Vil du rangere højere på søgemaskineresultatsider (SERP’er)? I så fald skal du lave din nøgleordssøgning.
Et af de vigtigste aspekter af søgemaskineoptimering (SEO) er at sikre, at dit indhold er optimeret til søgemaskiner. Denne artikel gennemgår alt, hvad du behøver at vide om WordPress SEO og giver en tjekliste til korrekt optimering af din hjemmeside.
Hvorfor har du brug for denne SEO-tjekliste?
Hvis du vil rangere højere i SERPS’er, skal dit indhold være skræddersyet til SEO. Du skal overveje mange forskellige faktorer, og det kan til tider virke overvældende, især i begyndelsen.
Denne tjekliste hjælper dig med at tage sig af alle de nødvendige elementer for korrekt optimering og sikre, at du er på rette vej. Det vil guide dig trin for trin til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner.
Uanset om du er nybegynder eller ekspert, vil denne tjekliste være nyttig, når du ved, hvad SEO er, og hvordan det virker.
Det er lige meget, om din hjemmeside er en blog, e-handelsside eller en hvilken som helst anden type indhold. Disse tips bør hjælpe alle: marketingfolk, tekstforfattere, bloggere og endda webmastere.
Men hvis du lige er begyndt og vil vide, hvordan du starter et WordPress-websted fra bunden (uden SEO-tips, så tjek vores WordPress-lanceringstjekliste her. Det kan måske hjælpe dig mere i begyndelsen (men vend tilbage til denne senere hen).
Lad os se, hvilke elementer du skal være særligt opmærksom på, når du optimerer dit WordPress-websted.
Før vi går videre, bør du kontrollere, at din hostingtjeneste opfylder WordPress SEO-kravene. WordPress har en liste over anbefalede udbydere, så hvis du vil gøre tingene lettere for dig selv, så vælg mellem en fra denne liste: Hostinger, Bluehost, Siteground, eller HostGator.
Vi håber, at du har valgt et domænenavn, der er kort, relevant for din niche og uden stavefejl. Selvom dette er nogle af de mest almindelige krav for at vælge et godt domænenavn, bør du også sikre dig, at det ikke indeholder nogen symboler (f.eks. understregningstegn), da webcrawlere kan have vanskeligheder med dem.
Brug ikke en IP-adresse som dit domænenavn. For at kontrollere dette skal du blot tilføje en webstedsadresse i søgefeltet i Google og se, hvad der sker: hvis det ikke viser noget resultat, er alt i orden, men hvis det fører dig til et websted, der beskæftiger sig med internetprotokoller, så er der noget galt.
Hvis du vælger at oprette et flersproget websted, skal hvert indlæg have sit eget oversættelsesdomæne (TLD). Dette vil hjælpe Google med at forstå strukturen på dit websted bedre og indeksere TLD’er separat, så de ikke bliver blandet sammen (de kan endda fjernes fra søgeresultaterne, hvis der er for mange problemer med gentagelser af indhold).
Dette er grunden til, at det er vigtigt for dig at bruge forskellige TLD’er, hvis dit websted har mere end ét sprog, og sørg for, at hvert indlæg indeholder dets målsøgeord, metabeskrivelse, sidetitel osv., så Google kan rangere dem korrekt. separat i sine SERP’er.
Hreflang er også afgørende her (mere om det senere).
Du skal tjekke, om dit tema følger WordPress SEO bedste praksis for at have et godt grundlag for optimering. Astra, OceanWP og Divi er blandt de mest populære og hurtigst indlæsende WordPress-temaer, der følger de seneste trends inden for webdesign og SEO.
Ud over at give en fremragende brugeroplevelse maksimerer de bedste WordPress-temaer din SEO-indsats.
Når det kommer til WordPress SEO, er en af de vigtigste ting et godt plugin. Vi anbefaler Yoast til dette formål, da det giver dig alt, hvad du behøver for et optimeret websted, fra enkle muligheder som at indstille titler og metabeskrivelser (der også giver mulighed for optimering af meta-nøgleord) til mere avancerede såsom XML-sitemaps og webmasterværktøjer bekræftelse (der gør dig i stand til at kommunikere med Google for at få dit websted opført).
All you have to do is install it, activate it, and set the basic options.
Google Webmaster Tools svarer til Google Search Console for websteder. Hvis du ikke allerede bruger det, skal du gøre det for at holde styr på dit websteds helbred og eventuelle tekniske problemer, der kan skade dets placeringer (såsom crawlfejl eller malware).
Den giver også oplysninger om tophenvisere, indekseringsstatus, crawlfejl og andre tekniske aspekter. Alle disse ting er afgørende, hvis du vil have et websted af høj kvalitet med gode placeringer, søgemaskinetrafik og konverteringsrater.
Selvom det ikke er et teknisk aspekt, er ansvar stadig afgørende for brugeroplevelsen og SEO. Når man har at gøre med søgeord med så høj konkurrence, er det nødvendigt at have optimeret indhold til både desktop- og mobilenheder.
Du har ikke råd til at miste mobilbrugere, fordi de har problemer med at få adgang til dit websted fra deres telefoner. Så det er meget vigtigt at have de samme indholdstyper tilpasset hver skærmlæser, og Google har også presset kraftigt for det i sine anbefalinger.
Dit websteds indlæsningshastighed er meget vigtig, når det kommer til rangering i Google. Hvis dine sider tager for lang tid at indlæse, vil folk sandsynligvis forlade siden, før de overhovedet får en chance for at se, hvad du har at byde på.
Derfor er sporing af sidehastighed på hvert af dine indlæg og sikring af, at de gennemsnitlige scorer er høje nok afgørende for dit websteds succes.
Da det primære formål med cachelagring er at fremskynde dit websted, er det ret tydeligt, hvorfor du skal bruge en. Der er forskellige slags plugins, der leverer denne service. Alligevel anbefaler vi WP Super Cache, da det er nemt at konfigurere og har en lav indvirkning på webstedets ydeevne (så selv besøgende med gamle computere eller langsomme forbindelser vil ikke bemærke det).
Når du har installeret og aktiveret pluginnet, skal du gå til dets indstillingsside (Indstillinger -> WP Super Cache) og aktivere caching. Klik derefter på “opret en ny cache” for at rydde alle dine tidligere data. Når dette er gjort, kan du bruge vores yndlingstrick, som er Google Chrome inkognitotilstand, til at teste, hvor hurtigt dit websted indlæses..
SSL-certifikater bruges til at kryptere de data, der sendes mellem dine besøgende og webstedet. Selvom du ikke har brug for dem for at få en succesfuld SEO-kampagne, anbefaler vi på det kraftigste at bruge SSL-certifikater, da deres formål er at forbedre sikkerheden og gøre dit websted mere troværdigt i brugernes øjne. Dette vil alt sammen føre til bedre søgerangeringer, og den bedste del er, at SSL-certifikater er gratis.
My Business Google account er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at administrere alle dine virksomhedsprofiler fra ét sted. Du skal bare oprette en konto og tilføje de nødvendige oplysninger for hver af dine beliggenheder, kategorier eller andre vigtige oplysninger. Når alt er tilføjet, skal du bekræfte det med Google Map Maker (et værktøj, der giver dig mulighed for at tilføje oplysninger om din beliggenhed).
Hvorfor er dette vigtigt for din SEO-resultater? Jo mere relevant information du giver til søgemaskinerne, desto større er chancerne for, at dit websted vises øverst i SERP’er.
Nu hvor alt er færdigt, skal du tjekke, om alle oplysninger er blevet tilføjet korrekt. Du kan gøre dette ved at udføre en Google-søgning for hver virksomhedsfortegnelse (f.eks. “pizzabutik Palo Alto”). Hvis de alle vises på de første sider med resultater, er alt i orden. Hvis ikke, skal du kontakte Google og bede om hjælp.
XML-sitemaps bruges til at kortlægge dit websteds indhold, så søgemaskiner nemt kan crawle det. Det er ret ligetil, og du har kun brug for enten et XML Sitemap-plugin eller den officielle fra Google. Sidstnævnte er gratis, men kræver en vis teknisk viden om oprettelse af programbaserede sitemaps med en Google-konto.
Så et plugin er den enkleste og hurtigste mulighed, selvom det måske mangler nogle ekstra funktioner, der kunne være nyttige. Når du har tilføjet et, kan du bare indsende dine sitemap(s) online eller tjekke deres status.
Robots.txt-filen bruges til at instruere søgemaskiner om, hvorvidt de skal crawle og indeksere specifikke sektioner af dit websted eller ej. Du kan også bruge det til mere tekniske aspekter, såsom blokering af adgang fra bots, der ikke behøver at se en bestemt side (som en administratorsektion).
Der er flere regler med denne fil, som du bør huske på, som f.eks. disallow-reglen. Denne fortæller grundlæggende, at bots ikke skal indeksere hele dit websteds indhold, da det kan være for omfattende og kan føre til nogle tekniske problemer med crawl (såsom uendelige loops).
Hvis du ønsker at rangere højere i SERP’er og få mere synlighed, er det meget vigtigt at have mange backlinks fra websteder med høj autoritet. Generering af backlinks (også kendt som indgående links) fra højt autoriserede websteder kan hjælpe med at øge antallet af konverteringer, da disse websteder normalt rangerer højere end dine (hvilket betyder, at de har bedre omdømme).
Eksternt link er også en fantastisk måde at opbygge stærkere relationer med dine kunder og andre virksomheder. Så det er meget vigtigt at lære, hvordan linkbuilding fungerer, hvis du vil have en succesfuld virksomhed i fremtiden. Det er dog ikke så ligetil, og mange ting kan gå galt, når man forsøger at bygge dem (såsom at blive straffet af Google eller at sende forkerte signaler om dit websted).
Hvis du vil have dit websted til at rangere, skal du sørge for, at Google kan indeksere det korrekt. Problemer med at crawle dit websted vil påvirke dets ydeevne negativt og kan endda forhindre det i at blive indekseret overhovedet (hvilket er dårligt for SEO). Derfor bør du altid tjekke Google Webmaster Tools for at se, om der er problemer med at crawle dit websted, og i så fald prøve at løse dem så hurtigt som muligt.
Canonical linkelementer bruges til at forhindre duplikatindholdsproblemer, så de er noget, der skal implementeres på hver side på dit websted. De hjælper dig også med at undgå at indeksere det samme indlæg to gange (hvilket kan føre til straf).
Du skal bruge en erfaren udvikler til denne opgave, da det ikke er så enkelt, som det kan se ud, for at indstille canonical URL’er programmatisk. Alt i alt kan du ikke undvære disse tekniske SEO aspekter, selvom de ikke er lige så “spændende” som nogle andre. De er vigtige for dine placeringer og bør overvejes fra den første dag, når du arbejder på en ny hjemmeside eller redesigner en ældre. På den måde vil der ikke være nogen overraskelser i fremtiden, hvis og når du pludselig ser et fald i din organiske trafik.
Hreflang-annoteringer bruges til at angive, hvilket sprog du fokuserer på, inklusive landet. Dette betyder, at mens besøgende fra Australien vil se en bestemt version af dit websted, vil en bruger, der kommer fra et andet land, blive omdirigeret til en anden side, hvor de f.eks. kan læse alt på deres modersmål.
For at konfigurere dette skal du tilføje en kodelinje til dit websteds header (lige under åbnings tag) og angive, hvilke lande du målretter mod. Du kan finde flere oplysninger om det på Googles supportside.
Hvert indlæg på dit websted skal passe til den korrekte kategori. Dette er et af de aspekter, som mange mennesker har en tendens til at forsømme og se som “valgfrit”, men de kunne ikke tage mere fejl, fordi Google bruger dem som retningslinjer, når de forsøger at rangere websider. Derfor er det bydende nødvendigt omhyggeligt at vælge de kategorier, som hvert indlæg passer ind i, og derefter sørge for at optimere så meget som muligt for disse søgeord.
Hvis du f.eks. har et blogindlæg om kaffemaskiner, ville det være bedre at placere det i en kategori kaldet “køkkenudstyr” i stedet for “forbrugsgoder.” Dette vil hjælpe Google med at forstå dit websteds struktur bedre, hvilket er meget vigtigt, hvis du vil rangere højere i SERP’er.
Hvis du vil forbedre dine søgeplaceringer, i det lange løb og opnå bedre resultater, skal du opsætte en fantastisk content marketing-strategi, der giver dig mulighed for at skabe regelmæssigt blogindlæg af høj kvalitet. Det betyder, at du skal tænke over emner på forhånd, så der ikke vil være nogen problemer, når du prøver at komme med nyt indhold til folk, der er interesserede i din niche.
Permalink-indstillingen bruges til at definere strukturen af dine indlægs-URL’er. Ligesom webstedstitler skal de være unikke (og ikke indeholde nogen tal), for at Google og andre søgemaskiner kan forstå din permalinkstruktur.
Hvis du bruger Yoast SEO plugin, som vi foreslog tidligere, så er denne mulighed tilgængelig under SEO -> Permalinks menu. Når du er der, skal du vælge den, der passer bedst til dine behov.
Dette er en gruppe præstationsindikatorer, der analyserer, hvor godt dit websted fungerer ud fra et oplevelsesperspektiv. Du kan tjekke dine sideplaceringer ved hjælp af denne rapport i Google Search Console, som bedømmer dem som ‘God’, ‘Trænger forbedring’ eller endda ‘Dårlig’
Rapporter som disse er gode til at opdage problemer som langsomme webstedshastigheder, blokerede ressourcer, manglende titler og indhold af lav kvalitet.
Link juice er et udtryk, der bruges i SEO, der refererer til, hvor vigtig din hjemmeside er for søgemaskiner. Jo flere kvalitetslinks, der peger mod dit websted (det vil sige, jo højere deres PageRank), jo stærkere er den “link juice”, som dit websted modtager.
For at kontrollere styrken af dine backlinks skal du blot indtaste en hvilken som helst URL i Open Site Explorer og se hvert udgående link, der peger mod det. Hvis der er mere end 100 eksterne links, så skal du lykønske dig selv, du har allerede en kraftfuld hjemmeside. Men hvis der ikke er så mange, bør du begynde at arbejde på at få flere links hurtigst muligt.
Søgevolumener er en af de vigtigste KPI’er, du bør holde øje med for at afgøre, hvilke søgeord der ville være bedst egnede til hvert indlægs optimeringsindsats. De angiver, hvor mange personer der i alt søger efter noget relateret til det, du har på siden. Alt i alt kan søgevolumendatahastigheden bruges til at overvåge fremskridtene for dine placeringer over tid og se, hvordan det påvirker konverteringer, trafik eller enhver anden metric, som du måtte finde vigtig.
At kunne spore dine placeringer er et must, hvis du vil have fuld kontrol over udviklingen på din hjemmeside. Der er mange værktøjer du kan bruge, nogle er mere præcise end andre. Det vigtigste er dog at finde en, der fungerer godt til din hjemmesides behov og derefter se, om du kan opnå de ønskede resultater med den.
Da hver virksomhed har forskellige mål (såsom at øge trafik eller kundeemner), vil overvågning af placeringer alene ikke hjælpe dig meget, medmindre dit mål er mere organisk søgetrafik. Derfor bør det ledsages af andre KPI’er, der kan fortælle dig, om placeringerne rent faktisk hjælper dig med at nå disse mål eller ej (og præcis hvordan). Hovedpunktet her er at have en klar idé om, hvilken slags resultater du ønsker for at betragte dit websted som en succes, og omhyggeligt overvåge alt, der kan påvirke dem, så du kan justere din strategi i overensstemmelse hermed.
Google Analytics er en fantastisk måde at holde styr på dit websteds trafik og se, hvordan besøgende opfører sig på det. Trafikkilder, populære sider, ind-/udgangssider og tid brugt på hver side er blot nogle få eksempler på de forskellige data, du kan få fra denne platform. Med dem kan du forbedre brugeroplevelsen ved at finde ud af, hvad der fungerer og ikke gør.
Google Analytics inkluderer også et sæt værktøjer kaldet Google Optimize, som er test- og personaliseringsplatformen fra Google (tidligere kendt som indholdseksperimenter). Det kan hjælpe dig med at køre A/B-tests på dine sider for at finde ud af, hvad de besøgende foretrækker eller ej. Du kan teste elementer som knapfarver, navigation, designlayouts eller dybest set alt andet.
En regelmæssig SEO-revision kan sikre, at alt fungerer korrekt, og at der ikke er problemer med indeksering eller et duplikeret stykke indhold (som kan påvirke dit websted). Derfor er det en god idé at køre periodiske SEO-revisioner, hvis du vil forbedre dit websteds placeringer med tiden.
Hvis du vil opnå bedre resultater med tiden og finde ud af, hvilke emner folk er interesserede i, så er det vigtigt for dig at foretage nogle undersøgelser på forhånd. På denne måde kan du være sikker på, at dine indlæg er blevet optimeret godt nok, så de nemt kan blive indekseret af søgemaskiner og blive mere synlige i SERP’er.
Derudover ville det være en god ide at have en liste over søgeord, der er gode for hvert indlæg, så du kan inkludere dem i metabeskrivelsesfeltet og sidetitel. Gør brug af et søgeordsforskningsværktøj til at finde de mest relevante.
Det er også en god ide, at prøve at bruge dit søgeord i de første 100 ord i hvert indlæg, så søgemaskinerne ved, hvad det handler om. Da dette vil hjælpe dem med bedre at forstå formålet, kan de rangere det højere end indlæg, der ikke har en klar forbindelse mellem deres emne og søgeord.
Det er ikke en god idé at få søgeordet til at blive vist for ofte i dit indlæg. Det skal ikke virke spammy eller virke unaturligt, så ingen vil være interesseret i at læse dit indhold længere nede på siden.
Spild ikke værdifuld plads, der bør bruges til ord og sætninger, som folk rent faktisk slår op. Du kan bruge dit søgeord i dit indlæg fra tid til anden, men husk ikke at overdrive det.
Den måde, du skriver dine sætninger på, kan også påvirke søgemaskinernes placeringer. Det handler ikke kun om at have søgeordet derinde, men det skal også placeres korrekt, hvis du vil have Google og andre platforme til at forstå, hvad din post eller din side handler om.
LSI-søgeord er ord, der er relevante til dit primære søgeord. Du behøver ikke at bruge dem hele tiden, men at drysse et par her og der kan være nyttigt, især hvis de indgår naturligt i dit indlæg. Dette vil hjælpe Google med at se, at du ikke bare forsøger at putte så mange søgeord i dit indhold som muligt, men at du i stedet interesserer dig for indholdskvaliteten.
Du skal sikre dig, at dit websted eller din blog har masser af visuelt indhold, så folk kan se, hvad det handler om. Det betyder, at du skal bruge billeder, videoer, lydfiler og endda infografik for at hjælpe dig med at få dit budskab igennem på en mere engagerende måde.
Du skal have et kort, beskrivende filnavn samt et alt-tag og en titel. Beskrivelsen skal også være en kort opsummering af billedet. Billedtekster kan bruges til at give flere oplysninger, hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at sikre, at de billeder, du bruger i dit indlæg, har alle disse egenskaber og er optimeret i overensstemmelse hermed.
Hvis du bruger et plugin som Yoast SEO, hjælper det dig med at sikre, at alle dine billeder er optimeret korrekt. Billedoptimering vil hjælpe dig med din SEO-indsats og webstedshastighed, da store billeder kan tage lang tid at indlæse (prøv at holde deres filstørrelser under 100KB, når det er muligt). Sørg dog stadig for, at du bruger billeder af høj kvalitet for at booste din SEO og få dit indlæg til at se bedre ud generelt.
Det handler ikke længere kun om billeder. Du vil gerne have, at dit videoindhold optimeres, da dette vil hjælpe dig med at opnå de bedst mulige resultater, når det kommer til placering på søgemaskinerne for dette medieformat.
Du kan bruge alle slags multimediefiler som videoer, lyd og endda infografik, men de skal være let tilgængelige og korrekt formateret. Det betyder, at du skal bruge det rigtige filnavn, alt-tag, titel, beskrivelse og billedtekst for hver enkelt, så folk (og Google) nemt kan finde dem gennem søgemaskiner.
Dette er noget, du bør gøre lige fra begyndelsen, da det vil hjælpe din hjemmeside eller blog med hurtigt at blive indekseret. Titlen og metabeskrivelserne er det, der dukker op i SERP’er, så du skal sikre dig, at de lokker nok til, og at folk kan klikke på dem. Husk at inkludere søgeord her, brug fede bogstaver, du lægger mest vægt på.
Dette er den, der vises øverst på dit indlæg eller din side, og det er vigtigt, at det er korrekt optimeret, så folk kan se det med det samme. Linket repræsenterer indholdet af en side, så du skal sikre dig, at det fungerer korrekt, ellers kan det være, en bruger ikke klikker på det. Du bør også bruge et iøjnefaldende billede, der giver dem lyst til at læse mere.
Du skal også sørge for, at dine header-tags er korrekt formateret, så de giver de rigtige søgeord og leder folks opmærksomhed derhen, hvor du ønsker. Det betyder, at du skal bruge H-tags (dvs. Heading-tags) til større overskrifter og underafsnit osv., som svarer til det respektive indhold på siden eller indlægget.
Hver side har kun brug for ét H1-tag, og det bør indeholde nøgleordet for den pågældende side. Der er ingen grund til at bruge mere end ét H-tag på hver side på din hjemmeside eller blog, bare sørg for at bruge dem korrekt, så du kan få mest muligt ud af din SEO-indsats.
Du skal også sikre dig, at selve teksten er korrekt optimeret til dine målsøgeord. Det kan du gøre ved at inkludere dem i selve teksten, samt i titlerne og metabeskrivelserne på dine sider og indlæg. Du bør også bruge relaterede long-tail søgeord på hele dit websted eller din blog for at hjælpe med at forbedre din SEO-indsats yderligere.
Posts og sider, der konstant opdateres, har en tendens til at rangere højere i søgemaskinens resultater end dem, der ikke er det. Det skyldes, at Google og andre platforme anser dem for mere relevante i forhold til den nuværende tilstand, så de er mere tilbøjelige til at dukke op, når folk søger efter relaterede udtryk.
Ankerlinks er en anden vigtig del af on-page SEO, og du bør bruge dem, når det er muligt, til at hjælpe folk med at navigere dit websted eller din blog. Det betyder, at du bruger tekstlinks med relevante søgeord, der fører folk derhen, hvor de vil.
Sørg for, at dine interne links er effektive. Link til relaterede indlæg på dit websted fra dit indhold, og brug beskrivende ankertekst til at hjælpe Google (og læsere) med at forstå, hvad disse indlæg handler om.
Hvis du inkluderer udgående links i dit indhold, skal du sørge for, at de åbner på nye faner, så læserne ikke mister deres plads på dit websted. På den måde kan de udforske dit indhold yderligere, mens de stadig kan vende tilbage og læse det originale indlæg færdigt.
Hvis du beslutter dig for at slette et indlæg eller en side, skal du sørge for at bruge en 301-omdirigering, så eventuelle links, der peger på det, automatisk omdirigeres til en anden relevant side på dit websted. Dette vil hjælpe med at sørge for at din SEO er funktionsdygtig og sikre, at folk ikke lander på en side, der ikke længere eksisterer.
Sørg for, at dit indhold er struktureret korrekt med den korrekte brug af Schema-markering. Dette vil hjælpe Google og andre platforme til bedre at forstå oplysningerne på dit websted og præsentere dem på den mest nyttige måde for dine læsere.
Schema-markering er ikke den eneste måde at hjælpe Google med at forstå dit indhold, da du også kan bruge sociale markeringer. Dette vil hjælpe dit indhold til at se bedre ud, når det også deles på sociale medieplatforme.
Hvis du har en sektion med ofte stillede spørgsmål (FAQ) på dit websted, skal du sikre dig, at det er optimeret til WordPress SEO. Brug klare og præcise titler til hvert spørgsmål, og inkluder svaret i brødteksten på siden.
Sørg for, at dine blogtags er i en logisk rækkefølge og mærket med nøgleord, der beskriver indholdet.
Inkluder biografier for de personer, der skriver dine indlæg, og sørg for, at de indeholder et link til forfatterens websted eller blog. Dette er en fantastisk måde at knytte det hele sammen på ét sted. Det er også nyttigt for læsere, der er interesserede i at følge forfatteren eller tjekke denne persons blog.
Du kan tilføje en forfatterbiografi til hvert indlæg, du udgiver, eller bare have en generel biografiside på dit websted, der linker til alle dine indlæg. Hvis du har et gæsteindlæg på din blog, så glem ikke at inkludere forfatterens biografi der.
Sørg for, at du har en knap på din blog, der linker til din startside. Dette er en fantastisk måde at holde læserne engageret og vende tilbage efter mere. Det giver dem også mulighed for at udforske dit websted mere i dybden, hvilket fører til flere blogfølgere og abonnenter.
Stil efter et antal ord på mindst 500 for hvert indlæg. Det afhænger af emnet, men længere indlæg er generelt bedre til SEO, fordi Google foretrækker mere indhold om emnet.
Del dit indhold på sociale medier og tilskynd følgere til at gøre det samme. Du bør også oprette sociale delingsknapper, der nemt kan placeres i dine opslag. Dette vil give besøgende mulighed for at dele dit indhold med deres følgere uden at forlade webstedet, og derved øge trafikken og potentielt resultere i, at de linker tilbage til dig.
Der er adskillige plugins du kan bruge til dette, hvoraf nogle af de mest populære inkluderer SumoMe (der tilbyder en række sociale delingsmuligheder) og Shareaholic (en populær alt-i-en plugin, der muliggør deling af sociale medier, analyser og mere).
Prøv at udgive mindst et indlæg om ugen eller endda flere indlæg hver dag, afhængigt af hvor ofte du opretter nyt indhold. Google Søgning foretrækker nyt indhold, så det er i din interesse at udgive blogindlæg så ofte som muligt. Jo flere du poster, jo større chance har du for at rangere højt på SERP’er og engagere brugere.
Inkluder den sidste opdateringsdato i dit blogindlægs metadata. Sørg også for at inkludere en sidste opdateret dato (indenfor HTML-koden) for hvert af dine blogindlæg, da dette fortæller Google og andre søgemaskiner, hvornår indholdet blev offentliggjort. Nyskabelse er nøgleordet.
Glem ikke at dele dine nye blogindlæg på sociale medier. Gør det nemt for dine følgere og fans at læse dit seneste indhold ved at dele det på Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og andre populære netværk. Du kan endda automatisere processen med værktøjer som Hootsuite eller Kontentino, der hjælper dig med at spare tid, mens du holder din tilstedeværelse på sociale medier i live.
Dette er vigtigt at huske på. Sørg for, at du ikke ændrer nogen af dine eksisterende blogindlægstitler, efter de er blevet offentliggjort, da dette kan forvirre Google og andre søgemaskiner. Hvis du har brug for at lave en mindre redigering af et af dine ældre indlæg, så prøv at ændre indlæggets metadata (inden for HTML-koden) i stedet for selve titlen.
Mange nyttige onlineværktøjer kan hjælpe dig med at producere bedre indhold, herunder Yoast SEO-pluginnet til WordPress og Hemingway-app. Dette er blot nogle få eksempler, men der er masser af andre muligheder derude, som du kan prøve. Vælg den, der passer bedst til dine behov, og brug den til at øge din indholdsproduktion.
Husk, at Google konstant ændrer sine algoritmer, hvilket betyder, at det, der virkede for dig én gang, måske ikke længere fungerer efter den næste opdatering. Så vidt som muligt, skal du prøve at undgå, at gøre ting som:
Det væsentlige:
Elementer, som søgemaskinealgoritmer leder efter:
SEO-analyserapport:
Blog SEO WordPress tjekliste:
WordPress SEO is the process of optimizing a WordPress site for search engines. This includes improving website visibility and increasing web traffic from organic search results.
There is no one-size-fits-all answer to this question, as the best way to add SEO keywords will vary from site to site. However, some tips for adding SEO keywords include using them in your website title, URL, meta tags, and body copy. Our checklist should help you with that.
This can vary depending on what you are trying to accomplish. Some changes will take effect immediately, while others may require even a few months before they have an impact.
Yes, definitely. A blog is a great way to improve your site's SEO as it allows you to produce fresh content and build links over time.
Google Analytics can provide valuable data that you can use to monitor your site's SEO. For example, it will show you which keywords are bringing traffic to your website so that you know what topics interest visitors the most and how they found you.
Vi sætter pris på din seneste tilmelding til LiveAgent.
En meddelelse sendes til din email-adresse, der indeholder loginoplysninger, lige efter din konto er installeret.
Hvis du venter et stykke tid, efter installationen er afsluttet, kan du få adgang til din konto direkte herfra.
Efter processen er overstået, vil vi sende dig dine loginoplysninger til din mailboks.
Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.
Vi er tilgængelige på adskillige datoer