Prøveperiode

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Forbedre tilfredsheden med tilbagekaldssoftware

Forbedre tilfredsheden med tilbagekaldssoftware

 • ✓ Intet opsætningsgebyr    
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Intet kreditkort påkrævet    
 • ✓ Annuller til enhver tid
Brugt af
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Automatiske tilbagekald til dine kunder

Giv dine kunder mulighed for at anmode om et automatisk tilbagekald, hvis linjen er optaget, hvis der ikke er nogen ledige agenter for at besvare deres opkald, eller hvis de blot ønsker at blive ringet tilbage på et senere tidspunkt.

Vores køtilbagekaldssystem gemmer kundens plads i kø, og når de står forrest i køen, kalder systemet dem automatisk tilbage.

Forbedre din kundes oplevelse med vores callcenter-tilbagekaldssoftware i dag.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green

Callcentersoftware med en smart tilbagekaldsfunktion

LiveAgent callcentersoftware tilbyder en tilbagekaldsfunktion som en del af dets IVR (interactive voice response)-kapacitet. I stedet for at vente i venteposition kan dine kunder nu anmode om et tilbagekald ved at trykke på en enkelt knap.

Der er ingen grund til at vente i venteposition eller bekymre sig om at miste deres plads i køen. LiveAgent ringer automatisk til kunden, når de står forrest i køen.

Fordelene ved tilbagekaldssoftware

Med LiveAgents callcenter-køtilbagekald behøver dine agenter ikke at overvåge anmodede tilbagekald manuelt. Den indbyggede ACD-funktionalitet (automatisk opkaldsdistribution) fungerer synkroniseret med vores kraftfulde IVR-system for automatisk at beholde nummeret på den, der ringer og placere sig i køen ud over automatisk at ringe op til den, der ringer op, og tildele opkaldet til en passende agent.

Giv dine kunder mulighed for at modtage et tilbagekald fra dit kontaktcenterteam i stedet for at skulle vente i venteposition. Ved at tage hensyn til deres tid, vil du reducere antallet af afbrudte opkald og se en samlet stigning i kundetilfredsheden.

Kunder forventer en problemfri oplevelse, hver gang de kontakter kundesupport. Ved at give dem en automatisk tilbagekaldsmulighed, kan du give dem en problemfri serviceoplevelse. Reducer kundeindsatsen i dag, mens du forbedrer kundetilfredsheden og loyaliteten over for dit brand.

Hvordan fungerer den automatiske tilbagekaldsfunktion?

For at begynde at bruge den automatiske tilbagekaldstjeneste skal du blot oprette et IVR-script, der inkluderer tilbagekaldsmuligheden.

Customer support agent chatting live with client

Omkostningseffektiv callback-software til callcenter

Callback call center-software er en omkostning -effektiv løsning til virksomheder i alle størrelser. Med automatisk tilbagekald vil der være behov for færre kontaktcenteragenter til at besvare opkald, da opkaldsvolumen ikke vil være så høj.

Automatiske tilbagekald skaber flere salgsmuligheder

Gå ikke glip af potentielle salgsmuligheder, simpelthen fordi dine kunder ikke kan komme i kontakt med dig. Med automatiske tilbagekald vil dine kunder være mindre tilbøjelige til at blive frustrerede og opgive deres telefonopkald. Ved at give dem chancen for at anmode om et automatisk tilbagekald, kan du generere mere salg og forbedre kundetilfredsheden på samme tid.

customer service automated callback
Unlimited call recordings in LiveAgent's call center software

Mere indsigt om brugsstatistik

Få mere indsigt om den service, du leverer. Vores robuste rapporteringsfunktioner viser statistik om dit virtuelle callcenter, herunder ubesvarede og besvarede opkald, opkaldsvarigheder, tildelte agenter, og mere.

Med LiveAgent kontaktcentersoftware er der uendelige rapporteringsmuligheder. Segmentér data efter dag, uge, måned eller tilpasset datointerval, og lav en graf eller et diagram, der passer bedst til dine behov. Jo mere vidende du er om den service, du leverer, jo mere kan du forbedre og øge kundetilfredsheden og -loyaliteten.

Funktioner til tilbagekaldssoftware

LiveAgents automatiske tilbagekaldsfunktion holder din kundes plads i kø. De kan lægge på med den viden, at deres nummer bevares, deres plads i køen er sikker, og deres tilbagekald er nært forestående.

Vores kontaktcentersoftware tilbyder et unified omnichannel agent desktop. Med LiveAgent kan dine kontaktcenteragenter få adgang til alle forespørgsler fra forskellige kanaler (sociale medier, livechat, e-mail, telefon) i én grænseflade.

Konfigurer automatiserings-regler for at forbedre din agents produktivitet og arbejdsgang. Automatiseringsregler kan bruges til automatisk at udsende opfølgnings-e-mails, tilføje (tilbagekald)-tags til billetter og mere.

LiveAgent call center callback software er udstyret med ACD funktionalitet for at sikre problemfri opkald overførsler og overlegne kundeoplevelser. Vores ACD-funktion dirigerer automatisk opkaldere til den mest passende agent/afdeling baseret på tilgængelighed, prioritet eller tilfældig tildeling.

Vores webbaserede callcenter er udstyret med et kraftfuldt IVR-system der er klar til at udføre komplekse IVR-træer. IVR-systemet er nemt nok at bruge for begyndere, men robust nok til at tilfredsstille professionelle callcenterbehov.

LiveAgents automatiske tilbagekaldssystem påtager sig alle de tunge løft og sikrer, at agenter kan fortsætte med at besvare opkald uden nogen afbrydelse. Når en kunde anmoder om et tilbagekald, og de kommer forrest i opkaldskøen, ringer systemet automatisk til deres nummer og forbinder dem med en passende kontaktcenteragent.

LiveAgent callcentersoftware optager automatisk hvert indgående og udgående opkald. Systemet kan gemme et ubegrænset antal opkaldsoptagelser, som kan bruges til kvalitetssikring, træning, smidige billetoverdragelser eller juridiske formål. span>

LiveAgents hybridbilletvisning sikrer at kontaktcenteragenter kan følge en kundes problemløsningsrejse på tværs af flere kanaler, mens de bliver i den samme billettråd. Hybride billetstrømme hjælper agenter med at give indsigtsfulde og personlige svar, der hjælper med at forbedre kundetilfredshed og loyalitet.

Se, hvad automatiseret tilbagekaldssoftware kan gøre for dig

Nyd en gratis 14-dages prøveversion af LiveAgent for at se, hvad vores virtuelle webbaserede callcenterløsning kan gøre for din virksomhed og kundesupport, salgs- og marketingteams.

3.000+ anmeldelser Trustpilot GetApp G2 Crowd

Vi tilbyder meget mere end blot automatiseret tilbagekaldssoftware

Ud over en fuld stack callcentersoftware er LiveAgent en one-stop-shop for alt inden for kundeservice.

tour 01

Tilslut alle dine sociale medier konti med vores kontaktcentersoftware for at forbedre agentproduktiviteten og holde din kundes data sikre. LiveAgent helpdesk-software integreres med Instagram, Twitter, Facebook, Facebook Messenger og Viber.

tour 03

LiveAgent helpdesk-software kan prale af den hurtigste live chat widget på markedet. Nyd avancerede funktioner såsom proaktive chatinvitationer, offlineformularer, pre-chatformularer samt en ægte- tidsindtastningsvisning, der lader dig se, hvad kunden skriver i chatboksen, før de trykker på send. LiveAgents kontaktcenter-livechatfunktioner hjælper dig med at forbedre kundeengagementet, øge salget og øge kundetilfredsheden på samme tid.

tour 02

Strømline alle kundeforespørgsler til en centraliseret omnichannel agent desktop med vores billetsoftware. Tildel billetter til forskellige afdelinger og agenter, og organiser hver forespørgsel i henhold til tags, prioritet eller modtaget dato. Se hver kundes problemløsningsrejse fra start til slut på tværs af forskellige supportkanaler og i et kontekstrigt format med vores hybrid billetstream.

What is knowledge base software

Opret og stil din helt egen vidensbase ved at bruge vores WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get). Forbedre kundetilfredsheden ved at give dine kunder selvhjælpsværktøjer såsom how-to-artikler, ofte stillede spørgsmål eller community-fora .

Få mest muligt ud af din kø-callback løsning

LiveAgent webbaseret callcentersoftware tilbyder meget mere end blot tilbagekald i kø.

LiveAgent helpdesk-software er pakket med over 200 nyttige funktioner, der hjælper dig med at strømline din agents arbejdsgang og fjerne gættearbejdet fra kundeservice. Forbedre din agents præstation med LiveAgent i dag.

Vores kontaktcentersoftware er designet til at fungere godt sammen med andre applikationer. Integrer dine favoritter med vores callcentersoftware for at opnå maksimal agenteffektivitet samt et holistisk overblik over hver kundes profil komplet med tidligere køb og interaktioner med din virksomhed.

Vores hovedmål er din succes. LiveAgent kundesupport er tilgængelig 24/7, 365 dage om året på flere kommunikationskanaler, herunder Twitter, Facebook, Instagram, e-mail, live chat, vores kundeportal eller telefonen. Giv os et råb, når som helst du har brug for os, vi hjælper gerne. Vi tilbyder også support på flere sprog, hvis du har brug for det.

Agents building customer support portal

Uendelige tilpasningsmuligheder

LiveAgent callback-software blev bygget med fleksibilitet, skalerbarhed og teamsamarbejde i tankerne. Fordi hver virksomhed (uanset dens størrelse eller den branche, den er i) har forskellige behov, kan vores kontaktcenter tilpasses fuldt ud.

Vores software kan skaleres til operationer af enhver størrelse og ethvert formål, uanset om dit kontaktcenter er specialiseret i indgående kundeservice, udgående salg eller begge dele. Vores professionelle konsulenter eller tekniske medarbejdere kan hjælpe dig med at skabe den mest effektive softwareløsning, der passer til dine behov.

Uanset om du er inden for sundhedspleje, gæstfrihed, SaaS, bilindustrien, e-handel eller uddannelsesindustrien, kan LiveAgent skræddersyes passer til dine behov.

LiveAgent avanceret, overkommelig og brugervenlig kø-tilbagekaldsløsning

Security lock and badge

LiveAgent kontaktcentersoftware er GDPR-kompatibel, Google OAuth Verified, HTTPS-krypteret og gemmer kundedata i Tier-III+ eller IV eller PCI DSS, SSAE-16 eller ISO 27001 kompatible faciliteter.

Person organizing information into tickets

LiveAgent call center-software er fuldstændig cloud-baseret. Få let adgang til dit kontaktcenters kraftfulde automatiske tilbagekaldsfunktioner hver eneste dag.

Woman holding PlayStation gaming controller in hands

Vores omnichannel call center-software har vundet over 20 priser alene i 2020 på grund af dets omnichannel-kapaciteter, kraftfulde indbyggede CRM, og avancerede CRM-integrationer. Opdag, hvordan LiveAgent skaber problemfri overgange fra én kanal til en anden i dag.

Customer support agent chatting live with client

LiveAgent callcentersoftware tilbydes til en freemium pris model. Vi tilbyder gratis callcentersoftware samt en avanceret betalingsversion, der inkluderer automatisk tilbagekald. Vores betalte callcenter-softwareplan tilbydes til en overkommelig pris. Betal mindre og få mere værdi med LiveAgent i dag.

Lever personlige oplevelser

Giv dine kunder mulighed for at kontakte dig gennem de supportkanaler, de foretrækker. Uanset om det er via livechat, e-mail, stemme, video, sociale medier eller webchat, er LiveAgent klar til at levere den problemfri omnichannel kundeoplevelse, som dine kunder forventer.

Lever meget personlig, vidende og kontekstrig service med vores tilbagekaldssystem og nyd forbedrede langvarige kunderelationer, højere kundetilfredshed, forbedret kundeloyalitet og flere salgsmuligheder.

crm integrations
Live-chat-for-business-LiveAgent

Giv uovertruffen service med LiveAgent-tilbagekaldssoftware

Tag vores prisvindende omnichannel callcenter-callback-software en tur. Test vores kraftfulde IVR- og CRM-integrationer for at opdage, hvordan du kan levere problemfri kundeoplevelse på tværs af alle servicekanaler. Anmod om en demo, eller opret en gratis 14-dages prøveperiode for at se alt, hvad LiveAgent call center-software har at tilbyde.

Hvad synes vores kunder om det?

 • Roman Bosch

  Roman Bosch

  Partly

  Det er en fornøjelse at have en fantastisk portal, der forbedrer vores kundeservice.

 • christine preusler

  Christine Preusler

  HostingAdvice

  LiveAgent hjælper vores medarbejdere til at yde bedre, hurtigere og mere præcis support.

 • Karl Dieterich

  Karl Dieterich

  Covomo

  LiveAgent hjalp os opnå 2 meget vigtige mål: Øge vores kundetilfredshed og salg.

 • Hendrik Henze

  Hendrik Henze

  HEWO Internetmarketing

  Vi har brugt LiveAgent siden August og vi er meget tilfredse.

 • Razvan Sava

  Razvan Sava

  WebMaster Tilbud

  Siden vi har brugt LiveAgent har vores responstid steget med 60%

 • Taras Baca

  Taras Baca

  XperienceHR

  Vores betalte kundes konverteringsrate steg 325% den første måned, vi startede og aktivt begyndte at bruge LiveAgent.

 • user testimonials

  Andrej Ftomin

  TAZAR Group

  Jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet en så professionel kundetilgang.

 • Matt Janaway

  Matt Janaway

  The Workplace Depot

  Vi synes, at LiveAgent var langt den bedste live chat løsning.

 • Viviane Carter

  Viviane Carter

  CSI-produkter

  Vi bruger LiveAgent på alle vores e -handelswebsteder. Værktøjet er let at bruge og forbedrer vores produktivitet.

 • Christian Lange

  Christian Lange

  Lucky-Bike

  Med LiveAgent er vi i stand til at give vores kunder support, uanset hvor de er.

 • Jens Malmqvist

  Jens Malmqvist

  Projure

  Jeg kan anbefale LiveAgent til alle, der er interesseret i at gøre deres kundeservice bedre og mere effektiv.

 • user testimonials

  Catana Alexandru

  Websignal

  Jeg er sikker på, at vi ville bruge 90% af vores dag på at sortere via e -mails, hvis vi...

 • JanWienk

  Jan Wienk

  All British Casino

  Med LiveAgent er vi i stand til at holde vores spillere glade ved at tilbyde mere effektiv support, hvilket resulterer...

 • Allan Bjerkan

  Allan Bjerkan

  Norske Automaten

  LiveAgent er pålidelig, med rimelige priser og simpelthen et godt valg for enhver travl online onlineforretning!

 • Sissy Böttcher

  Sissy Böttcher

  Study Portals

  Vi kan lide det, fordi det er nemt at bruge og tilbyder stor funktionalitet, såsom nyttige rapporteringsfunktioner.

 • Peter Koning

  Peter Koning

  TypoAssassin

  Vi elsker LiveAgent - det gør det let at støtte vores kunder.

 • user testimonials

  Aranzazu F

  Factorchic

  Vi kan godt lide at tilbyde vores kunder den bedste supportoplevelse. Derfor valgte vi LiveAgent.

 • Rick Nuske

  Rick Nuske

  MyFutureBusiness

  Fra opsætning til løbende support og alt andet ind imellem fortsætter teamet på LiveAgent med at imponere.

 • Vojtech Kelecsenyi

  Vojtech Kelecsenyi

  123-Nakup

  LiveAgent sparer os hundredvis af dyrebare minutter hver dag ved at gøre kundeservice tydelig og ordenligt.

 • Rafael Kobalyan

  Rafael Kobalyan

  Betconstruct

  Ubegrænsede medarbejdere, e-mails, sociale medier og telefon integration. Alt dette for en lavere pris end vores tidligere udbyder.

 • Martin Drugaj

  Martin Drugaj

  Atomer

  Vi har brugt LiveAgent siden 2013. Vi kan ikke forestille os at arbejde uden det.

 • Ivan Golubović

  Ivan Golubović

  AVMarket

  Det er en omkostningseffektiv løsning, der kan hjælpe dig med en stor mængde supportanmodninger via forskellige kanaler.

 • user testimonials

  Rustem Gimaev

  Antalya Consulting Language Center

  Det var så svært at håndtere e-mails fra Outlook. Med LiveAgent er vi sikre på, at hver e-mail besvares i...

 • Randy Bryan

  Randy Bryan

  tekRESCUE

  LiveAgent er så fantastisk. Med meget lidt tid og kræfter havde jeg det godt i gang på få minutter.

 • Timothy G. Keys

  Timothy G. Keys

  Marietta Corporation

  Jeg anbefaler stærkt LiveAgent -produktet, ikke kun som et Kayako -alternativ, men en meget bedre løsning med merværdi.

 • user testimonials

  Mihaela Teodorescu

  eFortuna

  Supportteamet reagerede altid hurtigt med hurtigt at implementere løsninger.

 • Hilda Andrejkovičová

  Hilda Andrejkovičová

  TrustPay

  Det hjælper os med at kategorisere billetterne og statistisk spore, hvad vores kunder har mest brug for.

 • user testimonials

  Alexandra Danišová

  Nay

  Vi ser LiveAgent som et godt værktøj til at kommunikere med kunder.

 • user testimonials

  Samuel Smahel

  m:zone

  LiveAgent fremskyndede vores kommunikation med vores kunder og gav os også mulighed for at chatte med dem.

 • David Chandler

  David Chandler

  Volterman

  Kort sagt - LiveAgent slår alt derude på dette endda på endnu højere prisniveau.

You Will Be in Good Hands!

Ved du hvad Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfælles? Du gættede rigtigt... LiveAgent!

Prøv det helt gratis Ingen kreditkort nødvendigt

FAQ

Hvad er funktionen af et callcenter?

Hovedfunktionen af et callcenter er at gøre det muligt for kunder at ringe til virksomheder med alle spørgsmål, de måtte have vedrørende produkter, politikker, returneringer, funktionalitet, fejlfinding eller feedback.

Hvad er et automatisk tilbagekald?

Den automatiske tilbagekaldsfunktion er en computertelefonifunktion, der gør det muligt for opkaldere at anmode om et tilbagekald, hvis linjen er optaget, hvis der ikke er nogen ledige agenter til at besvare deres opkald, eller hvis de blot ønsker at blive ringet tilbage kl. senere tidspunkt.

Er automatisk tilbagekald en vigtig funktion?

Implementering af den automatiske tilbagekaldsfunktion i dit virtuelle callcentersoftware vil give dig mulighed for at yde bedre service til dine kunder. Hvis en tilbagekaldsfunktion er aktiv, indikerer det, at du værdsætter din kundes tid, hvilket er det, kunderne ønsker mest.

Hvor meget koster tilbagekaldssoftware?

Omkostningerne ved tilbagekaldssoftware varierer. Tilbagekaldsfunktionen er dog normalt en del af et alt-i-et-system. For eksempel et callcenter eller en helpdesk-software. LiveAgent er en kundeservicesoftware, der har mere mere end 180 funktioner, inklusive en tilbagekaldsfunktion. Prisen for en komplet helpdesk-løsning er $39 pr. måned for hver agent.

Hvorfor skal du bruge en tilbagekaldsfunktion?

En tilbagekaldsfunktion bruges hovedsageligt i virksomheder med et stort antal kundehenvendelser. Da kunderne vil have svar med det samme, skal din virksomhed tilpasse sig. At have en tilbagekaldsfunktion i dit callcenter kan forhindre en dårlig kundeoplevelse. Valg for en funktionsrig callcentersoftware, der inkluderer en tilbagekaldsfunktion, kan forbedre kunderepræsentantens arbejdsgang såvel som kundetilfredsheden.

Hvordan aktiverer jeg automatisk tilbagekald i LiveAgent?

For at aktivere en tilbagekaldsfunktion skal du navigere til Konfigurationer -> Opkald -> Numre -> Rediger nummer -> IVR -> Indsæt en foretrukken tilbagekaldsfunktion -> Gem.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo