, hvilke registre der er mest relevante for din startup, er at overveje din målgruppe. Du skal gerne indsende din tjekliste til registre, der når ud til potentielle kunder i din branche. Du kan også bruge søgeordsanalyse til at identificere, hvilke registre der er mest populære til netop din niche.

Hvordan kan jeg få flere anmeldelser?

Den bedste måde at få anmeldelser på er at give noget i bytte for værdier. Du kan tilbyde en rabat, gratis prøveperiode eller et andet incitament for at opmuntre folk til at skrive anmeldelser. Du kan også kontakte kunder, der har haft en positiv oplevelse, og bede dem om en anmeldelse eller bruge sociale medier til at bede dine følgere om at skrive en anmeldelse på din side.

Hvordan kan jeg spore trafikken og ydeevnen for forskellige registre?

Der er en række måder at spore trafikken og ydeevnen for forskellige registre. En måde er at bruge Google Analytics. Du kan også bruge andre værktøjer som BuzzSumo til at spore dine backlinks og se, hvilke der sender mest trafik til dit websted.

Har jeg brug for et stort budget for at køre PPC-kampagner?

Nej, du behøver ikke et stort budget for at køre PPC-kampagner. Du kan starte med et lille budget og gradvist øge det, efterhånden som din virksomhed vokser.

Tilhørende ressourcer

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo