BeenVerified anmeldelse

Compare BeenVerified anmeldelse with other in: How BeenVerified anmeldelse is doing on review portals
2.8
Average rating based on data from trusted review portals
876 reviews

BeenVerified er en abonnementsbaseret udbyder af reverse phone number lookup, der giver adgang til offentlig information om personer. Du kan søge baseret på telefonnummer, navn, adresse, e-mail og mere. Det er tilgængeligt via deres hjemmeside eller mobilapp.

Pricing
Starting from:
$ 26.89   pr. måned
Free trial: No
Free version: No

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.3
Brugeroplevelse
4
Pris
3
Implementering
3

Key takeaways

Pros

  • Fås som mobilapp til både Android og iOS
  • Enkle prispolitikker
  • Pålidelig kundesupport

Cons

  • Kun tilgængelig i USA
  • Oplysninger er kun tilgængelige efter betaling for et abonnement
  • Oplysningerne er ikke altid 100 % nøjagtige
  • Kan ikke købe en enkelt rapport

Kom godt i gang med BeenVerified

Det er meget nemt at finde rundt på hjemmesiden og få adgang til al den information, du har brug for. Alt er tydeligt forklaret, så du ved, hvad de tilbyder med det samme.

Når du går til BeenVerifieds forside, er det første man lægger mærke til er søgemulighederne. Du kan søge baseret på navne, foretage en reverse phone lookup search, søgning efter e-mailadresser, slå adresser op og søgning efter køretøjer.

BeenVerified search bar

Indtast et navn i søgefeltet under “People Search” , og klik på “Search”. Efter et par sekunder vil BeenVerified bede dig om yderligere oplysninger om den person, du leder efter. Hvis du giver flere oplysninger, såsom by og stat, vil BeenVerified være i stand til at indsnævre søgningen for at give dig mere præcise resultater. Hvis du er usikker på, hvor personen bor, kan du klikke på “I’m not sure”.

BeenVerified Search by adding address

Du kan også indsnævre søgningen endnu mere ved at indtaste personens alder og mellemnavn. Hvis du ikke har disse oplysninger, kan du blot klikke på “I’m not sure”.

BeenVerified - add details to your search

Herefter kan du vælge, hvilken slags information du gerne vil have i din rapport. Du kan vælge så mange, du vil, og klikke på “Continue”, eller springe dette trin over.

BeenVerified - What information are you interested in?

Nu skal du bare acceptere deres vilkår og betingelser og klikke på “I Agree”.

Så begynder BeenVerified at indsamle oplysningerne fra deres database. Denne proces tager et par minutter, og efter at det er fuldført, skal du udfylde din e-mailadresse og fulde navn for at gemme rapporten. Du kan ikke springe dette trin over, hvis du ønsker at fortsætte.

BeenVerified - criminal database search
BeenVerified - save your search results

Efter at have indtastet din e-mail og dit fulde navn, søger BeenVerified efter resultaterne igen. Denne gang tager processen ret lang tid. Efter den lange ventetid bør du få din fulde rapport med alle tilgængelige oplysninger. Husk, at BeenVerified er en betalt tjenesteudbyder. Så længe du ikke er en betalende kunde, vil du ikke se nogen søgeresultater.

Når du ruller ned på hovedsiden, kan du finde nyttige artikler og vejledninger, der besvarer ofte stillede spørgsmål.

Du kan finde prisoplysningerne, når du klikker på “Sign up”. Det tager dog lidt tid at komme frem til prisen. Før priserne vises, skal du klikke på “Confirm” i sidste trin og vente på, at oplysningerne indlæses. Derefter fører det dig direkte til en side med deres priser og abonnementer. Denne proces virker unødvendigt kompliceret og lidt frustrerende bare for at komme til prisoplysningerne.

BeenVerified - confirmation

Funktioner

BeenVerified tilbyder 7 forskellige produktfunktioner: Personsøgning, Reverse phone lookup, Søgning efter adresser, Søgning efter brugernavn, Søgning efter uopkrævede penge, Søgning efter køretøjer

Rapporterne indeholder også personlige oplysninger om personen, såsom navn, alder, slægtninge, fotos, job, uddannelseshistorik og meget mere. Med People Search kan du også finde ting som straffeattester, trafikovertrædelser og anholdelser.

BeenVerified fungerer som en applikation i browseren, men de tilbyder også en mobilapp, der er tilgængelig til Android, iPhone, iPad og Apple Watch. Uanset om du er hjemme på din desktop eller på farten, kan du bruge deres tjenester hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse.

Opt out af dine oplysninger

Du har mulighed for at fravælge BeenVerifieds People-søgeresultater. Processen er ret enkel. Du skal blot indsætte dine oplysninger i en kort formular på deres hjemmeside og vælge, hvilken post du vil have dem til at fjerne. De sender dig en bekræftelses-e-mail, hvor du skal bekræfte din anmodning om fravalg. Derefter vil du modtage endnu en e-mail, der informerer dig om, at det er blevet fjernet. Du behøver ikke at være en betalende kunde for at fravælge Personsøgning og det er gratis.

BeenVerified Opt out option

Kunde support

BeenVerified har deres eget help center, hvor du kan søge efter svar på dine spørgsmål, før du kontakter deres kundesupportteam. Du kan finde ofte stillede spørgsmål vedrørende fakturering, din konto eller deres data og offentlige registre.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du kontakte deres kundesupportagenter via e-mail eller ringe til dem på det nummer, der er angivet på deres hjemmeside.

BeenVerified tilbyder ikke live chat eller andre former for direkte kommunikation, og de er ikke tilgængelige 24/7.

BeenVerified customer support

Hvordan kan callcentre bruge BeenVerified?

Reverse phone number lookup, såsom BeenVerified, kan være en fordelagtig service for callcentre og kundesupportagenter, fordi det giver mulighed for at lede efter ukendte numre i deres omfattende database. Dette kan være praktisk, når callcentret modtager et opkald fra en ukendt opkalder, og de enten glemmer at lægge deres kontaktoplysninger, eller hvis data går tabt på grund af en systemfejl.

Callcentre bruger det også til at identificere telefonfis eller andre upassende opkald, der sætter dine agenter i ubehagelige situationer og nedsætter arbejdsproduktiviteten og effektiviteten. Ved at blokere sådanne opkaldere kan callcentre fokusere på rigtige kunder.

Når agenter udfører reverse phone number lookups, kan de normalt finde data som e-mailadresser, adresser, konti på sociale medier og andre værdifulde oplysninger. Disse data er også nyttige til call sales opkald og til at kontakte potentielle kunder.

For at undgå juridiske problemer skal callcentre sikre sig, at de overholder love og regler i en bestemt jurisdiktion, hvis de beslutter at bruge disse tjenester til forretningsformål.

Ydeevne og brugeroplevelse

Når du indtaster et telefonnummer i søgefeltet og trykker på enter, genererer hjemmesiden resultater og søger i databasen efter et match. Den leder efter et navn, der er forbundet med telefonnummeret, personens beliggenhed, baggrundsoplysninger, straffeattester osv. Hele processen tager længere tid sammenlignet med BeenVerifieds konkurrenter, men den er stadig ret hurtig.

BeenVerified fungerer kun i USA. Derfor er det kun muligt at søge efter USA-baserede numre. Hjemmesiden, såvel som appen, er kun tilgængelige fra USA, og adgangen til deres tjenester er begrænset uden for landet.

Det er vigtigt at bemærke, at BeenVerified ikke tilbyder nogen af ​​deres tjenester gratis. Det betyder, at du skal betale, for at se resultaterne.

Nøjagtigheden og detaljeringsgraden afhænger af mange faktorer. Som det er med alle reverse phone lookup-udbydere, er det ikke 100% korrekt, og du bør ikke kun stole på én kilde. De henter deres data fra offentligt tilgængelige kilder og registreringer, som muligvis ikke er opdaterede og kan resultere i ukorrekte oplysninger.

BeenVerified - search result

Priser

BeenVerified er en betalt, abonnementsbaseret tjeneste. Sammenlignet med deres konkurrenter tilbyder de ikke nogen gratis version.

De har kun 2 abonnementsmuligheder:

  • Den første mulighed er et månedligt medlemskab, der koster $26,89 pr. måned og inkluderer alle 7 tidligere nævnte søgetyper. Med dette abonnement kan du køre op til 100 rapporter om måneden.
  • Den anden mulighed er et 3-måneders medlemskab, der koster $52,44, hvilket svarer til $17,48 pr. måned. Dette abonnement inkluderer også alle 7 typer søgninger. Med denne pakke er du begrænset til 100 rapporter om måneden.
BeenVerified pricing plans
BeenVerified membership benefits

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Medlemskabet fornys dog automatisk hver måned eller hver 3. måned, medmindre du opsiger det inden den nye abonnementsperiode starter.

Der er også mulighed for en 7-dages prøveversion for at teste BeenVerifieds tjenester, før du beslutter dig for at købe det.

Du kan vælge en 7-dages prøveversion for kun $1, som inkluderer op til 40 rapporter om måneden. Du kan også vælge en 7-dages prøveversion til $5, som giver dig mulighed for at køre op til 40 rapporter om måneden, plus du kan downloade dem som PDF’er.

BeenVerified trial offers

Konklusion

BeenVerified leverer en reverse phone number lookup-tjeneste med omfattende data og rapporter. Efter at have indtastet telefonnummeret i søgefeltet, tager processen lidt længere tid sammenlignet med deres konkurrenter. Du vil dog ikke kunne få adgang til nogen information uden først at betale. De tilbyder en 7-dages prøveversion, der er meget billig, hvis du gerne vil prøve det, før du forpligter dig til et abonnement.

Deres tjenester, såvel som deres hjemmeside og mobilapp, er kun tilgængelige i USA og fungerer kun med USA-baseret data.

Generelle problemer

Jeg kan ikke finde en bestemt person.

BeenVerified henter deres data fra offentlige registre, som ikke er 100 % nøjagtige og ikke er fuldstændige. Dette skyldes mange faktorer, såsom love i specifikke stater vedrørende offentlige oplysninger, mængden af ​​indsamlede oplysninger osv. Personen kan også vælge at fravælge sine oplysninger fra BeenVerified.

Jeg vil annullere min BeenVerified-konto.

Du kan til enhver tid annullere din konto ved at kontakte deres kundesupportafdeling via e-mail eller et telefonopkald. Du skal oplyse dit 9-cifrede kunde-ID, og så annullerer supportmedarbejderne det for dig. Du vil også modtage en e-mail, der bekræfter din annullering.

Product reviews

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo