Stonly vidensbase anmeldelse

Stonly er en innovativ vidensbaseløsning med præfabrikerede skabeloner, der gør det nemt at oprette dybdegående og interaktive vidensbaseartikler. Funktionel og veldesignet, men også dyr. Tilbyder forskellige prisklasser og en gratis prøveperiode.

Stonly vidensbase anmeldelse
Compare Stonly vidensbase anmeldelse with other in: How Stonly vidensbase anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
61 reviews

Stonly er en innovativ vidensbase og vidensstyringssoftware, der forsøger at gøre tingene anderledes, og det lykkes nok for de fleste. Applikationen er veldesignet og utroligt funktionel, mens selve vidensbasen tilbyder en række forskellige skabeloner for at gøre det lettere at anvende. Denne…

Pricing
Starting from:
$ 128.55   pr. måned
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.7
Brugeroplevelse
4
Pris
2
Implementering
5

Key takeaways

Pros

  • Innovative tiltag vedrørende videnstyring
  • Veldesignet og meget funktionel grænseflade
  • God editor med alle nødvendige funktioner

Cons

  • Meget dyr
  • Ikke nok funktionalitet til at retfærdiggøre prisen

Stonly er en innovativ vidensbase og vidensstyringssoftware, der forsøger at gøre tingene anderledes, og det lykkes nok for de fleste. Applikationen er veldesignet og utroligt funktionel, mens selve vidensbasen tilbyder en række forskellige skabeloner for at gøre det lettere at anvende. Denne merværdi har dog tårnhøje priser, der kan afskrække brugere fra at betragte det som deres go-to-løsning. Læs hele anmeldelsen nedenfor for at finde ud af mere om Stonly.

Kom i gang med Stonly

Stonly er en dedikeret vidensbaseløsning, der bringer en vis innovation ind i videnshåndteringsspillet. Stonly tilbyder en række præfabrikerede skabeloner til at skabe dybdegående og interaktive vidensbaseartikler til ethvert formål. Lad os tage et kig på Stonly-funktionssættet og se, hvordan det er at bruge som en vidensbaseløsning.

Det eneste, der skal til for at komme i gang med Stonly, er at oprette din konto. Du kan også vælge en gratis prøveperiode først for at se, om du kan lide den. Der kræves ingen kreditkortoplysninger, og du får en enkel, men effektiv introduktion til, hvordan Stonly fungerer, og hvad der skal til for at komme i gang. Introduktionen fungerer som et spørgeskema og har til formål at finde ud af, hvordan du vil bruge Stonly. Hvis du vælger vidensbaseindstillingen, vil Stonly automatisk tage dig til det første trin i oprettelsen, og du starter med at vælge et skabelonfarveskema. Der er nogle flotte muligheder tilgængelige, og du kan også tilføje dit logo med det samme.

Stonly welcome screen

Hele Stonly-grænsefladen føles meget moderne og veldesignet. Den førnævnte guide vil tage dig igennem alt, hvad du behøver at vide og gøre – trin for trin. Det er en ret glat proces at gå igennem, og det tager ikke for lang tid at gennemføre. Det, jeg sætter mest pris på, er, at der er meget lidt rod, guiden er ligetil og anerkender formålet med, hvorfor du bruger Stonly i første omgang. Introduktionen tilsidesætter dig ikke, og er altid fokuseret på det, du har brug for.

Brugeroplevelse og funktioner

Da vidensbasen er klar til brug så hurtig, kan du begynde at blive fortrolig med grænsefladen. Du kan begynde at skrive ved at klikke på knappen “Add new” i venstre panel. Du får flere muligheder skjult under denne knap, herunder guide, guidet tur, mapper og et par artikelskabeloner. Udvalget er ikke ligefrom stort, men det er meget mere, end hvad du kan finde i de fleste andre vidensbaseløsninger. Det er ikke en game changer, men det gør arbejde meget nemmere, hvis skabelonerne passer til dine forventninger.

Stonly - your custom knowledge base theme is ready

Uanset hvad du vælger, er der ingen tvivl om, at din oplevelse vil være ret glat. Jeg valgte “Guide” skabelonen først, og jeg må sige, at grænsefladen forbliver meget fokuseret. Denne guideskabelon behandler din tekst som en trin-for-trin guide, så du kan udfylde hvert trin og tilføje relevante medier – billeder, videoer, kode eller et forudindstillet ikon. Du kan også ændre layoutet til tre forskellige variationer, se en forhåndsvisning, dele guiden og ændre indstillingerne for hver guide. Editor tilbyder al standard tekstformateringsfunktionalitet samt yderligere indstillinger. Samlet set er editor ret standard, og du får netop, hvad man ville forvente.

Stonly - Create new guide

Stonly tilbyder en række forskellige skabeloner, så du altid kan finde det, du skal bruge for at skrive det perfekte type indhold. Dette er især nyttigt for nye forfattere, som kan have problemer med at opbygge deres egen artikelstruktur i starten. Stonly skabeloner gør skrivning næsten idiotsikkert for enhver. Hver skabelon er perfekt designet til et specifikt formål, men det, der overraskede mig meget, var, at jeg ikke kunne finde nogen tomme skabeloner, hvilket bare er utroligt usædvanligt og ubelejligt. Ikke alle brugere vil måske altid holde sig til forudindstillede skabeloner, og jeg tror, ​​at tilføjelsen af ​​en tom skabelon ville være rart. Der er heller ingen mulighed for at lave dine egne skabeloner.

Stonly - Creating new article

Samlet set bringer Stonly vidensbasen et frisk pust ind i vidensbasespillet. Alt er meget godt designet og funktionelt, men brugere, der forventer en traditionel vidensbasesoftware med en simpel editor, kan blive skuffet. Vidensbasen byder på en utrolig fleksibilitet, men den fjerner samtidig noget af den ved at tvinge brugeren til at holde sig til bestemte arbejdsgange. Det er det, der gør Stonly både til en fantastisk vidensbaseløsning, men på samme tid, hvad der kan udgøre nogle forhindringer for brugerne.

Stonly - Choose template for your knowledge base

Priser

Det er ved Stonly-priserne at man ser en negativ udvikling, da den tilbyder tre planer uden mulighed for en gratis plan overhovedet. Og da Stonly kan betragtes som en af ​​de få virkelig dedikerede vidensbaseløsninger, kan det blive meget dyrt. Lad os tage et kig på hver plan og se, hvad du får.

Starter

Startplanen koster hele $128,55 om måneden for tre brugere med månedlig fakturering, eller $102,63 per måned for tre brugere med en årlig fakturering. Denne utroligt dyre startplan tilbyder en begrænsning på 30 guider og muligheden for at integrere guider hvor som helst. Du kan kun bruge et enkelt sprog, kun bruge én videnbase, bruge tre triggere og bruge grundlæggende analyser.

Business

Business-planen starter ved $258,13 pr. måned for fem brugere med den månedlige fakturering, eller $206,30 pr. måned for fem brugere med den årlige fakturering. Du får adgang til alle funktionerne fra begynderplanen med højere grænser og ekstra funktioner. Du kan have ubegrænsede vejledninger, flere sprog, tre vidensbaser, ubegrænsede triggere, versioning, SEO-tilpasning, PDF-eksport, vedhæftede filer og mere.

Enterprise

Enterprise-planen har tilpasset prissætning, højst sandsynligt afhængig af antallet af brugere. Du får alle de tidligere nævnte funktioner, og derudover auto-oversættelse til guider, avanceret team rights management, white label muligheder, integration med Zendesk, Freshdesk og Front, SSO-kompatibilitet, sikkerhedsgennemgang og dedikeret kundesucces.

Konklusion

I en nøddeskal er Stonly bestemt en blandet landhandel. Det er en dedikeret vidensbasesoftware, der fokuserer på vidensstyring, og den gør det utroligt godt. Det forsøger at forbedre, innovere og flytte vidensbasestyringen i en ny retning, og det er meget succesfuldt. Den er dog utrolig dyr, og jeg kan ikke forestille mig, at mange virksomheder er villige til at betale så store summer bare for vidensstyring. Selvom denne anmeldelse kun fokuserer på videnbase-funktionen, må jeg sige, at der ikke sker meget andet i Stonly, hvilket gør det til en mindre værdifuld løsning til de fleste formål. Vidensbasen kan ikke konkurrere uden støtte fra andre vigtige værktøjer. Men Stonly har helt sikkert sit publikum og en skare af glade brugere til at støtte dem alligevel.

Generelle problemer

Kan jeg vælge en tom skabelon i Stonly?

Der er ingen mulighed for at vælge en tom skabelon i Stonly. Men med den store mængde af skabeloner, de tilbyder, kan du normalt finde en passende. De fleste skabeloner har også tilpasningsmuligheder, som giver dig mulighed for at ændre din artikelstruktur.

Hvordan opretter jeg artikelkategorier i Stonly?

Du kan oprette artikelkategorier ved at klikke på Add New og vælge en mappe. Du kan navngive din mappe i overensstemmelse hermed og gemme alle relevante artikler indeni for nem organisering.

Product reviews

Vil du lære mere om Apptivos vidensbase? Tag et kig på vores artikel for at finde ud af, hvordan det virker, og hvordan det fungerede i vores test.

Apptivo vidensbase anmeldelse

This text discusses various software options for improving customer service, including Flowlu and Tidio chatbot. It also mentions the importance of quality assurance and involving agents in the process, as well as the potential for support issues with some software options. Finally, the text discusses the functionality of Zendesk Suite, but notes that its user experience could be improved and there is a limit on the number of articles allowed.

Vil du høre mere om Gurus vidensbase? Tag et kig på vores artikel for at finde ud af, hvordan det virker, og hvordan det fungerede i vores test.

Guru vidensbase anmeldelse

Guru er en alsidig vidensbaseapplikation med en intuitiv brugergrænseflade og nem navigation. Den tilbyder en fantastisk artikel editor med masser af tekstformateringsmuligheder og yderligere funktioner. Prisen er også mere end fair i forhold til, hvad man får, og applikationen tilbyder en gratis prøveperiode. Konklusionen er, at Guru er en fantastisk vidensbasesoftware, der ikke svigter. Der er dog nogle problemer med billeder og invitationer, men de kan løses med hjælp fra Guru's supportteam. Det er nemt at komme i gang med Guru og skrive artikler, og applikationen tilbyder også mulighed for at oprette skabeloner og finde inspiration fra fællesskabet. Tekstformateringsmulighederne er gode og tilpasses let. Samlet set tilbyder Guru en god brugeroplevelse og funktioner til at skabe en dedikeret vidensbaseapplikation.

Vil du at lære mere om Flowlus vidensbase? Tag et kig på vores artikel for at finde ud af, hvordan det fungerer, og hvordan det virkede i vores test.

Flowlu vidensbase anmeldelse

Teksten præsenterer forskellige softwareprogrammer, der er designet til at tilbyde kundeserviceløsninger og vidensbasestyring. LiveAgent og Apptivo er begge billigere alternativer, mens Stonly er mere innovativ og har flere funktioner, men også dyrere. Der er også oplysninger om oprettelse af en konto og webstedets brug af cookies.

Vi du gerne høre mere om monday.com's vidensbase? Tag et kig på vores artikel for at finde ud af, hvordan det virker, og hvordan det fungerede i vores test.

monday.com vidensbase anmeldelse

Teksten præsenterer løsninger til forbedring af kundetilfredshed inden for virksomheder ved hjælp af vidensbaser og chatbots. Derudover anmeldes software som Freshchat og Dynamics 365, men brugergrænsefladen kan være udfordrende. LiveAgent er en omkostningseffektiv løsning til Twitter-integration, og der er gratis prøveperiode til software som Freshchat. Der gives også en opsætningsvejledning til LiveAgent.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo