Zoiper softphone anmeldelse

Zoiper softphone anmeldelse - en anmeldelse af en softwareløsning, der gør det muligt for brugere at foretage opkald over internettet. Anmeldelsen viser, at Zoiper har nem installation og implementering, fungerer fejlfrit, har mulighed for tilpasning og måske en af de bedste softphone-applikationer til integrering med LiveAgent helpdesk.

Zoiper softphone anmeldelse
Compare Zoiper softphone anmeldelse with other in: How Zoiper softphone anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
216 reviews

Softphones er softwareløsninger, der gør det muligt for brugere at foretage opkald over internettet. Med softphone-software kan du foretage og modtage opkald, sende tekstbeskeder eller endda foretage videoopkald ved hjælp af din computerenhed, en VoIP-tjeneste og en internetforbindelse.

Pricing
Starting from:
$ 0.00   pr. måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Brugeroplevelse
4.5
Pris
4.5
Implementering
5

Key takeaways

Pros

  • Super interface
  • Fantastisk funktionalitet
  • Super hurtig implementering
  • Ser ud til at være fuldstændig fejlfri
  • Det er fantastisk selv med den gratis version

Cons

  • Du skal betale for ekstra funktioner
  • Konstante påmindelser, der opfordrer dig til at opgradere til betalt version

Zoiper er næsten helt perfekt. Udover at være en pålidelig softphone-app, der simpelthen fungerer fantastisk, har den en af de hurtigste opsætninger og implementeringer, jeg nogensinde har set. Alle funktioner ser ud til at være fuldstændig fejlfri. Zoiper syntes for god til at være sandt, især da basisversionen er gratis og fuldstændig tilstrækkelig til alle brugstilfælde. Generelt set er Zoiper simpelthen en fantastisk softphone-app, og du vil ikke fortryde din beslutning, hvis du beslutter dig for at bruge den.

Installation og implementering af Zoiper

Zoiper kommer med tre versioner af app, en begrænset gratis version til ikke-kommerciel anvendelse, en betalingsversion til erhvervslivet og en skræddersyet løsning der er tilpasset til dine behov. Til formålet med denne test downloadede jeg den gratis version. Husk, at nogle funktioner nævnt i denne anmeldelse kun er til stede i den betalte version af appen. Jeg må sige, at det var utrolig nemt at komme i gang med Zoiper. App-installationen er ret standard; der sker ikke noget svært. Det, der glædeligt overraskede mig, var, at Zoiper tilbyder prækonfigurerede indstillinger for et udvalg af VoIP-tjenester, så brugere, der foretrækker bestemte tjenester, slet ikke behøver at beskæftige sig med konfigurationen.

Konfigurationsprocesen er dog ikke svær, selv for resten af os, der bruger en anden VoIP-tjeneste. Zoiper lader simpelthen ikke brugerne snuble i mørket. Du kan tilslutte din VoIP-tjeneste lige ved den første lancering af appen uden unødvendig søgning efter muligheden i indstillingerne. Hele processen er utrolig nem, og Zoiper prøver endda automatisk forskellige konfigurationer uden nogen ekstra indsats fra brugeren. Dette var bestemt en behagelig overraskelse.

Zoiper softphone app welcome screen

Og den behagelige oplevelse slutter ikke der, da Zoiper også fortsætter med app-konfigurationen. Det tilbyder en livetest af dine højttalere, mikrofon og dit webkamera, hvis du har et. Hele processen med at komme i gang med Zoiper er gjort nemmere takket være denne indbyggede guide. Jeg har aldrig følt behov for at slå op efter en brugervejledning eller søge gennem online forum, fordi noget ikke ville fungere. Zoiper er uden tvivl en af de nemmeste softphones at komme i gang med.

Zoiper camera configuration window

Brugeroplevelse og funktioner

Zopier tilbyder et behageligt, moderne og enkelt grænsefladedesign, der generelt ser godt og opdateret ud. Brugergrænsefladen er suveræn – det ser rent ud, og alt er, hvor du forventer, at det er lige fra første kig på appen. Der er ingen unødvendige grænsefladeelementer, der ville gøre det vanskeligt at navigere i appen, og der er ikke noget visuelt rod til stede.

Det største element på hovedskærmen er kontaktlisten, med mulighed for at skifte til seneste kontakter. Kontaktlisten har mulighed for at skifte mellem alle kontakter, online kontakter og favoritter. Seneste lader dig på den anden side skifte mellem alle seneste kontakter, opkald og beskeder. At bruge denne liste er ganske simpelt, og der lader ikke til at være nogen måde at fare vild på. Plus-knappen lader dig tilføje kontakter eller importere kontakter.

Zoiper app main dashboard view

Ved tilføjelse af nye kontakter er det, hvor tingene bliver særligt gode. Der er de sædvanlige felter for navne, firma- og viste navne, men der er også en ekstra mulighed for at tilføje brugerdefinerede felter. Dette bør være standard for hver kontaktliste i alle apps, der har en. Du kan gemme kontaktoplysninger af enhver art uden nogen begrænsninger, såsom for at gemme Facebook- eller Instagram-konti for at holde dem sikkerhedskopieret, eller brug denne mulighed til at tilføje brugerdefinerede kommentarer, hvilket simpelthen er fantastisk.

Zoiper - Add new field

Den øverste del af appen har en søgelinje, hvor du kan finde kontakter efter navn eller indtaste et telefonnummer. Du kan derefter tilføje det til kontakter direkte fra søgningen eller starte et opkald. Der er også den ekstra mulighed for at have et digitalt opkaldstastatur, som er en fantastisk backup mulighed for at ringe op til numre. Der er ikke noget at tilføje her, søgningen og opkaldet fungerer simpelthen fantastisk, og der er intet at klage over.

Du kan også finde indstillinger i den øverste sektion. De omfatter kontostyring og muligheden for at tilføje flere VoIP-tjenester. En interessant funktion er muligheden for at flette alle dine kontakter fra Outlook, Gmail, MacOS, Windows og mere ind i Zoiper-appen. Disse kontakter synkroniseres regelmæssigt, så din kontaktliste forbliver altid opdateret. Resten af indstillingerne fokuserer på lyd, video og app-adfærd. Mulighederne er meget generøse, og du kan tilpasse appen og dine opkald på flere måder, hvilket uden tvivl er fantastisk. Bemærk, at de fleste af de avancerede konfigurationsindstillinger ikke er tilgængelige i den gratis version.

Zoiper app - settings

Endelig har den nederste del af applikationen mulighed for at ændre brugerstatus, voicemail-indstillinger, lydstyrkekontroller og opkaldsindstillinger. Du kan ændre din status fra tilgængelig til utilgængelig, offline, ikke til stede, frokost og alt derimellem. Lydstyrkekontroller er praktiske til hurtige justeringer. Adgang til voicemail er selvforklarende, mens opkaldsindstillinger tager brugeren til konfigurationen.

I bund og grund er det eneste negative ved Zoiper den konstante påmindelse om, at der også findes en betalt version af appen. Jeg havde egentlig ikke noget imod alt det på grund af, hvor godt Zoiper ser ud og præsterer under alle omstændigheder, men jeg kan forestille mig, at nogle brugere ikke vil finde dette behageligt. Det er dog en lav pris at betale for sådan en fantastisk softphone-applikation.

Zoiper - Pro features available after upgrade

Alle funktioner i Zoiper fungerede glimrende, og jeg har ikke oplevet en eneste fejl under mine tests. Opkaldskvalitet og generel funktionalitet var op til par, og arbejdet med besked- og videoopkaldsfunktionerne var ganske ligetil.

Priser

Selvom den gratis version af Zoiper er helt perfekt og gør et fantastisk stykke arbejde, er der også en betalt version af Zoiper til dem, der har brug for noget ekstra. Denne betalte version inkluderer HD-opkaldssupport, kryptering og et par andre ekstra funktioner til en engangsbetaling på 49,95 $. Endelig kan du få en skræddersyet løsning med dit logo, brugerdefinerede interface, og du kan endda vælge dit funktionssæt blandt andet. Denne version kræver, at du får et tilpasset tilbud baseret på dine præferencer og antal brugere.

Hvordan fungerer Zoiper med LiveAgent?

Med ét ord, fantastisk. Zoiper har absolut ingen problemer med at oprette forbindelse til LiveAgent call center-funktionerne. Som nævnt tidligere i denne anmeldelse er tilføjelsen af VoIP-tjenestekonti en af de første dele af den indledende opsætning. Der er ingen grund til at gennemgå lange integrationsprocesser, du kan blot tilslutte LiveAgent lige fra starten. Zoiper er blandt de nemmeste softphone-applikationer at integrere med LiveAgent helpdesk. Jeg anbefaler det stærkt. Hvis du nogensinde får brug for en integrationsguide, er den her. Men heldigvis tvivler jeg på, at du nogensinde får brug for det.

Konklusion

Zoiper er uden tvivl en topmoderne softphone-app, og en af de bedste, du kan få. Når det kommer til dens mest grundlæggende funktionalitet, er den tæt på at være perfekt. Zoiper vil ikke svigte dig, uanset om du beslutter dig for at betale for det eller gå efter den gratis version af appen. Brugergrænsefladen er simpelthen fantastisk og behagelig at navigere i, alle funktioner fungerer fuldstændig fejlfrit, og implementeringen og opsætningen er noget af det hurtigste, jeg nogensinde har oplevet i nogen software. Hvis du vil gøre dine opkald og dit liv lettere, er der ingen grund til at kigge efter en anden mulighed. Zoiper har styr på det hele.

Generelle problemer

Jeg har ingen lyd i Zoiper

Hvis du har problemer med lyden i Zoiper, så prøv at løse problemet ved at gå til Settings > Preferences > Audio > Disable “Use WASAPI”. Gå derefter til fanen Enhed og deaktiver indstillingen Use Generic HID. Klik derefter på OK og genstart Zoiper-appen. Gå til Settings > Audio Wizard og foretag et lydtjek for at finde ud af, om løsningen virkede. Hvis du stadig oplever yderligere problemer, anbefaler vi, at du kigger på Zoiper fejlfindingsside.

Product reviews

Bitrix24 er en populær IVR-software med flere brugstilfælde. Find ud af, hvordan dets IVR klarede sig i vores Bitrix24 IVR-anmeldelse.

Bitrix24 IVR anmeldelse

Bitrix24 tilbyder en avanceret og brugervenlig måde at opbygge en vidensbase med tekstformateringssæt af muligheder, mens deres call center-software har gode ydeevner og tilbyder forskellige funktioner. LiveAgent tilbyder også software til kundeportaler og teknisk support, mens JustCall IVR er en let at bruge og pålidelig IVR-løsning med tre forskellige priser. Brugergrænsefladen for Bitrix24 kan være udfordrende, men den tilbyder også en gratis plan og tre andre planer med flere funktioner til administration af kunderelationer.

Tag et kig på vores væsentlige Linphone-softphone-anmeldelse, og find ud af, om den passer til din callcenter-virksomhed.

Linphone softphone anmeldelse

The article discusses product reviews for various softphones, including Bria, Ekiga, Linphone, Icanblink, Zoiper, and MicroSIP. It also reviews call center software solutions like Twilio, LiveAgent, and 3CX, with a focus on their IVR capabilities. The article notes that 3CX may be useful for small businesses, although its user interface and call functions should be improved.

Find den chatbot, der kan hjælpe din kundeservice. Læs vores ekspertanmeldelser, og træf et informeret valg til din virksomhed.

Chatbot anmeldelser

Chatbots med naturlig sprogforståelse kan forbedre kundeservice ved at besvare spørgsmål 24/7, men de kan stadig ikke erstatte mennesker fuldt ud. Chatbots kan bruge personlige indstillinger og maskinlæring for at give en mere personlig kundeoplevelse, mens flersproget support og integration med andre systemer giver en mere sømløs oplevelse. Analyser og rapportering af chatbot interaktioner kan være uvurderlige i at udvikle en succesfuld forretningsstrategi og reducere omkostningerne på lang sigt. Chatbots sparer også tid og ressourcer for autofyldte svar og en forbedret kundeserviceoplevelse.

Overvejer du 3CX som kundesupport til dit callcenter? Tag et kig på vores anmeldelse og se, hvordan den klarede sig under vores generelle test.

3CX call center software anmeldelse

3CX er en telefonisk kommunikation software. Den er nem at bruge, men brugergrænsefladen er forældet og udgående opkald fungerer ikke godt nok. Opkaldskvaliteten er også dårlig. Der er forskellige prispakker tilgængelige afhængigt af antallet af agenter, der bruger softwaren, og om du vil have en hostet eller selvadministreret løsning. 3CX kan være nyttigt for små virksomheder, men UI og opkaldsfunktioner bør forbedres.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo