Lad os sætte en stopper fordårlig service.

Imponere kunderne med hurtige & kyndige svar.

 • ✓ Intet installationsgebyr    
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Kreditkort kræves ikke    
 • ✓ Annuller når som helst
Brugt af
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Helpdesk-software, der vil erobre nye kunder

Tjen på højere agentproduktivitetsniveauer og kundefastholdelse eller (omdannelse) med vores omnichannel help desk-software. Prisværdiforholdet er uovertruffent. Med over 180 helpdesk-funktioner og over 40 integrationer er vores software den perfekte løsning for virksomheder i alle størrelser og brancher.

Strømlin alle kommunikationskanaler og administrer dem fra en enkelt delt virksomhedens indbakke. Nyd integration af sociale medier, ubegrænset billetoversigt, opkaldsoptagelser, hybrid billetstrømme og andre produktivitetsværktøjer.

>

Oplev avanceret helpdesk-software

IT-helpdesk-software fra LiveAgent, strømliner forskellige kommunikationskanaler til samlede billetter.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerer fremragende live chat, billetering og automatisering, der giver os mulighed for at yde enestående support til vores kunder.

black Slido logo

Mød LiveAgent - multikanals kommunikationsplatform

Giv dit team det rigtige helpdesk-værktøj til at øge deres produktivitet og bruge mindre tid på kundeanmodninger. Med LiveAgent kan dine kunder kontakte dig overalt. Det er ligegyldigt, om dine kunder vil e-maile, chatte, ringe eller kontakte dig via sociale medier. LiveAgent giver dig mulighed for at besvare alle deres anmodninger fra ét sted.

Billetsystem

Er det svært for dig at holde styr på og besvare alle dine kundeforespørgsler? Kunder forventer og kræver hurtig kundeservicekommunikation på flere platforme. Dog kan kundeservicestyring blive uorganiseret og kaotisk, når du ikke har et kvalitetssystem.

The billetsystem er en del af enhver kvalitets helpdesk-software. Billetfunktionen i LiveAgent samler kundehenvendelser fra flere kommunikationskanaler og organiserer dem i en universel indbakke. Således kan du modtage alle dine e-mails, henvendelser/omtaler på sociale medier, opkald, live chats og mere på én platform.

Agenter ville derefter kunne håndtere kundens kommunikation effektivt og forhindre tabt eller ubesvaret kommunikation. LiveAgents online billetsystem er brugervenligt, hvilket gør det muligt for dine agenter hurtigt at blive fortrolige med det.

Derudover har LiveAgent udviklet et online billetsystem for at forbedre kundeserviceautomatisering endnu mere. For eksempel, automated ticket distribution, SLAs, automatisering rules, og mere. Så giv billethåndteringssystemet en chance, og yde professionel kundeservice med det samme.

Ticketing feature in Help desk software - LiveAgent
Live chat connections

Live chat

Live chat-funktionen kan hjælpe dig med at levere øjeblikkelig kundeservice til dine kunder eller besøgende. LiveAgent tilbyder hurtigste live chat-service til rådighed, og der er ingen grænser for antallet af chatknapper, du kan bruge. Således kan du yde support på webadresser, hvor besøgende har brug for din hjælp.

Desuden har LiveAgents live chat en bred vifte af smarte funktioner. For eksempel stopper Max queue length feature den automatisk visningen af ​​chat-knappen, når kunde køen bliver for lang. Proaktive chatinvitationer er en anden glimrende funktion, som kan hjælpe dit helpdesk-personale med at kommunikere med besøgende, før de overhovedet beder om hjælp. Ved at yde hjælp på forhånd kan du omdanne dine besøgende til betalende kunder.

Selvom vi kan prale af live chat-funktioner hele dagen lang, er det nøjagtige mål for succes antallet af omdannelser, det genererer. Derfor har LiveAgent udviklet en funktion, der gør dit brand i stand til at måle effektiviteten af ​​live chat i Google Analytics. Nu skal der chattes. Så lad os komme i gang.

Call center

En kvalitets helpdesk-platform indeholder også et callcenter, da kunderne stadig ønsker at kontakte agenter via telefon. I dag tilbyder help desk-løsninger mere end et grundlæggende callcenter. LiveAgent’s call center har avancerede funktioner, der gør dig i stand til at forbedre kundeoplevelsen enormt gennem telefonen, f.eks. interne opkald , videoopkald og opkaldsknapper.

Desuden tilbyder systemet automatiseringsfunktioner til at forbedre kundesamtaler endnu mere. For eksempel, IVR, Automatic callback, and Call routing kan forhindre lang ventetid, da kunderne bliver dirigeret til den korrekte afdeling. Men hvis linjen er optaget, kan de anmode om et automatisk genopkald.

Disse enkle callcenter-automatiseringsprocesser forbedrer arbejdsgange og øger samtidig kundetilfredsheden. Da callcenteret endvidere er en integreret del af help desk-software, kan dine kundeservicemedarbejdere også se kundedata fra CRM integration mulighed inde i hver billet.

Samlet set oprettede LiveAgent callcenter -funktioner for at levere overlegen kundekommunikation via telefon ved hjælp af helpdesk -automatiseringsfunktioner. 

Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software
Customer portal software - LiveAgent

Videnbase

En Videnbase er et lager af virksomhedsproducerede oplysninger, der bruges til at hjælpe deres kunder, når deres agenter ikke er tilgængelige. Selvbetjeningsmuligheder er blevet stadig mere populære blandt virksomheder i dag, da næsten 80% af kunderne foretrækker at bruge online ressourcer til at finde information. 

Vidensbaser er fremragende til både interne og eksterne formål. Din virksomhed kan f.eks. oprette en intern videnbase til medarbejderes onboarding, opdateringer eller andre vitale virksomheder data. På den anden side kan du oprette en offentlig vidensbase, så din virksomhed kan fungere døgnet rundt uden behov for at ansætte ekstra helpdesk-personale.

Desuden tilbyder LiveAgent også multi vidensbaserfor virksomheder, der gerne vil differentiere indhold til flere mærker. Vent ikke på, at dine konkurrenter bliver bedre. Opret i stedet omfattende vejledninger, manualer, fejlfindingstrin, værktøjsbeskrivelsesartikler og se din virksomhed forbedre kundetilfredshed, fastholdelse, loyalitet og salg på ingen tid.

Forum

Et forum er en anden glimrende mulighed for selvbetjening. Din virksomhed kan oprette LiveAgent’s forum til både interne og eksterne formål. Et forum er, hvor folk kan dele deres meninger, erfaringer, forslag og mere vedrørende varer eller tjenester.

Med et internt forum kan dine agenter løse arbejdsrelaterede problemer effektivt og effektivt. I et offentligt forum kan kunderne løse deres problemer ved hjælp af andre kunder.

Enkelt sagt behøver kunderne ikke at komme i kontakt med en kunderepræsentant; de kan stille et spørgsmål på forummet for at finde et svar. Nogle gange er der allerede et forum om specifikke spørgsmål, hvor kunderne bare kan læse samtalen og selv foretage fejlfinding.

I det hele taget er det en glimrende måde at forbedre din support med det samme. 

Customer Forum in Customer portal software - LiveAgent
Customer portal software - LiveAgent

Kundeportal

En kundeportal eller med andre ord en selvbetjeningsportal er en god måde at levere en problemfri kundeoplevelse døgnet rundt. LiveAgents kundeportal giver dine kunder mulighed for at logge ind og få adgang til/spore deres forespørgsler.

Derfor behøver de ikke kontakte support igen om billetstatus. Kunder kan også se billethistorik og yderligere oplysninger om produkter/tjenester, som enten er i form af knowledge Base-artikler eller diskuteres i offentlige fora.

Samlet set giver selvbetjeningsportalen dig mulighed for at oprette et fællesskab, der hjælper hinanden ved at dele tips og tricks, hvilket forbedrer kundetilfredshed og mærkeloyalitet.  

Avancerede funktioner i help desk-software til at forblive organiseret

LiveAgent tilbyder enkle funktioner, der har en enorm indflydelse på din overordnede teams præstationer..

Distribuer automatisk dine e-mails, chats og opkald baseret på dine foruddefinerede regler eller kilde. Læs mere…

Regler er sæt af udløsere, der udføres, når betingelser er angivet. Læs mere…

Giv dine kunder mulighed for automatiserede opkald til at forbedre kundetilfredsheden og reducere kundernes indsats. Læs mere…

Giv dine medarbejdere alle de oplysninger, de har brug for, for at yde indsigtsfuld og personlig service ved hvert kontaktpunkt. Læs mere…

Dåsebeskeder er foruddefinerede svar, der hjælper dig med at svare hurtigere. Læs mere…

Flet flere meddelelser fra forskellige kilder sammen til én tråd. Læs mere…

Det mest fordelagtigt bud

LiveAgent er den mest anmeldte og nr. 1 bedømte help desk-software til små virksomheder in 2019 and 2020. Hold kontakten med dine kunder, og hjælp dem hurtigere med LiveAgent.

$9 måned

Lille business

 • Ubegrænset billethistorik
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 måned

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 måned

Gratis

 • 7 dages billethistorik
 • 1 e-mailadresse
 • 1 chatknap
 • 1 contact form
LiveAgent - Mobile help desk application

Mobil help desk-applikation

Installer en native Android- eller iOS-applikation for at besvare kundeanmodninger, mens du er væk fra kontoret. Det er ligegyldigt, om du skal besvare kunders e-mails eller opkald, vores mobilapp lader dig besvare alle anmodninger.

Helt flersproget

Lad dine supportmedarbejdere og kunder bruge deres modersmål for at føle sig trygge ved deres kommunikation. LiveAgent er oversat til mere end 40 sprog og giver dig desuden mulighed for fuldt ud at tilpasse alle bogstaver eller accenter over bogstaver.

Multilingual support in LiveAgent
girl sitting on beanbag browsing social media on tablet

Integration af sociale medier

Kundeservice på sociale medier (SoMe) er en nødvendighed i disse dage. LiveAgent tilbyder den mest populære integration af sociale medier, så din virksomhed hurtigt kan interagere med dit sociale mediepublikum uden forsinkelser. For eksempel kan du oprette forbindelse til Facebook, Twitter eller Instagram ved hjælp af enkel integration. 

CRM-integrationer

LiveAgent arbejder sammen med flere partnere for at give kunderne mulighed for at inkorporere en platform til administration af kunderelationer. Ved at integrere CRM, får dine medarbejdere hurtig og effektiv adgang til kundedata. Således kan de effektivt løse hver kundeforespørgsel og skabe langsigtede kundeforhold samtidigt.

Person drafting the integration flow

Funktioner, du har brug for

LiveAgent tilbyder den rigtige del af help desk-softwarefunktioner, herunder et billetstyringssystem med kraftfuld automatisering, SLA, live chat, sociale netværk og beskeder, callcenter, IVR, kontaktformularer og et supportcenter. Mere end 180+ helpdeskfunktioner er tilgængelige i øjeblikket, og mere end 40 integrationer er inkluderet!

LiveAgent tilpasser sig din virksomhed

LiveAgent som helpdesk-software tilpasser sig hurtigt til behovene i forskellige forretningsmodeller. Se, hvordan det kan hjælpe din virksomhed med kundesupport.

Business bag - icon

Forretningsløsninger

Start-ups & Virksomheder

Selsaber

Regering

Edu & NGO

Industry Solutions - icon

Industriløsninger

E-handel & Services

Rejser & Logi

Marketing & Telco

Underholdning

Almindelige grunde til, at virksomheder skifter til help desk-software

Har din virksomhed de samme problemer som de fleste af vores kunder, der skiftede over til vores LiveAgent helpdesk -software?

Forsinkede svar til dine kunder

Overskredne deadlines og mister du hurtigt overblikket på prioriteter i din indbakke? Konfigurer SLA’er til e-mails med høj prioritet.

Umuligt samarbejde på tværs af e-mails

Er din kollega på ferie, og overtager du deres ansvarsområde? En universel virksomhedens indbakke er vejen frem.

Aner intet om dit teams præstationer

Ved du, hvad der sker med dit teams kommunikation? Analyser alle svar, der kommer gennem din virksomhed indenfor ét sted.

Over 30.000 virksomheder kan ikke tage fejl

Se vores succeshistorier og udtalelser for at se, hvordan LiveAgent kan øge din kundesupport og gøre dine forretningspartnere glade.

Hvad er help desk-software?

Helpdesk-software tager normalt al din indgående kommunikation fra kunder og omdanner dem til billetter for lettere administration. Dine kunder bruger alle mulige måder til at kontakte dig på, f.eks. e-mail, telefon, messengers or live chat så at have al kommunikation på ét sted hjælper dine kundeservicemedarbejdere med at forstå problemet bedre og svare hurtigere.

LiveAgent - What is help desk software
Ultimate omni-channel help desk software experience

Hvem bruger help desk-software?

Helpdesk-software kan bruges af enhver virksomhed, der ønsker en fremragende kundeservice. Generelt bruger, specifikke industrier mest help desk -software, f.eks. bilindustrien, underholdningsindustrien, esportsindustrien, detailbranchen, marketingbranchen og rejsebranchen.

LiveAgent er en webbaseret helpdesk-løsning, som stort set enhver branche kan bruge, da den er designet til gavn for både kunder og kundeservice repræsentanter samtidigt.

Systemet sporer, rapporterer og automatiserer unødvendige medarbejder-opgaver for at gøre deres arbejdsgang let og mere effektiv. På den måde er medarbejdere i stand til at levere kvalitetsservice med minimal forsinkelse. 

Hvordan kan help desk-software hjælpe din virksomhed?

Helpdesk-software giver dig mulighed for at hjælpe kunder døgnet rundt. Hvordan? Bare ved at oprette en dybdegående vidensbase. Ifølge vores forskning foretrækker næsten 70% af kunderne en mulighed for selvbetjening. Selvbetjening er hurtig, praktisk og kan give din virksomhed en fordel i forhold til dine konkurrenter. 

Spild ikke mere tid på at skifte mellem platforme for at svare på kundehenvendelser. Gør dine medarbejdere og kunder glade ved at forbinde e-mail, live chat, telefonopkald, sociale medier og mere i LiveAgent, og se dine kundeinteraktioner blive forbedret med det samme. 

Hold dig altid informeret om agentens ydeevne der bør forbedres dagligt. Teamets præstationsdata i LiveAgent kan give din virksomhed praktisk indblik i din kundeservice. Som følge heraf kan du afgøre, om der er behov for yderligere uddannelse, eller hvordan du kan forbedre kundetilfredsheden.

Én måde at forbedre kundeoplevelsen på er ved at tage initiativ til at kontakte kunderne under hele deres browseroplevelse. Kundeservicesoftware giver dine kundeservicemedarbejdere mulighed for at kontakte dem via proaktive chatinvitationer. Som følge heraf kan dine medarbejdere forhindre en høj afvisningsprocent, forbedre CX og i sidste ende øge kundeloyaliteten. 

For at skabe en fantastisk kundeserviceoplevelse skal dine medarbejdere være hurtige og effektive. Imidlertid kan håndtering af gentagne opgaver være tidskrævende. Automatisering af opgaver og oprettelse af e-mail -skabeloner/dåsebeskeder via billetsystemet giver dem mulighed for at bruge deres tid på kunder, der har brug for dem. 

Help desk-systemet giver dine kolleger mulighed for at samarbejde på flere måder. Kundeserviceteamet kan kommunikere lige inde i kundesupportbilletterne og løse kundespørgsmål meget hurtigt. Desuden kan kundeserviceteamet også chatte uden for helpdesk-billetterne . Effektivt teamwork vil hæve din kundeservice til et professionelt niveau, hvilket vil resultere i glade kunder.  

How to choose the right help desk software

Sådan vælger du det rigtige helpdesk-software

Der findes snesevis af forskellige help desk-løsninger, men forskellen på, hvad de tilbyder, varierer betydeligt. At vælge det bedste help desk-software bør altid være forbundet med dine personlige og virksomhedsbehov.

De fleste udbydere tilbyder grundlæggende funktioner, der inkluderer billettering, chat eller et analytisk dashboard. Dem, der er mere avancerede, har automatisering, understøttelsessystemer til flere vidensbaser eller en andet værktøjskasse til samarbejde. 

Med LiveAgent gik vi et skridt videre og byggede callcenter-software lige ind i vores platform. Vi gjorde det også muligt for LiveAgent at indsamle beskeder på sociale medier og give vores medarbejdere mulighed for at svare fra ét dashboard. Som følge deraf, strømliner vores billetering alle former for kommunikation ind i et enkelt format. 

Sammenligning af helpdesk-software

Der findes en hel del help desk -software derude, og det kan være en udfordring at vælge det rigtige. Derfor har vi gjort det let at vælge det bedste helpdesk-software til dig. Vi har kombineret en simpel brugergrænseflade, avanceret funktionalitet og rimelige priser til samme pris som en almindelig middag for 2.

Help desk software comparison - illustration

Alle støttekanaler under ét tag

LiveAgents helpdesk-software kan integreres med flere kommunikationskanaler og tilbyder næsten 200 funktioner.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Hvad er IT-helpdesk?

IT-helpdesk er en dedikeret afdeling inden for en virksomhed eller organisation, der hjælper med at besvare tekniske spørgsmål fra sine brugere

Hvad er kundeservice help desk?

En kundeservices helpdesk er software, der hjælper et kundeserviceteam med at håndtere indgående anmodninger og forespørgsler.

Hvad er de forskellige typer helpdesk-software?

Hver virksomhed har forskellige præferencer og behov. Der er således forskellige former for helpdesk-software. Nogle præferencer omfatter virksomhedens størrelse, kundeservicefunktioner og antallet af kundeserviceagenter. Derfor tilbyder markedet cloud-baseret helpdesk-software, helpdesk-software på stedet, open-source helpdesk-software og enterprise help desk-software.

Hvad er et billetsystem i kundeservice?

Et billetsystem er et administrationsværktøj til behandling og arkivering af kundeserviceanmodninger, også kendt som billetter. Et billetsystem skal være brugervenligt og kunne gemme alle nødvendige brugeroplysninger.

Hvad er forskellen mellem helpdesk og service desk?

Begreberne help desk og service desk bruges ofte i flæng, selvom de har forskellige betydninger. Et helpdesk anses for at være mere fokuseret på at rette fejl, mens et service desk også vil hjælpe med serviceanmodninger (anmodninger om nye tjenester) og anmodninger om oplysninger (f.eks .: Hvordan gør jeg X?)

Hvem bruger Help Desk Software?

Helpdesk-software er for alle, der gerne vil levere fremragende kundeservicesupport på flere kanaler. Når det er sagt, bruges softwaren af solopreneurs, små virksomheder eller store virksomheder. Der er forskellige abonnementer for hver kategori, så du kan vælge, hvad du har brug for eller foretrækker.

Hvad er fordelene ved helpdesk -software?

De forretningsmæssige fordele ved at implementere helpdesk-software i din virksomhed har færre omkostninger, da dine medarbejdere effektivt kan håndtere kundehenvendelser fra flere kanaler. Da dine repræsentanter vil fungere fra én grænseflade, sparer det dem desuden meget tid, hvilket fører til en bedre samlet kundeoplevelse. Kundetilfredshed er målet med help desk-software. Tilfredse kunder kan blive loyale kunder, og det kan give din virksomhed den konkurrencefordel, som alle søger.

Hvad er de vigtigste funktioner for helpdesk?

Inden du beslutter dig for softwaren til kundeserviceløsning, skal du evaluere funktionerne i forskellige helpdesk-muligheder. Her er et par væsentlige, man skal kigge efter; Automatiseret billetfordeling, SLA, interne billetter/noter, Ticket CRM, dåsebeskeder, regler og integrationer.

Hvorfor har vi brug for et billetsystem?

Billetsystemer er nødvendige for at levere effektiv og fokuseret kundepleje. At bevare din tilstedeværelse på tværs af e-mails, sociale medier, live chats eller opkald er tidskrævende og ineffektivt. Billetsystemer samler al kommunikation i ét dashboard i form af billetter. På denne måde bliver kundeservice mere effektiv, da medarbejdere har et bedre overblik over alle kommunikationskanaler på ét dashboard.

Related Articles to Help desk software
Great customer service starts with better Help Desk Software. See the benefits of LiveAgent and get started with it in 5 minutes.

Giv fremragende kunde service.

Sammenlign helpdesk-software og se hvad der gør LiveAgent anderledes. Få den hurtigste opsætning og den bedste kundesupport. Udforsk alle egenskaber og funktioner.

Giv fremragende kunde service.

Desværre kan jeg ikke oversætte indholdet, da jeg kun kan generere en engelsk sammendrag.

Giv fremragende kunde service.

Bilen er en luksuriøs og kraftfuld SUV med avanceret teknologi og imponerende ydeevne. Den tilbyder komfortabel kørsel og elegant design.

Udforsk et udvalg af de bedste helpdesk-software på markedet. Vælg den ideelle helpdesk-software til dit websted, og lav din kundeservice endnu bedre.

Help desk software

LiveAgent tilbyder forskellige forretnings- og industriløsninger for start-ups, SMB'er, regeringer, NGO'er og andre organisationer. Deres kundeserviceværktøj har forbedret kundetilfredshed, salg og produktivitet gennem effektiv klagehåndtering. LiveAgent tilbyder også funktioner som billetsoftware, CRM-integration, livechat, selvbetjeningsportal og omnichannel-kommunikation. Deres software er pålidelig, har en intuitiv brugergrænseflade og er prisbillig.

LiveAgent gratis prøveversion hjælper dig med at komme tættere på dine ansøgere. Sorter din kommunikation efter prioritet og mist aldrig oplysninger om ansøgere.

Helpdesk-software til HR-branchen

Opret en GRATIS konto på LiveAgent og få adgang til funktioner som overvågning af besøgendes adfærd, kontakt med kandidater via e-mail, telefon, live chat og sociale medier, samt brug af automatiseringsruting til at overføre kandidater til den rette agent. Skab en loyal base med LiveAgent for HR-ledere ved at besvare ansøgernes spørgsmål i realtid og optag flere kundeemner hver time på dagen.

Udforsk et udvalg af billetteringssoftware, der er mest brugt på markedet. Vælg det ideelle billetværktøj og hæv din kundeservice til næste højde.

Billetterings- software

LiveAgent modtager positiv feedback fra en række virksomheder. Produktet fremskynder kommunikationen med kunder, øger kundetilfredsheden og kan hjælpe med at reducere svartider. Brug af dåsesvar og en videnbase kan også forbedre kundeserviceeffektiviteten. Sammenlignet med konkurrenter tilbyder LiveAgent overkommelige priser og pålidelige funktioner.

You will be
in Good Hands!

Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

Planlæg en demo

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privatliv og cookies politik.

Close
Schedule a demo
Schedule a one-on-one call
 • How to achieve your business goals with LiveAgent
 • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
 • Answers to any questions you may have about LiveAgent
Planlæg en demo
Start Free Trial x