Guru vidensbase anmeldelse

Guru er en alsidig vidensbasesoftware med en intuitiv, visuelt tiltalende brugergrænseflade og brugervenlige navigationsmuligheder. Funktionssættet er fantastisk og tilbyder fantastiske tilpasningsmuligheder, mens prisen er mere end fair i forhold til, hvad man får. Guru er en fantastisk vidensbasesoftware, der ikke sviger i sit løfte om at levere nogle af de bedste funktionaliteter.

Guru vidensbase anmeldelse
Compare Guru vidensbase anmeldelse with other in: How Guru vidensbase anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

Guru er en alsidig vidensbasesoftware, der kan give dig nogle af de bedste funktionaliteter. Læs mere om Guru vidensbase funktioner i vores anmeldelse.

Pricing
Starting from:
$ 10   pr. måned
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Brugeroplevelse
5
Pris
4
Implementering
5

Key takeaways

Pros

  • Fantastisk artikel editor
  • Brugervenlig grænseflade
  • Nem navigation
  • Billig med gratis mulighed

Cons

  • Dedikeret vidensbasesoftware

Kom godt i gang med Guru

Guru tilbyder en gratis prøveperiode for dem, der først vil prøve det. Du kan tilmelde dig med en simpel registreringsformular, der kræver et minimum af oplysninger, hvilket gør processen mindre kompliceret. Når du har oprettet din konto, vil du modtage en e-mail med et link for at bekræfte din registrering. Når du er bekræftet, kan du udfylde dine virksomhedsoplysninger og beslutte, hvad der vil være hovedformålet med din brug af Guru-applikationen. Et andet trin inviterer dig til at vælge en afdeling og din rolle i virksomheden. I det sidste trin kan du vælge at vælge et demo-opkald eller afvise det.

Welcome to Guru screen

Når du er færdig med alle trinene, kan du enten starte produktrundvisningen eller springe dette trin helt over. Guiden er ret godt lavet, og den viser dig dit nye dashboard, Guru-integrationer og et par andre ting for at hjælpe dig i gang. Når du er færdig med det, kan du begynde at tage et kig på brugergrænsefladen, som er designet lige så godt guiden “Kom godt i gang“. Guru giver nyttige værktøjstip overalt i grænsefladen. Du kan klikke på dem, hvis du vil lære mere om specifikke funktioner.

Guru - all collections

Grænsefladen er en blanding af sort og hvid, hvor sort lægger vægt på navigationsmuligheder, mens hvid er forbeholdt arbejdsområdet. Kontrasten skaber en god brugeroplevelse med nem navigation. Der er ikke så mange menumuligheder, hvilket er fantastisk, fordi det gør arbejdsgangen meget lettere, i hvert fald fra mit synspunkt. Hovedmenuen er placeret i venstre side, uden andre menumuligheder tilgængelige andre steder, hvilket gør navigationen endnu enklere. Når du klikker på en menu, vil du blive ført til den respektive sektion af Guru-appen. At finde muligheden for at skrive artikler er meget let, da Guru ikke tilbyder andre kommunikationsværktøjer, og du kan betragte det som en dedikeret vidensbaseapplikation.

Guru - users, groups and collections

Menumulighederne inkluderer startskærmen, biblioteket, opgaver, analyser, kortadministrator, teamindstillinger og samlinger. Hvis du vil have adgang til indstillinger, kan du klikke på dit profilikon i øverste højre hjørne og justere din Guru-oplevelse, hvis du vil. Grænsefladen giver også praktiske kort, som normalt indeholder detaljer om seneste opdateringer til Guru eller nyttige guider, der forklarer visse funktioner.

Guru - my library

Brugeroplevelse og funktioner

Når du har klikket på “Create a card” i øverste højre hjørne, har du to muligheder for at begynde at skrive din første artikel. Du kan enten begynde at skrive et nyt kort helt fra bunden eller oprette en skabelon. Der er også mulighed for at finde inspiration til at lave dine kort eller skabeloner ved at besøge Guru-fællesskabet. Jeg testede begge muligheder – at oprette et nyt kort og oprette en skabelon, og de fungerer stort set ens med nogle mindre forskelle.

