Live chat video

Hvad er en live chat video?

Live chat video er et værktøj, der giver dig mulighed for at skabe forbindelse i realtid. Det føles som at have en samtale ansigt til ansigt uden at være det samme sted. Du har bare brug for en enhed med kamera, mikrofon og internetforbindelse.

Mange virksomheder har kunder eller medarbejdere over hele verden. Men når du bruger video live chat, kan du holde møder, foretage præsentationer eller blot chatte med kolleger fra hvor som helst. Implementering af live chat software til dit websted er en fantastisk måde at opbygge relationer med dine kunder på, forbedre kundeengagementet og tilføje en videomulighed, der kan hjælpe med at løse problemer mere effektivt.

Live chat video er en LiveAgent-funktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine kunder i realtid ved hjælp af video og lyd. Det er en browserbaseret chatløsning til hjemmesider, så der er ingen grund til at downloade eksterne tredjepartsapplikationer. Ved at vælge den bedste live chat software, vil du give din virksomhed en forbedret kundeoplevelse. Du kan også sende beskeder og vedhæftede filer via chat, mens du er i et videoopkald. Det gør problemløsning nemmere og hurtigere, da alt foregår i realtid.

Hvad er live chat?

Live chat er et kommunikationsværktøj, der giver dig mulighed for at hjælpe dine kunder og besøgende på hjemmesiden i realtid. Ved at placere en live chat-knap på din hjemmeside, har dine kunder en hurtigere mulighed for at kontakte dig, da live chat-kommunikation er øjeblikkelig, sammenlignet med e-mail eller andre kommunikationskanaler.

Denne artikel fokuserer på live chat videofunktionen for bedre at forstå dens fordele og bedste praksis for at vise, hvordan en virksomhed kan drage fordel af at implementere live videochat i deres kommunikationsstrategi.

LiveAgent's live chat

Hvad er fordelene ved at bruge live chat video?

Når du forsøger at yde fremragende kundeservice, er det en god ide at overveje at bruge videofunktionen. Live chat videoopkald kan øge kundetilfredsheden ved at give din service et unikt personligt præg.

Brug af videochatkommunikation er også meget nyttigt, når en kunde har brug for assistance med et meget teknisk problem, som skal gennemgås trin-for-trin.

Lad os se på nogle flere fordele, som video live chat tilbyder:

Forbedret kommunikation

Live chatvideo er en fantastisk måde at forbedre kundeserviceindsatsen og engagere sig med kunder på et mere personligt plan. Dette skyldes, at klienten kan høre og se repræsentanten, hvilket gør hele konverteringsprocessen mere naturlig.

Det er et fantastisk værktøj for medarbejderne for at vise følelser og empati, hvilket kan være med til at opbygge tillid og etablere stærkere kunderelationer. Ved at bruge non-verbal kommunikation, såsom ansigtsudtryk, håndbevægelser og ved at vise empati, kan potentielt anspændte situationer afbødes, og kunderne vil føle sig hørt og forstået.

Video call feature in Live chat software - LiveAgent

Derudover har video live chat et andet godt formål. Det er en fantastisk måde at forklare komplekse problemstillinger, guide kunder gennem en teknisk proces eller vise produkter i realtid. Kunder vil være i stand til at få en bedre forståelse af virksomhedens tilbud og være i stand til at træffe beslutninger, mens de føler sig mere selvsikre.

Problemløsning i realtid

Det kan blive frustrerende for kunderne, når de skal vente i en lang kø, mens de ringer til kundeservice. Men alle disse kundefrustrationer kan fjernes ved at bruge live chatvideo, fordi kunderne kan oprette forbindelse til en agent inden for få sekunder. Virksomheder kan fejlfinde kundeproblemer i realtid, hvilket fører til hurtigere og mere effektiv problemløsning.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan video live chat kan hjælpe med at løse problemer:

Visuel kommunikation

Det visuelle aspekt af live videochat gør det muligt for virksomheder at se det beskrevne problem, og det gør det derfor nemmere at løse problemet. Kunden kan for eksempel pege på problemområdet for deres produkt, hvilket giver en mere præcis forståelse. Medarbejderne vil være i stand til at vurdere problemet mere præcist og komme med den bedste løsning.

Øjeblikkelig feedback

Din kunde kan give øjeblikkelig feedback, eller du kan bede din kunde om at udfylde kundeundersøgelsen efter opkaldet i samme chat vindue. Det giver dem også mulighed for at give feedback til kunden vedrørende deres problem. Det kan rette op på misforståelser og sikre, at begge parter er på samme side.

customer feedback

Personlig behandling

Personlige interaktioner kan tilbyde en uerstattelig menneskelig forbindelse og tilføje et personligt præg til kundeserviceoplevelsen. Dette personlige præg kan være nyttigt, når det kommer til at løse komplekse eller følelsesmæssige problemstillinger, hvor du skal vise forståelse og empati overfor dine kunder. Det kan hjælpe med at opbygge tillid og stærke relationer til dine kunder, hvilket er afgørende for at øge kundetilfredsheden og forbedre din kundefastholdelse.

Besparelser på tid og omkostninger

En anden vigtig fordel ved video live chat er besparelser på tid og omkostninger. Især for virksomheder med en verdensomspændende kundebase. De kan bruge mange ressourcer på at tilbyde telefonsupport til kunder over hele verden. Live videochat kan være et fantastisk værktøj til at spare penge og tid og stadig være i stand til at komme i kontakt med kunder og deres fjernmedarbejdere.

Her er nogle eksempler på, hvordan live chatvideo kan hjælpe dig med at spare tid og penge:

Fjernarbejde

For virksomheder, der har deres team fordelt over hele verden, kan det være en fantastisk måde at undgå rejseudgifter på, men stadig opretholde realtidskommunikation, uanset deres nuværende beliggenhed. Dette kan være nyttigt for virksomheder med fjernkunder, da det fjerner behovet for at rejse til forskellige steder til møder. Derudover kan agenter kun forklare nogle ting via telefon, e-mail eller live chat. Tilslutning via en video kan være meget mere nyttig. Især når det kommer til teknisk support, fordi de kan give trin-for-trin vejledning gennem skærmen.

Hurtigere problemløsning

At tilbyde en vidensbase er en fantastisk måde at levere selvbetjening til kunder, der selv ønsker at finde svarene. Der er dog mange problemer, som kunderne ikke selv kan løse, eller de kan simpelthen ikke finde svaret på din vidensbase, hvis den indeholder mange dokumenter eller artikler. Med live videochat kan du ikke kun sende links til de relevante artikler, men du kan også dele din skærm og guide dine kunder gennem hele processen.

LiveAgent - knowledge base software

Øget produktivitet

Når du mindsker behovet for at rejse og holde personlige møder ved at bruge live chatvideo, kan du øge produktiviteten for både dine medarbejdere og dine kunder. Det mindsker ikke kun dine kundeserviceomkostninger, men det sparer tid, og dine medarbejdere vil være i stand til at hjælpe flere mennesker.

Konkurrencefordel

Det er ret svært at skille sig ud fra dine konkurrenter og opnå en konkurrencefordel på markedet. Men implementering af video live chat kundeservice kan være lige den fordel, du har brug for. Ved at tilbyde en mere personlig kommunikationsform, kan du muligvis yde noget ekstra til dine kunder, fordi dine konkurrenter måske ikke bruger den samme teknologi.

Her er nogle eksempler på, hvordan live chat video kan give din virksomhed en konkurrencefordel:

Forbedret kundeservice

Live chat videosupport giver virksomheder mulighed for at tilbyde personlige produktdemonstrationer, besvare specifikke kundespørgsmål, guide kunder gennem problemløsningsprocesser og meget mere. Det kan positivt påvirke kundetilfredsheden og kundeserviceoplevelsen, hvilket kan adskille dig fra dine konkurrenter. Derudover er det mere sandsynligt, at kunderne holder sig til virksomheder, der leverer service af høj kvalitet, og hvor de føler sig værdsat.

Øget brandbevidsthed

Det handler ikke kun om at skille sig ud fra dine konkurrenter, men også om at opbygge brandbevidsthed, kundeloyalitet og tiltrække nye kunder til din virksomhed. Mund til mund er en meget vigtig måde at få nye kunder på. Klienter med en positiv oplevelse er mere tilbøjelige til at dele disse oplevelser med andre, hvilket kan føre til øget anerkendelse og et godt omdømme.

Øget medarbejdertilfredshed

At forbedre medarbejdertilfredsheden er også meget vigtigt for en virksomhed, fordi tilfredse medarbejdere er mere tilbøjelige til at yde bedre kundeservice, hvilket i sidste ende fører til bedre forretningsresultater. Ved at bruge live chat-videoer kan dine medarbejdere arbejde i et mere fleksibelt og engagerende arbejdsmiljø, som kan have en positiv indflydelse på oplevelserne.

Sådan bruger du live chat video med en kunde

Her er et par trin, du kan følge for at bruge en live chatvideo med dine kunder:

Installer en live chat video widget

Der er mange forskellige populære chat software muligheder på markedet, der tilbyder live chat videofunktioner. Du kan installere en chat-widget eller chat-knap på dit websted for at give besøgende på hjemmesiden mulighed for at starte et videoopkald med en kundesupportrepræsentant.

Video chat button settings in LiveAgent

Træn dine kundesupportrepræsentanter

Nøglen til at give fremragende kundeservice er at træne dine medarbejdere. Det gælder også, når det kommer til live chat-videoen. Sørg for, at dine kundesupportmedarbejdere er veluddannede. Uddannelsen bør indeholde klare instruktioner om, hvordan man starter og modtager videoopkald, samt fejlfinder eventuelle tekniske problemer, der måtte opstå under samtalen. Dette vil forhindre dine kunder og agenter i at blive frustrerede i tilfælde af et teknisk problem. Kundeservicemedarbejdere bør også vide, hvordan de skal reagere i stressede situationer, når de kommunikerer med vrede kunder.

Fremme af adgang af ​​live chatvideoer

Du bør lade dine webbesøgende og kunder vide, at live chatvideo er en mulighed, de kan bruge til at kontakte din virksomhed. Du kan gøre dette ved blot at tilføje en call-to-action-knap på din hjemmeside eller ved at promovere denne funktion gennem dine andre kanaler såsom sociale medier, e-mail osv.

Start live chat videoopkaldet

Når dine kunder eller webbesøgende klikker på livechat-videoknappen eller -widget, vil den automatisk forbinde dem med din kundesupportrepræsentant. Derfra kan din kundesupportmedarbejder starte live chat-videoopkaldet og løse de eventuelle problemer, som kunden måtte have.

Give kvalitetspræget støtte

Det er her træning af dit team kommer på tale, som en meget vigtig faktor. Sørg for, at dine agenter yder professionel support af høj kvalitet til kunderne under videoopkaldet. Dette kan omfatte at besvare deres spørgsmål, lede efter løsninger på deres problemer, give vejledning, lytte til deres problemer og give passende løsninger på deres problemer.

Afslutningsvis kan du ved at følge disse enkle trin bruge live chat-videoen til din fordel for at give en personlig og engagerende kundesupportoplevelse, hvilket kan resultere i forbedret kundetilfredshed og loyale kunderelationer.

Takket være LiveAgents avancerede live chat funktion, kan du placere en videoopkaldswidget/knap på din hjemmeside. Det fungerer nøjagtigt på samme måde, som en live chat-knap ville – en kunde klikker på knappen på hjemmesiden og venter på at få forbindelse til en kundesupportrepræsentant.

Hvad er den bedste praksis for brug af live chatvideoer i erhvervslivet?

Sørg for, at du har et klart sæt af forventninger til dine kunder om, hvordan denne funktion kan bruges til deres såvel som til dit teams fordel. Derfor er det også afgørende, at dine medarbejdere er uddannet, inden de chat med rigtige kunder. Som tidligere nævnt, skal de vide, hvordan man bruger videochat effektivt, og hvordan man giver en personlig kundeoplevelse ved hjælp af dette værktøj.

Reports feature in LiveAgent

At overvåge ydeevnen og foretage de nødvendige justeringer regelmæssigt er afgørende for at forbedre den samlede oplevelse. Spore kundeservicemålinger for at måle dit serviceniveau og effektivitet af ​​live chat. Det kan også hjælpe dig med at sammenligne dit teams præstation med dine KPI’er for at se, hvor dine styrker og svagheder ligger.

Konklusion

Sammenfattende kan det siges, at live chat video et fremragende kundeserviceværktøj, som mange forskellige virksomheder kan bruge til at forbedre deres kommunikation med kunder og levere enestående kundeservice. Det giver øjeblikkelig og realtidssupport, og det er en effektiv måde at øge kundetilfredsheden på. En live chat-video er også et fantastisk værktøj for fjernmedarbejdere eller til virksomheder, der har en kundebase spredt over hele verden. Når det implementeres korrekt, vil du være i stand til at skabe en oplevelse, som dine kunder og medarbejdere vil nyde.

Leder du efter en nem og omkostningseffektiv måde at forbedre din kundesupport på?

LiveAgents live chat videofunktion kan sikre, at alle dine kunder får den bedst mulige support. Prøv det i dag!

Frequently asked questions

Hvad er live chat video?

Live chat video er en funktion, der tillader samtale i realtid gennem videofunktionen ved hjælp af webcams og videochatsoftware. De kan køres via en computer, men også via andre enheder som f.eks. mobile enheder eller tablets. Det giver mulighed for hurtig kommunikation mellem klienten og kundeservicemedarbejderen.

Hvad er fordelene ved live chat video?

Fordelene ved live videochat er frem for alt kundeservice i realtid. Det er takket være det visuelle aspekt, som betyder hurtigere problemidentifikation og efterfølgende løsning, samt forbedrede kunderelationer.

Hvorfor er live chat video vigtigt?

Live videochat er et moderne forretningsværktøj, der sikrer større kundetilfredshed med kundeservice. Det er også praktisk, fordi det giver mulighed for realtidskommunikation, men også mere omfattende interaktion sammenlignet med at skrive eller ringe. Dette giver mulighed for øget konvertering til lavere pris.

Hvordan implementerer jeg live chat video i min virksomhed?

Når du vil implementere live chat-video i din forretningsstrategi, skal du overveje funktioner, du har brug for til din virksomhed, såsom skærmdeling og websted til registrering, muligheden for at integrere med andre værktøjer og dit budget. Så skal du vælge en platform, som du kan integrere på din hjemmeside gennem et plugin eller indlejret kode.

Tilbage til ordforklaringen Opret en GRATIS konto

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo