Leder du efter et Service Hub alternativ?

Opdag, hvorfor LiveAgent er det bedste HubSpot Service Hub-alternativ på markedet.


Kom i gang | 14 dage gratis


Se det i aktion

Brugt af

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Help desk software comparison
Alternatives background

Leder du efter det rigtige alternativ for Bold360?

Service Hub af HubSpot er et fantastisk stykke software, der bruger billettering, live chat og chatbots. Service Hub er ideel til virksomheder med store budgetter, der allerede bruger HubSpots marketing- og salgshub. Men hvis du leder efter et billigt Service Hub-alternativ, så overvej LiveAgent.

LiveAgent er en fuldt udstyret helpdesk-software, som vil øge dit kundeserviceteams produktivitet, øge kundetilfredsheden og spare dig penge på samme tid. LiveAgent har betjent over 15.000 virksomheder og 150 millioner slutbrugere verden over. Slut dig til dem i at levere kundeservice i verdensklasse. Vi gør det nemt.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Spar meremed LiveAgent

3 grunde til, at virksomheder skifter over til LiveAgent

Find ud af, hvordan LiveAgent skiller sig ud fra andre alternativer

Union icon

Forbedret tilfredshed

LiveAgent øger kundetilfredsheden & forbedrer konverteringsraterne.

Increase icon

Øget produktivitet

Reducer arbejdstiden for dine agenter og løs flere kundeforespørgsler takket være vores universelle indbakke.

Group 370 icon

Fuld af nyttige funktioner

Med mere end 179 helpdesk-funktioner vil support være det rene barnemad.

HubSpot Service Hub vs LiveAgent
på et øjeblik

Funktioner Liveagent
Prøv det bedste kundesupportalternativ gratis! Intet kreditkort påkrævet.
HubSpot Service Hub
Billettering
Indeholder et styringsværktøj, der behandler og katalogiserer kundeserviceanmodninger.
LiveAgent tilbyder billettering i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder billettering i plan for omkring $28/agent/måned.
Live Chat
En chat-widget i realtid, som du kan placere på ethvert websted.
LiveAgent tilbyder Live Chat i Billet+Chat-plan for $29/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder Live Chat i plan for omkring $28/agent/måned.
Call Center
Et callcenter, der kan bruges til at foretage og modtage opkald ved hjælp af automatisk opkaldsdistribution.
LiveAgent tilbyder Call Center i all-inclusive plan for $49/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder Call Center i plan for omkring $46/agent/måned.
Self-Service
En funktion, der giver dig mulighed for at bygge en kundeportal, som dine kunder kan registrere sig for for at få adgang til deres tidligere billetter og videnbaseindhold.
LiveAgent tilbyder selvbetjeningsportal i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder selvbetjeningsportal i plan for omkring $28/agent/måned.
Facebook
En Facebook-integration, der henter alle kommentarer og omtaler og omdanner dem til billetter. Integrationen gør det også muligt for brugere at besvare alle kommentarer og omtaler fra helpdesk-softwaren til sociale medier.
LiveAgent tilbyder en Facebook-integration. HubSpot Service Hub tilbyder ikke en Facebook-integration.
Twitter
En Twitter-integration, der henter alle omtaler og kommentarer og omdanner dem til billetter. Integrationen gør det også muligt for brugere at besvare tweets direkte fra softwaren.
LiveAgent tilbyder en Twitter-integration. HubSpot Service Hub tilbyder ikke en Twitter-integration.
Instagram
En Instagram-integration, der henter alle kommentarer og omtaler og omdanner dem til billetter. Integrationen gør det også muligt for brugere at besvare alle kommentarer og omtaler fra helpdesk-softwaren til sociale medier.
LiveAgent tilbyder en Instagram-integration. HubSpot Service Hub tilbyder ikke en Instagram-integration.
Viber
En Viber-integration, der henter alle beskeder og omdanner dem til billetter. Integrationen gør det også muligt for brugere at besvare og udsende Viber-beskeder direkte fra helpdesk-softwaren til sociale medier.
LiveAgent tilbyder en Viber-integration. HubSpot Service Hub tilbyder ikke en Viber-integration.
Vidensbase
Et videnlager, der indeholder essentiel information, herunder fejlfindingsvejledninger, ofte stillede spørgsmål og how-to-artikler.
LiveAgent tilbyder vidensbase i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder videnbase i plan for omkring $90/agent/måned.
Kundeforum
Et online diskussionsforum til dine kunder, der er placeret direkte i din videnbase.
LiveAgent tilbyder kundeforum i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder kundeforum i plan for omkring $28/agent/måned.
Automatisering og regler
Arbejdsgange, som du kan automatisere for at eliminere gentagne opgaver.
LiveAgent tilbyder automatisering og regler i billetplanen for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder automatisering og regler i plan for omkring $28/agent/måned.
API
Et sæt funktioner, der gør det muligt for forskellige applikationer at arbejde sammen.
LiveAgent tilbyder API-funktioner i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder API-funktioner i plan for omkring $28/agent/måned.
Interaktiv stemmerespons (IVR)
En teknologi, der gør det muligt for indgående opkald at navigere i et telefonsystem, før de taler med en menneskelig operatør.
LiveAgent tilbyder IVR-funktioner. HubSpot Service Hub tilbyder ikke IVR-funktioner.
Video Opkald
Et opkald, der indeholder video, svarende til Skype-, Zoom- eller Facetime-opkald.
LiveAgent tilbyder videoopkald. HubSpot Service Hub tilbyder ikke videoopkald.
Ubegrænset historie
Billetter udløber eller slettes ikke – du kan se dem til enhver tid.
LiveAgent tilbyder ubegrænset historie i billetplanen for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder ubegrænset historie i planen for omkring $28/agent/måned.
Ubegrænsede hjemmesider
Du kan bruge softwaren på et ubegrænset antal hjemmesider.
LiveAgent tilbyder ubegrænsede websteder i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder ubegrænsede websteder i plan for omkring $28/agent/måned.
Ubegrænsede chatknapper
Du kan placere et ubegrænset antal chatknapper på dine hjemmesider.
LiveAgent tilbyder ubegrænsede chatknapper i Billet+Chat-plan for $29/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder ubegrænsede chatknapper i plan for omkring $28/agent/måned.
Ubegrænsede billetter/mails
Du kan modtage et ubegrænset antal e-mails og billetter.
LiveAgent tilbyder ubegrænsede billetter/mails i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder ubegrænsede billetter/mails i plan for omkring $28/agent/måned.
Ubegrænset optagelse af opkald
Optag hvert opkald, der er foretaget eller modtaget, og afspil optagelsen til enhver tid.
LiveAgent tilbyder ubegrænset optagelse af opkald. HubSpot Service Hub tilbyder ikke ubegrænset optagelse af opkald.
Ubegrænset 24/7 support
Kundesupport tilbydes 24/7 uden at begrænse antallet af forespørgsler, du kan sende.
LiveAgent tilbyder ubegrænset 24/7 support i billetplan for $15/agent/måned. HubSpot Service Hub tilbyder ubegrænset 24/7 support i plan for omkring $28/agent/måned.

undraw features overview jg7a

Kraftfuldt Service Hub-alternativ

At få den bedste værdi for dine penge er afgørende, når du leder efter en fantastisk helpdesk-software. Det er derfor LiveAgent tilbyder 4 pakker til konkurrencedygtige priser. Kernepakkerne har en hybrid billetstrøm, samlet omni-kanal indbakke, rapportering, automatiseringsregler, gamification og meget mere! Med LiveAgent får du mere for mindre – så hvis du leder efter et fuldt udstyret Service Hub-alternativ, prøv LiveAgent. Start din gratis 14-dages prøveperiode i dag. Intet kreditkort påkrævet. 

Start gratis prøveperiode

Gamification funktioner

Tillad dine støtte agenter at optjene badges og niveauer når de udfører handlinger, der bidrager til din virksomheds overordnede succes. Tjek individuelle og team leaderboards og generer rapporter for at fremme en sund konkurrence i din kundeserviceafdeling

Agent report dashboard liveagent

Hurtigste chat-widget

Hvis du leder efter et Service Hub-alternativ, og hastighed er en metrik, der er vigtig for dig, er LiveAgent måske det, du leder efter. LiveAgent praler af den hurtigste chat-widget på markedet — den vises på kun 2,5 sekunder.

En hurtig chat-widget er vejen at gå, hvis du effektivt vil konvertere en besøgende på webstedet til en kunde. Ifølge en eMarketer rapport, foretog 35 % af de besøgende på webstedet et onlinekøb efter at have brugt live chat. 

business startups3
undraw connected world wuay

Vi er flersprogede

Vores software er flersproget. LiveAgent er tilgængelig på 43 forskellige sprogoversættelser (nogle delvist) og understøtter sprogtilpasselige widgets. Lad ikke fremmedsprog skabe en barriere mellem dig og dine kunder. Vi har dig dækket.

Start gratis prøveperiode

Du fortjener det bedste

LiveAgent er den mest anmeldte og #1 vurderede helpdesk-software til SMB i 2020. Derfor er det et godt alternativ til Service Hub. LiveAgent sparer dig tid og penge, så du kan fokusere på det, der er vigtigt – at opbygge meningsfulde relationer med dine kunder.

winners ao2o

Sammenligning af LiveAgent vs HubSpot Service Hub

Tjek hvordan vi sammenligner med HubSpots Service Hub baseret på kundeanmeldelser på Capterra

Feature comparison chart for liveagent and hubspot service hub
Gældende pr. 3/2/2020

Se, hvorfor vores kunder valgte LiveAgent som deres foretrukne HubSpot Service Hub-alternativ

Sammenlign os med andet software

Er du nysgerrig efter at se, hvordan vi kan måle os med andre populære løsninger? Tjek vores sammenligningssider og opdag alt det, vi har at tilbyde.

Related Articles to Hubspot Service Hub alternativ
LiveAgent tilbyder konkurrencedygtig prissætning, branche- og virksomhedsløsninger samt pålidelig support. Lær at bruge foruddefinerede svar til at forbedre kundeserviceoplevelsen. Opret en gratis konto og planlæg en demo for at opdage, hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Sådan gør du: Foruddefinerede svar i LiveAgent

LiveAgent tilbyder konkurrencedygtig prissætning, branche- og virksomhedsløsninger samt pålidelig support. Lær at bruge foruddefinerede svar til at forbedre kundeserviceoplevelsen. Opret en gratis konto og planlæg en demo for at opdage, hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

LiveAgent tilbyder Multi Vidensbase-funktionen til virksomheder, der ønsker at optimere kundesupport og administrere vidensressourcer. Webinarer giver omfattende indsigt i funktionen. Freshdesk tilbyder også gamification-funktioner.

LiveAgent Webinar 4: Multi Vidensbase

LiveAgent tilbyder Multi Vidensbase-funktionen til virksomheder, der ønsker at optimere kundesupport og administrere vidensressourcer. Webinarer giver omfattende indsigt i funktionen. Freshdesk tilbyder også gamification-funktioner.

LiveAgent tilbyder helpdesk-software med chat, opkald og kontaktformularer for bedre kundesupport. De har regelfunktioner til automatisering af billethåndtering og dækker vigtige supportkanaler og billetfunktioner. De tilbyder også support til sociale medier og live chat software som Podium og Zendesk. Zoho Desk er bedst for større virksomheder med chat-widgets. Oplev LiveAgent.

Sådan opretter du e-mail-skabeloner i LiveAgent

LiveAgent tilbyder helpdesk-software med chat, opkald og kontaktformularer for bedre kundesupport. De har regelfunktioner til automatisering af billethåndtering og dækker vigtige supportkanaler og billetfunktioner. De tilbyder også support til sociale medier og live chat software som Podium og Zendesk. Zoho Desk er bedst for større virksomheder med chat-widgets. Oplev LiveAgent.

Vil du gerne have en gratis LiveAgent-konto? Fortsæt og tilmeld dig, det er nemt og tager kun et par minutter at konfigurere.

Create FREE account

LiveAgent tilbyder en gratis konto, hvor du kan oprette dig på under 60 sekunder. Du kan vælge et navn til din LiveAgents underdomæne og modtage produktopdateringer og andre tilbud. Ved at tilmelde dig, accepterer du T&C og privatlivspolitik. LiveAgent har funktioner, integrationer og kundeanmeldelser og tilbyder support, dataoverførsel og en blogs sektion. Der er også mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet og få de seneste opdateringer og rabatter.

Helpdesk-software hjælper virksomheder med at administrere kundeservice og support fra ét sted. LiveAgent tilbyder integration af kommunikationskanaler og automatisering af opgaver, hvilket reducerer arbejdsbyrden. Få en oversigt over funktionerne og opret en gratis konto.

LiveAgent | Oversigt over Quick Help Desk-software

Helpdesk-software hjælper virksomheder med at administrere kundeservice og support fra ét sted. LiveAgent tilbyder integration af kommunikationskanaler og automatisering af opgaver, hvilket reducerer arbejdsbyrden. Få en oversigt over funktionerne og opret en gratis konto.

Leder du efter et alternativ til Olark? Se nærmere på på LiveAgents muligheder, værktøjer, funktioner og omnichannel support til en fantastisk pris.

Leder du efter et Olark alternativ?

LiveAgent er en populær helpdesk-løsning, der har fået positiv feedback. Brugere roser funktionerne, supporten og det rimelige prisniveau.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privatliv og cookies politik.

Start Free Trial x