Guru - create card

Når du klikker på en af ​​de to muligheder, vil du blive ført til Guru-artikeleditoren. Det ser meget pænt ud, med stort fokus på den tomme skrivesektion og en ikke-påtrængende værktøjslinje placeret øverst på grænsefladen. Tekstformateringsmulighederne er ret gode, der er ikke for mange eller for få af dem, hvilket skaber en god balance. Teksteditoren understøtter også tastaturgenveje, og du kan hente en mindre værktøjslinje med de samme muligheder, når du fremhæver et stykke tekst.

Guru - creating knowledge base article

Andre funktioner omfatter klassikere, såsom vedhæftede filer og medier – billeder, videoer, links og stykker kode. Du kan også gå dybere og tilpasse dine artikler med markdowns, tekstfarver, iframes, highlights, lister og mere. Samlet set er mulighederne meget gode, og de tilbyder fantastiske tilpasningsmuligheder. Hvis du beslutter dig for at bruge Guru, bør du ikke have nogen problemer med at skabe intetsigende eller på anden måde uinteressante artikler.

Guru - example of text formatting

Når du er færdig med at skrive, kan du fortsætte til næste trin, som giver dig mulighed for at indstille samlingerne. Du kan bruge kategorisering og tags til at gemme din artikel, hvor den hører hjemme, tilføje tavler og tags, samt vælge den samling, hvor artiklen skal gemmes. Det sidste trin er bekræftelsesindstillinger og adgang. Du kan indstille en verifikator og et verifikationsinterval for artiklen. Det er en ret nyttig funktion, der hjælper dig med at holde dit indhold opdateret.

Guru - card settings

Du kan finde dine færdige artikler i menuen Collections. Alle samlinger du opretter er pænt kategoriseret for nemme søgninger. Du kan til enhver tid redigere dine artikler og nemt kopiere et link til enhver af dine artikler. Samlet set tilbyder Guru vidensbase-software på en fantastisk funktionalitet og enestående brugervenlighed.

Guru vidensbase software priser

Guru tilbyder tre prisplaner, hvor en af ​​dem opdeles i to muligheder baseret på antallet af brugere. Hver plan fokuserer på en anden målgruppe og tilbyder et andet sæt funktioner. Generelt ser planerne ud til at være meget overkommelige. Lad os tage et kig på hver af dem og se, hvad du kan få for dine penge.

Free/Starter

Denne plan kan være gratis, hvis du ikke overskrider grænsen på tre brugere. Hvis du har brug for mere end tre brugere, koster planen enten $6 pr. måned pr. bruger månedligt eller $5 pr. måned pr. bruger årligt. Topfunktioner inkluderer en browserudvidelse, Slack & Microsoft Teams-apps, planlagt indholdsverifikation og mange andre.

Builder

Builder-planen vil koste dig $12 pr. måned pr. bruger månedligt, eller $10 pr. måned pr. bruger årligt. Det tilbyder alt fra gratis/startplanen og tilføjer avancerede tilladelser, meddelelser, analyser, registrering af duplikatindhold, automatiseret viden i kontekst, tilpasset branding og mange andre funktioner.

Enterprise

Enterprise-planen har ingen specifikke prisoplysninger, og den kræver, at du kontakter salgsafdelingen for at få tilpasset priser. Denne plan tilbyder fleksibilitet, så jeg antager, at du kan håndplukke dine funktioner fra hele funktionssættet. Denne plan kan også omfatte AI-drevne indholdsforslag, premium support og udpegede CSM og implementeringstjenester.

Konklusion

Guru tilbyder en meget alsidig vidensbasefunktionalitet med et fantastisk og meget nyttigt sæt funktioner. Hele applikationen giver et fantastisk arbejdsmiljø sammensat af en intuitiv, visuelt tiltalende brugergrænseflade samt brugervenlige navigationsmuligheder. Det giver også en meget god artikeleditor med masser af tekstformateringsmuligheder og yderligere funktioner. Prisen er også mere end fair i forhold til, hvad du får, og du kan altid udvide dit funktionssæt, hvis du har brug for det. Samlet set er Guru en fantastisk vidensbasesoftware, der ikke svigter dig.

Generelle problemer

Billeder vises med en fejl i Guru

Dette let løselige problem kan opstå på grund af forskellige årsager, såsom forbindelsesproblemer. Ved at genuploade billedet inden for et hvilket som helst Guru-kort skulle kunne gøre tricket. Hvis det ikke gør det, skal du tjekke, om dit billede er hostet af Guru. Ofte vil folk, der mangler adgang til at se Guru, ikke være i stand til at se et billede, der er hostet i applikationen. Prøv at redigere tilladelser eller genupload billedet igen. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Guru for at få hjælp fra deres supportteam.

Problemer med at levere Guru-invitationer

Guru har i øjeblikket ikke en direkte modforanstaltning til dette problem, men det er højst sandsynligt forårsaget af interne sikkerhedsforanstaltninger. Da disse foranstaltninger ikke kan omgås, er den eneste løsning, at brugere, der ikke har modtaget deres invitationer, kan gå direkte til app.getguru.com og registrere sig ved hjælp af den e-mailadresse, hvor de skulle have modtaget invitationen.

Product reviews

Overvejer du Dialfire som kundesupport til dit callcenter? Tag et kig på vores anmeldelse og se, hvordan den klarede sig under vores generelle test.

Dialfire call center software anmeldelse

Dialfire er en call center-platform med tilføjelsen af kampagnescripting, Google Calendar og Google Data Studio Connector, aktivitetsmodul og funktionen subtenant agent uden ekstra gebyrer. Platformen kan virke lidt bare-bones og brugergrænsefladen kan være forvirrende, men den robuste dokumentation og antallet af konfigurerbare funktioner hjælper. Opkaldskvaliteten kan være et problem, og det kan være nødvendigt at reducere antallet af aktive opkald. En gratis konto kan oprettes hurtigt og nemt.

Guru er en alsidig vidensbaseapplikation med en intuitiv brugergrænseflade og nem navigation. Den tilbyder en fantastisk artikel editor med masser af tekstformateringsmuligheder og yderligere funktioner. Prisen er også mere end fair i forhold til, hvad man får, og applikationen tilbyder en gratis prøveperiode. Konklusionen er, at Guru er en fantastisk vidensbasesoftware, der ikke svigter. Der er dog nogle problemer med billeder og invitationer, men de kan løses med hjælp fra Guru's supportteam. Det er nemt at komme i gang med Guru og skrive artikler, og applikationen tilbyder også mulighed for at oprette skabeloner og finde inspiration fra fællesskabet. Tekstformateringsmulighederne er gode og tilpasses let. Samlet set tilbyder Guru en god brugeroplevelse og funktioner til at skabe en dedikeret vidensbaseapplikation.

Vidensbaseret software anmeldelser

Guru er en alsidig vidensbaseapplikation med en intuitiv brugergrænseflade og nem navigation. Den tilbyder en fantastisk artikel editor med masser af tekstformateringsmuligheder og yderligere funktioner. Prisen er også mere end fair i forhold til, hvad man får, og applikationen tilbyder en gratis prøveperiode. Konklusionen er, at Guru er en fantastisk vidensbasesoftware, der ikke svigter. Der er dog nogle problemer med billeder og invitationer, men de kan løses med hjælp fra Guru's supportteam. Det er nemt at komme i gang med Guru og skrive artikler, og applikationen tilbyder også mulighed for at oprette skabeloner og finde inspiration fra fællesskabet. Tekstformateringsmulighederne er gode og tilpasses let. Samlet set tilbyder Guru en god brugeroplevelse og funktioner til at skabe en dedikeret vidensbaseapplikation.

Overvejer du osTicket til dine billetbehov? Tag et kig på vores anmeldelse og find ud af, hvordan den fungerede under vores generelle test.

osTicket billetteringsanmeldelse

OsTicket er en billetløsning med en gratis Open Source-version og en cloud-hosted version til $9/måned. Det indeholder vigtige funktioner og understøtter tekstformatering. Den eneste ulempe er, at kunder skal indsende billetter via et billetindsendelsessystem, hvilket kan være en fordel i nogle situationer. Den ukonventionelle billetformular kan være lidt svær at bruge, men indstillingerne kan justeres. Der er loginproblemer og en forældet grænseflade, men generelt tilbyder det grundlæggende, men gratis billetfunktionalitet.

Ms Alternatives Categories - Zohodesk Da

zohodesk

Ms Alternatives Categories - Zohodesk Da

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo