Kontaktcenter software

Den bedste kontaktcenter software.

Boost din kundesupportindsats med LiveAgents multikanalsk kontaktcenter i dag.

  • ✓ Intet installationsgebyr
  • ✓ Kundeservice 24/7
  • ✓ Intet kreditkort kræves
  • ✓ Annuller når som helst


Kom godt i gang | 1 måned gratis


Se det i aktion

Brugt af

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Skab problemfri serviceoplevelse med kontaktcenter software

Dagens digitalkyndige forbrugere bruger flere platforme til at nå ud til virksomheder og forventer en samlet oplevelse på tværs af dem alle. Derfor har de fleste kundevendte virksomheder allerede vedtaget kontaktcenterløsninger for at imødekomme deres kunders efterspørgsel efter en problemfri omni-kanals-oplevelse.

Uanset hvilke kanaler dine kunder bruger – med LiveAgents kontaktcenter -software kan du nemt, bekvemt og effektivt styre alle dine kundeinteraktioner fra ét sted.

  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge

key points illustration

Hvad er et kontaktcenter software?

Kontaktcenter software er et værktøj, der gør det muligt for virksomheder at strømline kundekommunikation på tværs af alle potentielle kontaktpunkter og kanaler. Disse kan omfatte stemme, VoIP, e -mail, live chat, tekst og sociale medieplatforme.

Med et stigende antal virksomheder, der implementerer kontaktcenterløsninger, forventes den globale kontaktcentersystemmarkedsstørrelse at nå 47,76 mia. USD inden 2025.

Hvorfor har du brug for en cloud-kontaktcenter software

Cloud-baseret kontaktcenter-software fjerner behovet for at stole på traditionelle lokale løsninger. Det betyder, at det at kunne oprette og køre et kraftfuldt kontaktcenter -system med robuste funktioner ikke længere kræver dyr hardware, infrastruktur og professionelle IT-teams for at styre det.

Cloudbaserede løsninger er velegnede til både små virksomheder og store organisationer, da de giver stor skalerbarhed, fleksibilitet, forbedret sikkerhed og er meget omkostningseffektive.

maintenance - illustration

Hvad du kan forvente ved at bruge kontaktcenter softwareløsninger

Bedre serviceledelse

Rapporterings- og analysemuligheder for kontaktcenter systemværktøjer gør det let for ledere at overvåge og administrere alle aspekter af deres servicedrift, spore kritiske servicemetrikker og få indsigt i, hvordan agenter klarer sig.

Forbedret datasikkerhed

Kontaktcenter -softwareløsninger giver avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder datakryptering og sikkerhedskopiering af data for at beskytte følsomme kundeoplysninger. 

Forbedret produktivitet

Kontaktcenter systemplatforme er fyldt med et rigt sæt funktioner, der gør det muligt for agenter at holde styr på kundeoplysninger og give dem mulighed for at løse problemer hurtigt og professionelt og samtidig opretholde et højt produktivitetsniveau.

Yderligere fordele ved kontaktcenter software

live chat increases sales

Reduceret support omkostninger

Effektivisering, automatisering og optimering af dine supportprocesser betyder kortere svartider, hurtigere opløsninger og færre gentagne opkald – alt sammen bidrager til øget supporteffektivitet og lavere driftsomkostninger.

Integrations pricing-icon

Øgede salgsmuligheder

Med øjeblikkelig adgang til omfattende kundedata, lige fra personlige oplysninger til hver kundes indkøbs- og servicehistorik, kan agenter krydssælge og op-sælge relevante produkter eller tjenester, når det er relevant.

Alt-i-et multikanal kontaktcenter software fra LiveAgent

LiveAgents kontaktcenter-system er en multikanals, funktionsrig løsning, der gør din support mere effektiv og dine kunder gladere.

Fuldt funktionel billettering

LiveAgents kontaktcenter software tilbyder et komplet udvalg af billetfunktioner, herunder smart billetdistribution, automatisering af arbejdsgange, let ansvarlig styring, dåse svar og skabeloner, SLA -administration, opdeling og sammenlægning af billetter, teamsamarbejdsværktøjer, rapportering og meget mere til hurtig og effektiv billetopløsning .

https://youtu.be/zyBEt7ScQYkhttps://youtu.be/GO4rPDffDew

Live chat support

Live chat er en af ​​kernefunktionerne i LiveAgents kontaktcenter -platform, der giver dig mulighed for at yde den øjeblikkelige support, som nutidens forbrugere forventer af mærker.

LiveAgents live chat er spækket med snesevis af både almindelige og unikke live chat-funktioner, herunder flere muligheder for routing af chat, proaktive chatinvitationer, online besøgsovervågning, skrivevisning i realtid og mere.

Lær mere

Stemme- og videoopkald

Et skybaseret callcenter er en integreret del af LiveAgents komplekse kontaktcenter-løsning. Det giver dig mulighed for at modtage opkald fra fastnettelefoner eller fra din hjemmeside, designe selv de mest komplicerede og personlige IVR -træer, definere regler for automatisering af opkaldsrouting og opkaldsoverførsler, foretage ubegrænsede opkaldsoptagelser og meget mere.

https://youtu.be/SyvXUDe3g6Ahttps://youtu.be/XXiy81-m3zY

Integration af sociale medier

65% af mennesker i alderen 18-34 år mener, at sociale medier er en effektiv kanal for kundeservice. LiveAgent integreres med de mest populære sociale mediekanaler som Facebook, Twitter og Instagram for at hjælpe dig med at overvåge og besvare alle dine sociale mediebeskeder, kommentarer og mærkeomtaler fra et enkelt instrumentbræt. Med LiveAgent er det ikke nødvendigt at skifte mellem forskellige sociale konti eller at overvåge flere enheder.

Lær mere

Komplet selvbetjeningsportal

70% af forbrugerne foretrækker at bruge en virksomheds hjemmeside til at få svar på deres spørgsmål frem for at bruge telefon eller e -mail til at kontakte virksomheder. Med LiveAgent kan du udvide dine supportmuligheder ved at aktivere en fuldt tilpasselig selvbetjeningsportal med en vidensbase, ofte stillede spørgsmål og kundefora, som giver kunderne mulighed for at løse problemer på egen hånd uden at involvere dine agenter.

book lover - illustration

LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Har du brug for et kontaktcenter software?

Med en række forskellige kontaktcenter softwareudbydere på markedet kan det være kompliceret at vælge en. Når du kender den type kontaktcenter-software, du leder efter, kan du overveje at oprette en liste over must-have-funktioner, der er afgørende for dit kundesupportteam. Mens nogle tilbyder grundlæggende kontaktcenter -funktionalitet, har andre avancerede funktioner. Hos LiveAgent har vi bygget en multikanal kontaktcenter løsning med mere end 179+ funktioner tilgængelig i øjeblikket med over 40 integrationer inkluderet.

Lær mere

Hvorfor LiveAgents kontaktcenter løsning er den rigtige for dig

Cloud-baseret teknologi

Nyd hurtig implementering, brugervenlighed, avanceret sikkerhed og andre fordele ved skybaseret teknologi.

Tillid til 30.000 virksomheder

Over 30.000 virksomheder på tværs af forskellige brancher har valgt LiveAgent som deres kundesupportværktøj.

Skalerbar & tilpasses

Softwaren kan let skaleres og tilpasses efter dine specifikke krav.

Savings illustration

Vælg en plan, der passer til din virksomhed

Den bedste kontaktcenter -software er en, der passer perfekt til dine forretningsmål, dine kundesupportbehov og dit budget.

LiveAgent tilbyder 4 forskellige planer – inklusive en helt gratis – uden kontrakter eller skjulte gebyrer, med fuldstændig gennemsigtige og rimelige priser, der kun faktureres for reel brug hver måned. Du kan også nedgradere og opgradere din plan og tilføje eller fjerne agenter når som helst.

Lær mere

Få LiveAgent til din virksomhed og oplev alle de kommunikationskanaler, det tilbyder, herunder chat, opkald, videoopkald, kontaktformularer og mere. Slut dig til LiveAgent, den mest anmeldte helpdesk-software til SMB, og få support i verdensklasse. Prøv GRATIS i 30 dage.

Photoshop Generative AI – Forvandler Ejendomsmarkedet

Få LiveAgent til din virksomhed og oplev alle de kommunikationskanaler, det tilbyder, herunder chat, opkald, videoopkald, kontaktformularer og mere. Slut dig til LiveAgent, den mest anmeldte helpdesk-software til SMB, og få support i verdensklasse. Prøv GRATIS i 30 dage.

Boost din operationelle effektivitet ved en upåklagelig inkorporation af 3CX i LiveAgent. Forenkle dine kundekommunikationsprocesser og overvåg nemt opkald, hvilket resulterer i øget servicekvalitet og maksimeret produktivitet.

3CX

Integrer 3CX med LiveAgent for at forbedre kundekommunikation og øge produktiviteten problemfrit. 3CX tilbyder omkostningsbesparelser og enkel administration.

ChatGPT kan forbedre kundeservice ved at generere nøjagtige svar, opretholde en konsistent tone og muliggøre centraliseret support på tværs af agenter.

Sådan Bruger Du ChatGPT Til Kundeservice

ChatGPT kan forbedre kundeservice ved at generere nøjagtige svar, opretholde en konsistent tone og muliggøre centraliseret support på tværs af agenter.

LiveAgent tilbyder optagelse af telefonsamtaler med avancerede funktioner og nem opsætning. Priser starter ved $29/agent pr. måned. Funktionen giver mulighed for at organisere, flette og downloade optagelser, men mangler en nem måde at gennemse optagelserne på. Overall, LiveAgent er et fleksibelt og tilfredsstillende valg for callcenter og optagelse af telefonsamtaler.

Optagelse af telefonsamtalesoftware anmeldelse

LiveAgent tilbyder optagelse af telefonsamtaler med avancerede funktioner og nem opsætning. Priser starter ved $29/agent pr. måned. Funktionen giver mulighed for at organisere, flette og downloade optagelser, men mangler en nem måde at gennemse optagelserne på. Overall, LiveAgent er et fleksibelt og tilfredsstillende valg for callcenter og optagelse af telefonsamtaler.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privatliv og cookies politik.

Start Free Trial x