En dedikeret hub til dine kunder

Giv kunderne mulighed for ressourceadgang og billetovervågning.

 • ✓ Intet installationsgebyr    
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Kreditkort kræves ikke    
 • ✓ Annuller når som helst
Brugt af
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Customer portal animation
Customer Portal Software

Reducer omkostninger med kundeportalsoftware

Opret en omfattende, velstruktureret og velindekseret kundeportal, der indeholder en vidensbase, community fora og ofte stillede spørgsmål. Reducer tid og omkostninger ved at kommunikere med dine kunder ved at tilbyde selvbetjeningssupport og ved at give dine kunder mulighed for at tjekke ​​deres supportforespørgsler uden at skulle kontakte dig. Med LiveAgent er det nemt.

 • Leader in knowledge management software
 • Leader in issue tracking software badge

Hvad er kundeportalsoftware?

Kundeserviceportalsoftware, også kendt som klientportalsoftware, giver dig mulighed for at dele oplysninger med dine kunder. Kundewebportalen giver også dine kunder mulighed for sikkert at få adgang til deres billetstatus eller -historik, dybdegående produkt-/serviceoplysninger og mere.

For eksempel vil en kundeportalbruger have adgang til produkt videnbase artikler samt onlinefora.  Kort sagt tilbyder kundeportalen en blanding af produktspecifik viden, forretningsinformation og selvbetjeningsværktøjer.

Customer portal software - LiveAgent
Ticketing feature in Help desk software - LiveAgent

Hvordan fungerer kundeportalsoftware?

En sikker klientportal som LiveAgent gør det muligt for dine kunder at kontrollere statusen på deres forespørgsler, når de har logget ind. Siden kundehenvendelser omdannes til billetter, kan klienten se alle detaljerne i en såkaldt “billet”. Takket være denne teknologi behøver kunderne ikke kontakte dig og vente på assistance fra kundeservicemedarbejdere.

En kundeportal er en overlegen kundeserviceløsning, der skaber en problemfri onlineoplevelse og øger brugerengagementet via fora, feedback formularer og en interaktiv vidensbase.

Hvorfor skal du have en kundeportal?

Kundeservice har udviklet sig meget i løbet af de sidste par år. Der er ingen grund til at vente på e -mail-meddelelser for at vide, at dit problem er løst. Kundeportalsoftwareløsninger giver portalbrugere adgang til de oplysninger, de har brug for, uden at vente på supportassistance. Disse dedikerede supportportaler giver også portalbrugere adgang til tidligere billethistorik vidensbasen, et fællesskab forum, og giver også mulighed for at indsende feedback.

Online selvbetjeningsportalen kan være et dedikeret sted for dine kunder til at søge relevante videnbaserede artikler. Hold op med at lave Google Sheets for at dele dokumenter med klienter. Disse komplicerede processer skader kun dit kundeengagement.

Selvbetjeningsressourcer såsom vidensbaser, fora eller tilbagemeldinger fra kunder frigør dine kunderepræsentanter fra ofte stillede spørgsmål og gør det muligt for dem at fokusere på vanskeligere kundehenvendelser. Udnyt vores kundeportalsoftware til at dele funktionsmeddelelser, produktudgivelsesnotater og forbedre din agentproduktivitet med det samme.

Customer Forum in Customer portal software - LiveAgent

Effektiv kundeportal, der passer til din virksomhed

The LiveAgent-klientportalen indeholder en vidensbase, forum og kundefeedback.

70% af kunderne foretrækker at lede efter svar, før de kontakter kundeservice

Opret en klientportal og dens visuelle elementer med blot et par klik. Opret vidensbaser og opret et forum, så dine kunder kan hjælpe sig selv og diskutere nye funktioner eller forbedringsforslag.

smiling woman with coffee

LiveAgent gør kundesupport en million gange lettere. vores responstid er nu hurtigere med 26%.

black Martinus logo

Vis dine kunder, hvordan de kan fejlfinde problemer uafhængigt

Dine supportagenter vil modtage færre billetter, og derfor vil deres svartider på kundeforespørgsler være betydeligt hurtigere.

Self-service customer portal

Online kundeportalen gemmer dine vidensbase-artikler, forumindlæg samt feedback og forslag fra dine kunder. Læs mere…

Powerful knowledge base builder

En vidensbase er en af ​​de centrale portalfunktioner, der giver kunderne let og eksklusiv adgang til dine vidensbaseartikler eller ofte stillede spørgsmål. Læs mere…

customer portal software by LiveAgent

Fora giver dine kunder mulighed for at hjælpe hinanden ved at besvare hinandens spørgsmål. Læs mere…

Priority assignment

Lad dine kunder sende dig feedback og forslag. Opret og placer en feedback-knap på dit websted. Læs mere…

Kundeportalsoftware til overkommelige priser

Brug alle klientportalfunktioner og understøt dine kunder, selv når dine kundeservicemedarbejdere er offline med vores overkommelige prisplan.

14 dage gratis
Kreditkort kræves ikke
og mange flere
$9 måned

Lille business

 • Ubegrænset billethistorik
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 måned

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 måned

Gratis

 • 7 dages billethistorik
 • 1 e-mailadresse
 • 1 chatknap
 • 1 contact form
Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent | Live Agent05:07Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent
Live Agent

Overvældet kundesupport?

Lad os se kendsgerningerne i øjnene – dine kunder vil altid have en uendelig mængde spørgsmål, forespørgsler og anmodninger. Tiden er den mest værdifulde ressource, du har, og at investere i det rigtige aktiv kan give din virksomhed et betydeligt skub opad. Virksomheder taber millioner af dollars hvert år ved at tildele midler til de forkerte aktiver. Vær ikke en af dem.

Medarbejderportal til dine kundeservicemedarbejdere

Den klare fordel ved en kundeportal er at levere effektiv selvbetjeninger til dine kunder. LiveAgents dedikerede klientportalløsning giver dig imidlertid også mulighed for at oprette intern videnstyring til dine medarbejdere. Som tidligere nævnt består kundeportalen af ​​vidensbase og forum. Begge disse kan oprettes for kunder såvel som for medarbejdere.

Den detaljerede vidensbase kan være en god måde at dele dokumenter for at understøtte videns kontinuitet internt. Derudover kan du dele intern viden gennem et forum. Det interne forum kan være ét sted at diskutere specifikke emner i stedet for beskeder på arbejdspladsen. Samlet set skaber det bedre teaminteraktioner og gør kommunikation på arbejdspladsen enkel.

Agents in Help desk software - LiveAgent

Over 30.000 virksomheder kan ikke tage fejl

LiveAgent er en funktionsrig, omfattende platform, der også har en selvbetjeningsportal. Se vores succeshistorier og brugeranmeldelser for at finde ud af, hvordan LiveAgent kan hjælpe din kundesupport og gøre dine forretningspartnere glade.

knowledge base designs in LiveAgent

Tilpas udseendet, så det passer til dit brand

Oprette en kundeportal med blot et par klik. Opret en vidensbase og tilpas den til din virksomheds design uden kodning. Med bare et par klik kan du oprette et forum for dine kunder, hvor de kan diskutere nye funktioner, bede om hjælp eller komme med forslag til forbedringer.

Lad kunderne kontakte dig via en fleksibel billetformular

LiveAgent -billetformularer giver kunderne mulighed for at komme i kontakt med dit supportteam via en kundeportal. Så hvad er fordelen ved at bruge denne form for beskeder? LiveAgent kan godt gemme og organisere kundedata via et CRM system.

Det vil sige, at når klienterne kontakter via kundeportalen, har medarbejderne mere kundeinformation. På den måde kan de yde effektiv bistand. Samlet set er det en smart kundeserviceløsning, der forbedrer kundekommunikation og interne supportprocesser.

Customer portal software - submit ticket - LiveAgent

Hvordan kan du drage fordel af en kundeportal?

Vi har skitseret de gavnlige elementer ved at bruge en kundeportalsoftware nedenfor:

Reducer omkostninger til kundeservice

At betale en medarbejder er dyrere end at give dine kunder mulighed for at finde hjælp i din klientportal. 

Spar på din supportmedarbejders tid

Lad dine medarbejdere bruge mindre tid på telefon, e-mail og live chat på at løse kundens problemer.

 24/7 let adgang til oplysninger

Online portaler gør det let for dine kunder at få den hjælp, de har brug for, når de har brug for det. 

Alle støttekanaler under ét tag

LiveAgents kundeportalsoftware integreres med flere kommunikationskanaler og tilbyder næsten 200 funktioner.

Du vil være i gode hænder!

Ved du hvad Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfælles? Du gættede rigtigt... LiveAgent!

Prøv det helt gratis Ingen kreditkort nødvendigt
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Kundeportalsoftware
Ekstern helpdesk software er ved at blive det nye normale for de fleste mennesker over hele kloden. Allerede før covid-19-udbruddet var fjernarbejde i stigning.

Leder du efter en ekstern helpdesk-software?

En arbejdsstyringssoftware hjælper med at styre opgaver og agenter gennem automatisering med opgavefordeling og rapportering. Kommunikation sker via tale- og videoopkald samt live chat.

Sådan kontakter du HubSpots kundeservice via e-mail, live chat support, telefonnummer, support på sociale medier og selvbetjeningssupport.

Hubspot Help Desk Kontakter

HubSpot er ikke tilknyttet denne platform. For at kontakte HubSpot's kundesupport, kan du bruge de angivne kontaktoplysninger på deres hjemmeside.

LiveAgent kan give dig en gratis konto for at hjælpe dig med at yde kundeservice. Se fordele og ulemper ved en gratis helpdesk-software.

Funktionsrig gratis helpdesk-software.

Få gratis helpdesk-software til din virksomhed! LiveAgent er den ideelle løsning til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at booste vækst og forbedre kundesupport på alle kommunikationskanaler.

Vi har udarbejdet en gratis-at-download-guide for at hjælpe dig i gang med fjernarbejde. Få tips, råd og vores bedste ressourcer til fjernadministrering af dit team.

Fjernarbejde Tjekliste

Én universal indbakke gør kommunikation nemmere. Værktøjer som Asana og LiveAgent hjælper med strømlinet kommunikation. Virksomhedskultur er vigtig for medarbejderfastholdelse. Google Docs og videoer hjælper med at kommunikere kerneværdier. Tjek medarbejdernes arbejdsmiljø og planlæg fjernonboarding for holdbarhed. Sikre dig, at medarbejderne har nødvendige enheder og adgang til internettet. Yd teknisk support for at undgå forhindringer.

LiveAgent kundeservice webinar fokuserer på en multi-channel help desk løsning. Live chat, billetsoftware, live chat, indbygget callcenter og meget mere er inkluderet. LiveAgent gratis prøveperiode er tilgængelig i en begrænset periode.

Lær med LiveAgent webinarer

LiveAgent er en hjælpesk- og supportsoftware, der kan hjælpe virksomheder af enhver størrelse med e-mail, lynhurtig livechat, sociale medier, callcenter og vidensbase. Lösningen kan øge produktiviteten, reducere antallet af billetter og forbedre kundeservice. Virksomheder kan oprette en gratis konto og få en 14-dages prøveperiode. LiveAgent tilbyder også webinarer og hjælp til modeforretninger og hostingvirksomheder. Det er også den kundeservicetjeneste med den højeste tilfredshed blandt kunderne. Virksomheder med live chat oplever en positiv effekt på salg, omsætning og kundeloyalitet. LiveAgent kan hjælpe sundhedsvirksomheder med bedre kundesupport, øge salget og forbedre effektiviteten og produktiviteten af personalet.

Kom videre med kundeinteraktionssoftware i dag. Hold styr på alle kundeønsker og forøg kundeoplevelsen på alle kanaler.

Gå hånd i hånd med dine kunder

LiveAgent er en unik software til kundeinteraktion, der hjælper med at forbedre kundeservice og øge salget. Teamet reagerer hurtigt og implementerer effektive løsninger. TrustPay og Nay er nogle af de virksomheder, der har haft succes med LiveAgent. Kundetilfredsheden stiger, og responstiden forbedres.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo