Linphone softphone anmeldelse

Linphone softphone anmeldelse er en gennemgang af en cost-effective softphone med gode funktioner som opkald og SMS, men med en forvirrende brugergrænseflade og nogle problemer med opsætning og indlæsningstider. Integration med LiveAgent er nem. Anmeldelse på dansk.

Linphone softphone anmeldelse
Compare Linphone softphone anmeldelse with other in: How Linphone softphone anmeldelse is doing on review portals
4
Average rating based on data from trusted review portals
34 reviews

Softphones er softwareløsninger, der gør det muligt for brugere at foretage opkald over internettet. Med softphone-software kan du foretage og modtage opkald, sende tekstbeskeder eller endda foretage videoopkald ved hjælp af din computerenhed, en VoIP-tjeneste og en internetforbindelse.

Pricing
Starting from:
$ 0.00   pr. måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Brugeroplevelse
4
Pris
5
Implementering
4

Key takeaways

Pros

  • Moderne design
  • Nem opsætning og implementering
  • Allrounder softphone
  • Avancerede konfigurationsmuligheder

Cons

  • Lidt forvirrende grænseflade
  • Mulige fastlåsningsproblemer på nogle computere
  • Virker muligvis slet ikke på nogle computere

Linphone er en alsidig softphone, der tilbyder anstændig funktionalitet, der passer til enhver brug. Brugergrænsefladen har et par usædvanlige designvalg, men det er ret nemt at vænne sig til det. Udover det fungerer alt som det skal. Selvom det ikke giver nogen ekstra funktionalitet, tilbyder Linphone standardfunktioner, der fungerer godt, især for en gratis løsning. Det er et fremragende valg for alle, der ønsker at få en gratis softphone-løsning.

Installation og implementering af Linphone

Som en open source softphone kan Linphone ganske enkelt downloades fra den officielle hjemmeside og installeres på din computer i løbet af få øjeblikke. Installationsprocessen er standard. Da appen startede, hilste Linphone mig med en brugeraftale og en “Kom godt i gang-guide” med flere muligheder. Du kan oprette eller logge ind på din Linphone-konto, tilslutte en SIP-konto eller foretage en fjernkonfigurationshentning.

Wlecome window in Linphone softphone app

Startup Guide afslørede også det første problem, jeg stødte på med Linphone. Appen frøs, og jeg var nødt til at genstarte min computer for at få den til at fungere igen. Dette problem varede ved, men forsvandt til sidst. Linphone havde usædvanligt lange indlæsningstider under opsætningen, hvor appen tog et par sekunder, og nogle gange minutter, at udføre selv de mest simple kommandoer, såsom at klikke på en Connect SIP-knap i startup guide. Til sidst gik jeg i stå, da jeg forsøgte at forbinde min SIP-konto. Geninstallation af appen på min bærbare computer løste ikke noget.

Det lykkedes mig dog at få Linphone til at køre på min anden computer uden problemer. Jeg er ikke sikker på, hvad der forårsagede problemer med Linphone på min bærbare computer, men det ser ud til, at dette problem ikke er unikt for mig. En hurtig internetsøgning viste, at frysning er et almindeligt problem med Linphone. Appen fungerer dog fint på min anden computer, og indlæsningstiderne har været meget korte, uden at der overhovedet har været nogen problemer.

Det var ret nemt at forbinde en SIP-konto med setup guide. Du indtaster blot dine detaljer og forbinder Linphone med din udbyder. Jeg oplevede ingen større problemer under denne opsætning og var færdig inden for et par minutter.

Brugeroplevelse og funktioner

Designet af appen ser moderne ud, hvilket overraskede mig, da Linphone er en gratis open source softphone. De fleste gratis softphones har en tendens til at have intetsigende, forældede grænseflader, hvilket ikke er tilfældet her. De vigtige knapper er fremhævet med en slående orange farve, der fanger din opmærksomhed og hjælper dig med at navigere. Dette er især nyttigt, da selve navigationen kan virke usædvanlig i starten.

Brugergrænsefladen på Linphone ser forvirrende ud for en så simpel app. Det tager et stykke tid at vænne sig til det, men når du først gør det, bør du ikke støde på nogen vanskeligheder. Nogle menuer og muligheder giver ikke mening i starten. For at give et eksempel, har appen intet opkaldstastatur, hvilket er usædvanligt for en softphone. I stedet ser appens startskærm ud til at være en setup guide med mulighed for at invitere venner og en kontoassistent.

Linphone user interface

Der er også en startskærmknap i øverste venstre hjørne. Nu er det standard at have en startskærmknap i en app med flere faner, men Linphone har kun én skærm uden nogen faner, bortset fra andre menuknapper. Andre brugbare knapper inkluderer en søgelinje øverst på knappen, en simpel kontaktliste i venstre side, en chatrumsknap ledsaget af en konferencemødeknap øverst til højre, og endelig en menu, hvor brugere kan få adgang til præferencer, opdateringer , om-os side og afslut-knappen.

For at ringe til et nummer skal du klikke på søgelinjen øverst i appen. Denne søgelinje giver dig også mulighed for at søge efter en kontakt og oprette en ny kontakt. Brugere er nødt til at stole på deres fysiske tastatur for at indtaste et nummer, da der ikke er mulighed for at have et digitalt opkaldstastatur. Selvom dette måske ikke virker som et stort problem, kan det komplicere tingene for nogle typer brugere, der er vant til at bruge deres mus i stedet for deres tastatur. Generelt vænnede jeg mig meget hurtigt til søgefeltet, og det gjorde visse opgaver nemmere.

Add contact - Linphone app

Det næste punkt er kontaktlisten, som er nem at navigere og bruge. Når du klikker på en bestemt kontakt eller et telefonnummer fra listen, vil du se opkaldsloggen og muligheden for at se beskeder. Du har også mulighed for at starte et opkald eller et videoopkald, samt sende en besked, søge efter en besked eller tilføje kontakten, hvis den ikke allerede er gemt på din kontaktliste. Kontaktlisten indeholder også søgning og filtrering, hvilket er en meget god tilføjelse. Tilføjelse af en kontakt er nemt nok, der er flere felter til at tilføje et nummer, e-mail, websted, adresse og SIP-konti. Der er dog ingen mulighed for at efterlade en note.

Contact details - Linphone app

App-indstillingerne giver et ret imponerende udvalg af muligheder, hvor brugerne kan indstille appen til deres præferencer. Udover standard lydindstillinger, såsom afspilningsenhed og valg af optagelsesenhed, kan du rode lidt rundt med lydcodecs. Det samme gælder video- og video-codecs. Opkald og chats har deres eget sæt muligheder: automatisk besvarelse, automatisk opkaldsoptagelse, meddelelsesmuligheder og mere. Appen lader dig også skifte til et andet sprog og endda vælge en skrifttype til dine tekstbeskeder.

Linphone app settings

Opkald fungerer uden problemer, og min oplevelse var behagelig. Jeg er ikke stødt på nogen større problemer under nogen af ​​opkaldene. Det samme gælder beskedfunktionen, som understøtter vedhæftede filer til at omdanne en SMS til en MMS. Samlet set betragter jeg Linphone som et meget godt softphone-opkaldsvalg, der klarede sig meget godt under mine tests.

Hvordan fungerer Linphone med LiveAgent?

Linphone fungerede ganske godt med LiveAgent. Integrationsprocessen var nem, og det tog mig kun et øjeblik at gennemføre. Jeg skulle bare oprette en ny opkaldsenhed i LiveAgent ved hjælp af mit VoIP-nummer. Derefter kopierede jeg bare detaljerne og indsatte dem i SIP-konfigurationen i Linphone. Det er bogstaveligt talt det. Hvis du gerne vil se, hvordan du integrerer Linphone med LiveAgent, så se vores integrationsguide på dette link.

Linphone number in LiveAgent help desk software

Konklusion

Linphone er en usædvanligt velfungerende løsning, især i betragtning af dens lave pris. Det er dog ikke perfekt. Jeg var stadig ikke i stand til at finde ud af, hvad der fik appen til at køre perfekt på den ene computer og slet ikke på den anden. Selvom grænsefladen er lidt forvirrende i starten, tager det ikke lang tid at vænne sig til det. Min oplevelse var glat, da jeg lærte, hvor hver ting var. Universal søgelinjen øverst virkede som et usædvanligt valg i starten, men jeg må indrømme, at det kan være meget effektivt i visse situationer. Det vigtigste er dog, at det aldrig stoppede min arbejdsgang på nogen måde under normal brug. Hvis du er villig til at lære nuancerne og tilgive den lejlighedsvise fejl, er Linphone en velafrundet softphone, der vil tjene dig godt i de fleste tilfælde.

Generelle problemer

Jeg kan ikke starte Linphone på min computer

Dette er et almindeligt problem for nogle brugere af Linphone. Det er i øjeblikket ukendt, hvad der forårsager dette problem på nogle computere. Den eneste brugbare løsning, der virker, er at prøve at installere Linphone på en anden computerenhed.

Product reviews

Our Call Center goes beyond what is considered industry standard and deep & native integration with powerful ticketing make it truly unprecedented.

Using Call Center feature with soft phone clients & apps

Our Call Center goes beyond what is considered industry standard and deep & native integration with powerful ticketing make it truly unprecedented.

Hvordan fungerer Twilio IVR-funktionen, og hvor let er den at implementere? Du kan finde ud af det i vores Twilio-anmeldelse.

Twilio IVR anmeldelse

LiveAgent tilbyder kundesupport-software med en række funktioner og integrationer, herunder kundetilfredshed og callcentersoftware. Deres priser afhænger af valgte funktioner og de tilbyder en gratis demo. Der er også mulighed for at læse anmeldelser af andre IVR-løsninger som JustCall IVR og Kavkom IVR. LiveAgent kræver en installation, men tilbyder gratis prøveperioder og 24/7 kundeservice.

Vælg opkaldsenheder, som du og dine agenter foretrækker. LiveAgent understøtter headset og mobiltelefoner og endda browsere eller telefonapps til opkald.

Understøttede opkaldsenheder

LiveAgent er en anbefalet helpdesk-software til virksomheder, da det tilbyder en skalerbar og tilpasningsdygtig løsning til alle kundesupportkanaler såsom telefon, e-mail og chat. Det er også integreret med virksomhedens butik for nem billetindsendelse og support, og der er en gratis prøveperiode på 14 dage. LiveAgent er en bedre erstatning for Kayako ifølge brugere og eksperter. Der er også ressourcer til migration og integrationer med andre kanaler til rådighed. LiveAgent tilbyder funktioner til kundeinteraktion, call center-software og brugerdefinerede løsninger til forskellige brancher. Det anbefales også til modeindustrien på grund af automatisering af opgaver såsom adgangskode-gendannelse og takkebeskeder.

Overvejer du 3CX som kundesupport til dit callcenter? Tag et kig på vores anmeldelse og se, hvordan den klarede sig under vores generelle test.

3CX call center software anmeldelse

3CX er en telefonisk kommunikation software. Den er nem at bruge, men brugergrænsefladen er forældet og udgående opkald fungerer ikke godt nok. Opkaldskvaliteten er også dårlig. Der er forskellige prispakker tilgængelige afhængigt af antallet af agenter, der bruger softwaren, og om du vil have en hostet eller selvadministreret løsning. 3CX kan være nyttigt for små virksomheder, men UI og opkaldsfunktioner bør forbedres.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo