En dedikeret hub til dine kunder

Giv kunderne mulighed for ressourceadgang og billetovervågning.

 • ✓ Intet installationsgebyr
 • ✓ Kundeservice 24/7
 • ✓ Kreditkort kræves ikke
 • ✓ Annuller når som helst
Brugt af
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Customer portal animation
Customer Portal Software

Reducer omkostninger med kundeportalsoftware

Opret en omfattende, velstruktureret og velindekseret kundeportal, der indeholder en vidensbase, community fora og ofte stillede spørgsmål. Reducer tid og omkostninger ved at kommunikere med dine kunder ved at tilbyde selvbetjeningssupport og ved at give dine kunder mulighed for at tjekke ​​deres supportforespørgsler uden at skulle kontakte dig. Med LiveAgent er det nemt.

 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge

Hvad er kundeportalsoftware?

Kundeserviceportalsoftware, også kendt som klientportalsoftware, giver dig mulighed for at dele oplysninger med dine kunder. Kundewebportalen giver også dine kunder mulighed for sikkert at få adgang til deres billetstatus eller -historik, dybdegående produkt-/serviceoplysninger og mere.

For eksempel vil en kundeportalbruger have adgang til produkt videnbase artikler samt onlinefora. Kort sagt tilbyder kundeportalen en blanding af produktspecifik viden, forretningsinformation og selvbetjeningsværktøjer.

Customer portal software - LiveAgent
Ticketing feature in Help desk software - LiveAgent

Hvordan fungerer kundeportalsoftware?

En sikker klientportal som LiveAgent gør det muligt for dine kunder at kontrollere statusen på deres forespørgsler, når de har logget ind. Siden kundehenvendelser omdannes til billetter, kan klienten se alle detaljerne i en såkaldt “billet”. Takket være denne teknologi behøver kunderne ikke kontakte dig og vente på assistance fra kundeservicemedarbejdere.

En kundeportal er en overlegen kundeserviceløsning, der skaber en problemfri onlineoplevelse og øger brugerengagementet via fora, feedback formularer og en interaktiv vidensbase.

Hvorfor skal du have en kundeportal?

Kundeservice har udviklet sig meget i løbet af de sidste par år. Der er ingen grund til at vente på e -mail-meddelelser for at vide, at dit problem er løst. Kundeportalsoftwareløsninger giver portalbrugere adgang til de oplysninger, de har brug for, uden at vente på supportassistance. Disse dedikerede supportportaler giver også portalbrugere adgang til tidligere billethistorik vidensbasen, et fællesskab forum, og giver også mulighed for at indsende feedback.

Online selvbetjeningsportalen kan være et dedikeret sted for dine kunder til at søge relevante videnbaserede artikler. Hold op med at lave Google Sheets for at dele dokumenter med klienter. Disse komplicerede processer skader kun dit kundeengagement.

Selvbetjeningsressourcer såsom vidensbaser, fora eller tilbagemeldinger fra kunder frigør dine kunderepræsentanter fra ofte stillede spørgsmål og gør det muligt for dem at fokusere på vanskeligere kundehenvendelser. Udnyt vores kundeportalsoftware til at dele funktionsmeddelelser, produktudgivelsesnotater og forbedre din agentproduktivitet med det samme.

Customer Forum in Customer portal software - LiveAgent

Effektiv kundeportal, der passer til din virksomhed

The LiveAgent-klientportalen indeholder en vidensbase, forum og kundefeedback.

70% af kunderne foretrækker at lede efter svar, før de kontakter kundeservice

Opret en klientportal og dens visuelle elementer med blot et par klik. Opret vidensbaser og opret et forum, så dine kunder kan hjælpe sig selv og diskutere nye funktioner eller forbedringsforslag.

smiling woman with coffee

LiveAgent gør kundesupport en million gange lettere. vores responstid er nu hurtigere med 26%.

black Martinus logo

Vis dine kunder, hvordan de kan fejlfinde problemer uafhængigt

Dine supportagenter vil modtage færre billetter, og derfor vil deres svartider på kundeforespørgsler være betydeligt hurtigere.

Self-service customer portal

Online kundeportalen gemmer dine vidensbase-artikler, forumindlæg samt feedback og forslag fra dine kunder. Læs mere…

Powerful knowledge base builder

En vidensbase er en af ​​de centrale portalfunktioner, der giver kunderne let og eksklusiv adgang til dine vidensbaseartikler eller ofte stillede spørgsmål. Læs mere…

Forum

Fora giver dine kunder mulighed for at hjælpe hinanden ved at besvare hinandens spørgsmål. Læs mere…

Feedback og forslag

Lad dine kunder sende dig feedback og forslag. Opret og placer en feedback-knap på dit websted. Læs mere…

Kundeportalsoftware til overkommelige priser

Brug alle klientportalfunktioner og understøt dine kunder, selv når dine kundeservicemedarbejdere er offline med vores overkommelige prisplan.

14 dage gratis
Kreditkort kræves ikke
og mange flere
$9 måned

Lille business

 • Ubegrænset billethistorik
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 måned

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 måned

Gratis

 • 7 dages billethistorik
 • 1 e-mailadresse
 • 1 chatknap
 • 1 contact form
Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent | Live Agent05:07Youtube video: Knowledge Base / Customer Portal Demo | LiveAgent
Live Agent

Overvældet kundesupport?

Lad os se kendsgerningerne i øjnene – dine kunder vil altid have en uendelig mængde spørgsmål, forespørgsler og anmodninger. Tiden er den mest værdifulde ressource, du har, og at investere i det rigtige aktiv kan give din virksomhed et betydeligt skub opad. Virksomheder taber millioner af dollars hvert år ved at tildele midler til de forkerte aktiver. Vær ikke en af dem.

Medarbejderportal til dine kundeservicemedarbejdere

Den klare fordel ved en kundeportal er at levere effektiv selvbetjeninger til dine kunder. LiveAgents dedikerede klientportalløsning giver dig imidlertid også mulighed for at oprette intern videnstyring til dine medarbejdere. Som tidligere nævnt består kundeportalen af ​​vidensbase og forum. Begge disse kan oprettes for kunder såvel som for medarbejdere.

Den detaljerede vidensbase kan være en god måde at dele dokumenter for at understøtte videns kontinuitet internt. Derudover kan du dele intern viden gennem et forum. Det interne forum kan være ét sted at diskutere specifikke emner i stedet for beskeder på arbejdspladsen. Samlet set skaber det bedre teaminteraktioner og gør kommunikation på arbejdspladsen enkel.

Agents in Help desk software - LiveAgent

Over 30.000 virksomheder kan ikke tage fejl

LiveAgent er en funktionsrig, omfattende platform, der også har en selvbetjeningsportal. Se vores succeshistorier og brugeranmeldelser for at finde ud af, hvordan LiveAgent kan hjælpe din kundesupport og gøre dine forretningspartnere glade.

knowledge base designs in LiveAgent

Tilpas udseendet, så det passer til dit brand

Oprette en kundeportal med blot et par klik. Opret en vidensbase og tilpas den til din virksomheds design uden kodning. Med bare et par klik kan du oprette et forum for dine kunder, hvor de kan diskutere nye funktioner, bede om hjælp eller komme med forslag til forbedringer.

Lad kunderne kontakte dig via en fleksibel billetformular

LiveAgent -billetformularer giver kunderne mulighed for at komme i kontakt med dit supportteam via en kundeportal. Så hvad er fordelen ved at bruge denne form for beskeder? LiveAgent kan godt gemme og organisere kundedata via et CRM system.

Det vil sige, at når klienterne kontakter via kundeportalen, har medarbejderne mere kundeinformation. På den måde kan de yde effektiv bistand. Samlet set er det en smart kundeserviceløsning, der forbedrer kundekommunikation og interne supportprocesser.

Customer portal software - submit ticket - LiveAgent

Hvordan kan du drage fordel af en kundeportal?

Vi har skitseret de gavnlige elementer ved at bruge en kundeportalsoftware nedenfor:

Reducer omkostninger til kundeservice

At betale en medarbejder er dyrere end at give dine kunder mulighed for at finde hjælp i din klientportal. 

Spar på din supportmedarbejders tid

Lad dine medarbejdere bruge mindre tid på telefon, e-mail og live chat på at løse kundens problemer.

 24/7 let adgang til oplysninger

Online portaler gør det let for dine kunder at få den hjælp, de har brug for, når de har brug for det. 

Alle støttekanaler under ét tag

LiveAgents kundeportalsoftware integreres med flere kommunikationskanaler og tilbyder næsten 200 funktioner.

Related Articles to Kundeportalsoftware
Forbedre konverteringsfrekvenser ved at justere aspekter af din kundesupportstrategi, f.eks. Implementering af live chat og support i realtid.

Forøg konverteringsfrekvenser med LiveAgent

For at forbedre konverteringsraten skal du genoverveje dit tilbud, optimere dit websted og sikre god kundeservice. En god konverteringsfrekvens ligger mellem 2% og 5%. Kunder er villige til at betale mere for bedre service, og dårlig service kan skade din virksomhed. LiveAgent tilbyder avanceret automatisering og overkommelige priser.

Page - 2582

Giv fremragende kunde service.

Bilen er en luksuriøs og kraftfuld SUV med avanceret teknologi og imponerende ydeevne. Den tilbyder komfortabel kørsel og elegant design.

Udforsk et udvalg af de bedste helpdesk-software på markedet. Vælg den ideelle helpdesk-software til dit websted, og lav din kundeservice endnu bedre.

Help desk software

LiveAgent tilbyder forskellige forretnings- og industriløsninger for start-ups, SMB'er, regeringer, NGO'er og andre organisationer. Deres kundeserviceværktøj har forbedret kundetilfredshed, salg og produktivitet gennem effektiv klagehåndtering. LiveAgent tilbyder også funktioner som billetsoftware, CRM-integration, livechat, selvbetjeningsportal og omnichannel-kommunikation. Deres software er pålidelig, har en intuitiv brugergrænseflade og er prisbillig.

LiveAgent er et omnichannel help-desk software, der indsamler kundeinteraktioner fra flere kanaler, herunder de mest populære sociale medieplatforme.

Stressfrit sociale mediesupport software

For at øge kundefastholdelsen kan virksomheder bruge marketingstrategier som gavegivning, undersøgelser, og rabatter. En vigtig strategi er enestående kundeservice på sociale medier, der kan forbedre kundens engagement og loyalitet. LiveAgent tilbyder et effektivt værktøj til styring af sociale medier, som kan hjælpe med at samle kundeinteraktioner og forbedre kundesupport. Sammenlign alternative muligheder og overvej at tilføje bestemte kanaler, da 65% af personer mellem 18-34 år mener, at sociale medier er en effektiv kanal for kundeservice. LiveAgent er den mest anmeldte og #1 vurderede helpdesk-software for SMB i 2021.

Kunderne forventer personlig, hurtig og kyndig service. LiveAgent er ccm -software, der kan hjælpe dig med at levere det med det samme.

Kundekommunikationsstyringssoftware

Virksomheder bruger dedikerede CCM-løsninger til at oprette og administrere vigtigt indhold i kommunikation. Avancerede CCM-løsninger giver kraftfuld forfatter- eller redigeringsoplevelse og dataanalyse til at understøtte omsætningsvækst og rentabilitet. Kraftfulde redigeringsværktøjer og analyse af kundeengagement er vigtige funktioner i CCM-software. LiveAgent tilbyder fuldt udstyret software til administration af kundekommunikation. Start gratis prøveperiode.

Udforsk et udvalg af billetteringssoftware, der er mest brugt på markedet. Vælg det ideelle billetværktøj og hæv din kundeservice til næste højde.

Billetterings- software

LiveAgent modtager positiv feedback fra en række virksomheder. Produktet fremskynder kommunikationen med kunder, øger kundetilfredsheden og kan hjælpe med at reducere svartider. Brug af dåsesvar og en videnbase kan også forbedre kundeserviceeffektiviteten. Sammenlignet med konkurrenter tilbyder LiveAgent overkommelige priser og pålidelige funktioner.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privatliv og cookies politik.

Start Free Trial x