#1 kunde
success software

Hold dine kunder glade ved at yde upåklagelig service på hver kanal.

  • ✓ Intet installationsgebyr    
  • ✓ Kundeservice 24/7    
  • ✓ Intet kreditkort påkrævet    
  • ✓ Annuller når som helst
Brugt af
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Kundesucces software for bedre kundeoplevelse

God kundesucces -software giver dig mulighed for at levere god kundesupport. Vores alt-i-en-løsning giver dig mulighed for at fokusere på at opbygge nye relationer til dine kunder, fordi den fokuserer på personalisering, hurtighed og nytteværdi.

LiveAgent enables you to combine all of your customer communication channels into a single unified inbox that everyone in your company can access. This allows every staff member to see all customer interactions in one place and empowers agents to start building relationships with your customers.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Hvorfor du har brug for software til kundesucces

Nøglen til succes i kundeservice er at have et godt forhold til dine kunder. For at opnå det er det vigtigt at gøre det til en vane at besvare kundernes henvendelser hurtigt, effektivt og på en personlig måde. Mange online -virksomheder står imidlertid over for udfordringer, når det kommer til at administrere deres helpdesk forespørgsler, hvilket forhindrer dem i at levere effektive svar.

questions illustration

Følgende problemer rapporteres hyppigst ved administration af forespørgsler i helpdesk:

inbox cleanup - illustration

tabte e-mails

De fleste e-mail klienter derude gør det svært at arbejde i en delt indbakke, da de ikke blev oprettet med henblik på samarbejde. For eksempel, når du arbejder med Outlook, kan du slette en medarbejders arbejde uden at de selv ved det og omvendt. Som et resultat kan vigtige e-mails let gå tabt, overses eller endda slettes. Med LiveAgent har alle dine medarbejdere adgang til en delt indbakke, hvilket gør det let for teams at samarbejde.

Sene svar

Det er ikke god politik at lade dine kunder vente, da de kan blive frustrerede. Dette er imidlertid ofte virkeligheden i kundeservice. Dette gælder især for organisationer med store supportteams, da det er let at overse vigtige e-mails, indtil det er for sent.

Men med LiveAgent kan du konfigurere påmindelser til at følge op på e-mails med høj prioritet. Som et resultat vil dit team altid fange vigtige e-mails, før det er for sent.

woman sitting down in office at her desk working on laptop and taking notes
Test email campaigns

Problemer med at samarbejde

Hvis du har et stort kundeserviceteam, kan det være svært for alle at samarbejde ved hjælp af traditionelle e-mail indbakker. For eksempel, hvis teammedlemmer tager af sted på ferie, og de modtager vigtige beskeder, kan de gå tabt eller blive glemt.

Løsningen? LiveAgent giver dig en delt virksomhedens indbakke, der gør det muligt for dine medarbejdere at dele arbejdsbyrden for utilgængelige agenter.

Performance management

Uden et delt system til styring af kundekommunikation er det ekstremt svært at vurdere din kundesupportydelse. Med LiveAgent kan du overvåge alle de meddelelser, der flyder mellem dit team og dine kunder. Du kan let få øje på problemer eller belønne teammedlemmer, der giver dine kunder fremragende service.

Cartoon woman looking at graph

Mød LiveAgent - multikanals kommunikationsplatform

Spor forespørgsler, og besvar dem

LiveAgent giver alle dine teammedlemmer en nem måde at spore kundeforespørgsler og besvare dem. Det integrerer alle former for kundekommunikation i et problemfrit stykke software.

Multi-kanals løsning for din virksomhed

Uanset om dine kunder kontakter dig via callcenter, live chat, sociale medier, eller via e-mail har LiveAgent dig dækket, så dine medarbejdere løbende kan overvåge kundens kommunikation.

Kommuniker effektivt med LiveAgent

Nøglen til kundesucces er kommunikation, og LiveAgent giver dig og dit team de værktøjer, du har brug for til at kommunikere effektivt.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerer fremragende live chat, billettering og automatisering, der lader os yde enestående support til vores kunder.

black Slido logo

Avancerede funktioner

LiveAgent leverer mange værktøjer, der kan have en dramatisk indvirkning på dit teams præstationer og på din kundeservice’s succes. Tilsammen giver disse værktøjer dit personale mulighed for problemfrit at kommunikere med dine kunder på tværs af flere kanaler.

email ticketing - illustration
Savings illustration

Den bedste værdi for pengene

Vores kundesucces software har de højeste ratings i sektoren og overgår andre kundeservice software, der er dyrere og giver langt færre funktioner.

Mobil help desk applikation

At sikre kundesucces betyder at tilbyde dine kunder en multi-kanals oplevelse. Derfor har vi udviklet en dedikeret, indbygget app til både Android og iOS, der integreres problemfrit med din webklient.

Selvom dine medarbejdere er væk fra deres skrivebord, kan de fortsætte med at interagere med dine kunder via e-mail, telefon og sociale medier – alt sammen på deres app. Resultatet? Hver vigtig besked modtager et hurtigt svar.

Mobile application - illustration
connected world map

Fuldt ud flersproget

Vores kundesucces -software bruges over hele verden og leveres med fuld til delvis flersproget support. Den tilbyder mere end 40 appsprog og giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse alle specielle bogstaver eller bogstav accenter i applikationen.

Dette giver dine medarbejdere mulighed for at bruge deres modersmål, når de svarer på kundeforespørgsler og anmodninger, og betyder, at dine kunder kan søge hjælp på deres eget sprog.

Lær mere

Funktioner, du har brug for

Vores intuitive billetsystem giver dig et hurtigt overblik over alle dine kundeinteraktioner og giver dig mulighed for at automatisere mange almindelige kundeserviceopgaver. Dit personale kan øjeblikkeligt skifte mellem forskellige kommunikationsformer, og du kan skræddersy din kundeoplevelse til de specifikke behov i din sektor ved at bygge kontaktformularer og skræddersyede supportcentre.

LiveAgent forbedrer og udvikler løbende nye funktioner. LiveAgent tilbyder allerede mere end 179+ help desk funktioner og over 40 integrationer.

features overview - integration

Over 21.000 virksomheder kan ikke tage fejl

LiveAgent er betroet af nogle af de største og mest prestigefyldte virksomheder i verden. Læs vores succeshistorier og udtalelser for at finde ud af, hvordan LiveAgent kan hjælpe dig med at opnå kundesucces, sikre kundeloyalitet og tage din kundesupport til det næste niveau.

app installation - illustration

LiveAgent tilpasser sig din virksomhed

LiveAgent giver et kraftfuldt kundesucces værktøj til både nye og eksisterende virksomheder. Hvis du lige starter en virksomhed, giver det dig mulighed for hurtigt at opbygge en kundebase og opbygge loyalitet blandt dine kunder. Hvis du er en etableret virksomhed, der ønsker at tage din kundeoplevelse til det næste niveau, vil integrering af alle dine kundekommunikationskanaler i et centraliseret system give dine medarbejdere lettere og mere effektiv kommunikation med dine kunder.

Vi har designet LiveAgent som en smidig kundeserviceløsning, og vores software er velegnet til virksomheder i alle størrelser. Uanset hvilken sektor du er i, eller hvor stor din virksomhed er, kan vi hjælpe dig med at opbygge bedre kommunikation med dine kunder.

Hvad er software til kundesucces?

Kundesucces -software hjælper dig og dit team med at styre interaktioner med dine kunder. LiveAgent er en SaaS -løsning, der samler al din kommunikation i et problemfrit system.

Dine kunder bruger forskellige måder at nå ud på, f.eks. E-mail, telefon, beskeder eller live chat så at holde al kommunikation på ét sted hjælper dine kundeservicemedarbejdere med at forstå kundespørgsmål bedre og svare hurtigere. LiveAgent sikrer også din interne kommunikation, så du kan beskytte følsomme kundedata.

Kundeservicesucces er nøglen til at opbygge en succesrig virksomhed og et stærkt eHandels -fællesskab. Kundesucces -software kan dramatisk forbedre den måde, du kommunikerer med dine kunder. Ikke alene vil dine medarbejdere kunne nå kunder på tværs af flere kanaler, men du kan også overvåge din kundeservicepræstation.

customer FAQ - illustration
to do list - illustration

Sådan vælger du den rigtige software

Markedet for kundesucces -software er overfyldt, men hver leverandør vil tilbyde dig et andet sæt værktøjer. Som med enhver købsbeslutning afhænger dine behov for software til kundesucces af din branchesektor, din virksomheds størrelse og dine personlige behov.

De fleste softwareudbydere tilbyder grundlæggende funktioner, der inkluderer billettering, live chat eller et analytisk dashboard. Dem, der er mere avancerede, har automatisering, flere vidensbase -understøttelsessystemer eller en andet værktøjskasse til samarbejde.

Med LiveAgent gik vi et skridt videre. Vi byggede callcenter -software lige ind i vores platform, så du nemt kan skifte mellem telefonopkald og andre former for kommunikation. LiveAgent understøtter også sociale mediebeskeder direkte fra det lokale dashboard, hvor du også kan svare på beskeder på sociale medier. Vores unikke billetsystem bringer alle former for kommunikation ét sted.

Kundesucces software sammenligning

Med så mange muligheder på markedet kan det være en skræmmende opgave at vælge en kundesucces -software. Derfor har vi bygget LiveAgent til at være så smidig som muligt. Hvis du kun har et kundesupport teammedlem, er der ikke noget problem: LiveAgent vil holde alle beskederne organiseret. Hvis du har et stort team, der beskæftiger sig med kundeforespørgsler, giver LiveAgent dem mulighed for at samarbejde og give dine kunder den bedst mulige oplevelse.

LiveAgent tilbyder alle disse funktioner gennem en intuitiv brugergrænseflade, der er let at lære, og hvorfra du kan se nøgletal, der angiver, hvor godt du betjener dine kunder. Brug af LiveAgent er en god handel, da du får alle disse nyttige funktioner til prisen for en gennemsnitlig middag for to.

Mobile testing illustration

Du vil være i gode hænder!

Ved du hvad Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfælles? Du gættede rigtigt... LiveAgent!

Prøv det helt gratis Ingen kreditkort nødvendigt
Related Articles to Kundesucces software
Undgå at bruge 7 sætninger i kundeservice, der kan skade kundeoplevelsen. Invester i medarbejderuddannelse for bedre kommunikation. Start en gratis konto med LiveAgent.

Kundeservicesprog – 7 sætninger, du skal undgå at bruge i kundeservice

Undgå at bruge 7 sætninger i kundeservice, der kan skade kundeoplevelsen. Invester i medarbejderuddannelse for bedre kommunikation. Start en gratis konto med LiveAgent.

Er du i tvivl om, hvad der gør LiveAgent til et godt valg for softwareudviklingsvirksomheder? Her er tre grunde til, at du vælger os.

Leder du efter en bedre helpdesk-software?

LiveAgent er en populær kundesupportsoftware, der tilbyder overkommelige priser, avanceret automatisering og integrationer for at øge kundetilfredsheden. Platformen er målrettet mod brancheløsninger og har både support portal og systemstatus. Mange tidligere ZenDesk-brugere har skiftet til LiveAgent på grund af dens funktionalitet, muligheden for at vedhæfte filer til e-mails og live chat-funktionen. Over 21.000 virksomheder har haft succes med at implementere helpdesk-software, og der er positive vidnesbyrd og succeshistorier om LiveAgent's priser og support.

LiveAgent kundeservice webinar fokuserer på en multi-channel help desk løsning. Live chat, billetsoftware, live chat, indbygget callcenter og meget mere er inkluderet. LiveAgent gratis prøveperiode er tilgængelig i en begrænset periode.

Lær alt om LiveAgent med webinarer

LiveAgent er en hjælpesk- og supportsoftware, der kan hjælpe virksomheder af enhver størrelse med e-mail, lynhurtig livechat, sociale medier, callcenter og vidensbase. Lösningen kan øge produktiviteten, reducere antallet af billetter og forbedre kundeservice. Virksomheder kan oprette en gratis konto og få en 14-dages prøveperiode. LiveAgent tilbyder også webinarer og hjælp til modeforretninger og hostingvirksomheder. Det er også den kundeservicetjeneste med den højeste tilfredshed blandt kunderne. Virksomheder med live chat oplever en positiv effekt på salg, omsætning og kundeloyalitet. LiveAgent kan hjælpe sundhedsvirksomheder med bedre kundesupport, øge salget og forbedre effektiviteten og produktiviteten af personalet.

Forbedre konverteringsfrekvenser ved at justere aspekter af din kundesupportstrategi, f.eks. Implementering af live chat og support i realtid.

Forøg konverteringsfrekvenser med LiveAgent

Optimér dit websted til konverteringer ved at genoverveje tilbud, sænke priser, forbedre funktionalitet og tilføje incitamenter.

LiveAgent er en fuldt udstyret servicedesk-software, der bruger et billetsystem til at kombinere alle dine servicedesk-processer.

Servicedesk-software for en bedre kundeoplevelse

Servicedesk-software som LiveAgent integrerer helpdesk, live chat, call center og sociale medie platforme for at forbedre kundeinteraktion og administration.

LiveAgent hjalp os med at nå 2 vigtige mål: øge kundetilfredshed og salg. Slut dig til tusindvis af tilfredse kunder.

Vores kunder

Teksten præsenterer forskellige forretnings- og industriløsninger for start-ups, SMB'er, regeringer, NGO'er og andre organisationer. Den fremhæver også fordelene ved LiveAgent- værktøjet til kundeservice, som er blevet rost af flere virksomheder for at forbedre deres kundetilfredshed, salg og produktivitet.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo