Tawk.to live chat anmeldelse

Anmeldelse af Tawk.to live chat-software med fokus på dets gratis-for-alle prisstruktur og funktioner, herunder chatvurdering, emojis og proaktive chatinvitationer. Sammenligning med andre live chat-løsninger og nøglefordelene og ulemperne ved Tawk.to fremhæves. Inkluderer implementeringsproces og oplysninger om priser og gratis prøveperiode.

Tawk.to live chat anmeldelse
Compare Tawk.to live chat anmeldelse with other in: How Tawk.to live chat anmeldelse is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
742 reviews

Tawk.to er en live chat-software, der vinder i popularitet takket være dens gratis-for-alle-prismodel og valgfrie betalingsfunktioner. Læs videre for at finde ud af, om live chat og dens funktioner kan konkurrere med andre på trods af, at den er en gratis plan.

Pricing
Starting from:
$ gratis   pr. måned
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Brugeroplevelse
4
Pris
4
Implementering
5

Key takeaways

Pros

  • Det er helt gratis
  • Fantastisk interface og nem integration
  • Grundlæggende, men meget nyttige funktioner

Cons

  • Du skal betale for at fjerne Tawk.to-brandingen
  • Det kan blive dyrt, hvis du vælger at få Tawk. til at håndtere dine chats

Kom igang med Tawk.to live chat

Tawk.to er en live chat-software, der kun har en gratis version tilgængelig. Ja, du læste rigtigt, der er ingen obligatoriske betalte planer overhovedet tilgængelige. Virksomheden har vundet popularitet takket være dens veldesignede live chat, der er fokuseret på at hjælpe virksomheder med at kommunikere bedre med deres kunder. Det er dog kun en del af virksomhedens filosofi. Tawk.to er meget fokuseret på at forbedre virksomheder og hjælpe dem med at løse specifikke problemer med tjenester.

Tawk.to har en meget enkel registreringsproces, der kun kræver dit navn, e-mail og adgangskode i det første trin. Det andet trin spørger dig om din hjemmeside, og giver dig mulighed for at navngive din chat, samt muligheden for at angive navnet på din hjemmeside. Det er en af ​​de hurtigste registrerings- og implementeringsprocesser, du kan få med live chat-software.

Tawk.to implementation process

Det bedste er, at du kan implementere din live chat-kode næsten med det samme, fordi du får muligheden under registreringsprocessen. Implementeringen kan ske på flere måder. Du kan kopiere og indsætte koden på din hjemmeside eller vælge en integration med populære webstedstjenester. Du kan tilpasse live chat-widgets udseende og adfærd senere i applikationen. Derefter kan du begynde at browse rundt i grænsefladen og blive fortrolig med Tawk.to-webapplikationen.

Tawk.to live chat code for your website

Grænsefladen bliver indført med en vejledning, der kan springes over, men jeg anbefaler stærkt, at alle gennemgår den. Brugergrænsefladen er ikke svær at navigere uden den, men guiden er meget kort og meget vellavet, hvilket gør det værd at prøve. De sidste trin i guiden giver dig mulighed for at downloade Tawk.to-mobilapplikationer via en QR-kode, hvilket er en anden fantastisk tilføjelse.

Tawk.to mobile application QR code

Med alle disse trin bag os, kan du begynde at bruge din Tawk.to live chat med det samme. Interface er meget gennemtænkt; det er rent og det er nemt at navigere hele tiden. Menuen i venstre side fungerer som hovedadgangspunktet til alle undersektioner, og du kan få adgang til alle hovedværktøjer i toppanelet. Der er også en praktisk notifikationsknap nederst, hvor du kan finde de seneste oplysninger om opdateringer.

Tawk.to notifications

Før vi kommer til testdelen af ​​denne anmeldelse, vil vi kigge nærmere på, hvilke funktioner du får med Tawk.to live chat-applikationen, og hvordan du kan bruge dem til din fordel. Du kan få yderligere information på Tawk.to hjemmesiden, men selve applikationen giver et bedre overblik over hele sættet af live chat funktioner og muligheder.

Funktioner og brugergrænseflade

Tawk.to er ikke den mest funktionsrige live chat, men i betragtning af, at det er en helt gratis løsning, er funktionssættet mere end nok. Du kan forvente overvågningsfunktioner, der giver dig mulighed for at spore dine samtaler, samt over 45 sprogvariationer til din live chat. Tawk.to tilbyder også de førnævnte mobilapps til nem chat på farten, samt understøttelse af genveje, som i det væsentlige er dåse beskeder.

Tawk.to adding shortcuts (canned messages)

Ved at gå ind i Tawk.to-chatindstillingerne afslører det endnu flere funktioner og muligheder, som ikke er nævnt på hovedwebstedet for livechat. Du kan indstille udløste beskeder, e-mailmeddelelser og webhooks. Der er masser af andre tilpasningsmuligheder under fanen chat-widget, og du kan justere og ændre næsten alle tilgængelige widget-adfærdsfunktioner.

Tawk.to chat widget settings

Tawk.to funktionssæt tilbyder meget mere, end det ser ud til ved første øjekast, så sørg for at tjekke alle indstillingerne for at se hver funktion. Nu tager vi et kig på Tawk.to live chat og funktioner i aktion. Testen tager et kig på både kundeoplevelsen og agentoplevelsen med Tawk.to. Lad os bare gå i krig med det.

Live chat ydeevne og brugeroplevelse

Tawk.to live chat-widget ser godt ud på hjemmesiden. Jeg valgte den grundlæggende opsætning med blot et simpelt farveskift. Når du klikker på den som kunde, vil widget bede dig om først at tjekke hjælpecentret for tilgængelige svar. Dette er en ret god funktionalitet, da den kan mindske chatbelastningen på agenter og tilskynde brugere til først at finde svar på egen hånd. Uanset hvad, kan du starte chatten og springe denne mulighed over.

Tawk.to chat widget on website

Når du skriver din besked og trykker på send-knappen, får du en notifikation i Tawk.to, som du virkelig ikke skal gå glip af. Den har en meget tydelig ringetone og stopper ikke, før nogen besvarer chatten. Dette giver os også det første kig på chatgrænsefladen fra agentens side, og det ser ret godt ud ved første øjekast. En lille irritation kommer i form af en CTA-knap, der beder kunderne om at tilføje en gratis live chat fra Tawk.to til deres hjemmeside. Det ville ikke være så irriterende, hvis jeg ikke ofte kom til at klikke på det i stedet for det faktiske chatfelt under det.

Tawk.to live chat customer and agent view

Chatfunktionerne på kundernes side er ret essentielle, men husk, at vi har med en gratis løsning at gøre. Nogle af de andre betalte løsninger tilbyder ikke engang disse muligheder som standard. På Tawk.to inkluderer nogle af mulighederne chatvurdering, vedhæftede filer og emojis, og alle sammen giver det dine chattekunder alt, hvad de behøver, for at kommunikere effektivt.

Tawk.to live chat emojis

Det samme og bedre sker på agentens side af chatten. Jeg opdagede en ny funktion kaldet Whisper. Denne funktion fungerer i det væsentlige som en note til andre agenter. Du kan skrive det direkte i chatvinduet, og kunderne ser det ikke. Resten af ​​funktionerne på agentsiden er stort set de samme som dem for kunden, bortset fra, at du kan se de tilgængelige kundeoplysninger, som Tawk.to har adgang til.

Tawk.to live chat whisper feature

Tawk.to live chat giver dig besked om de fleste handlinger, som kunder foretager under chatten. Du får en notifikation, når de minimerer eller maksimerer chatvinduet. En overraskende, men meget velkommen tilføjelse er skrivevisningen i realtid. Selvom denne funktion er velkendt og ofte brugt i de fleste chatsoftware, er den ikke en standardfunktion for hver af dem. Tawk.to er gratis og har det, hvilket mildest talt er ret imponerende.

Tawk.to real time typing view

I det hele taget, er Tawk.tos live chat et imponerende godt værktøj i betragtning af, at det er gratis. Mens jeg gik igennem det, stødte jeg ikke på noget mærkbart afskrækkende eller noget der var galt med det. Du kan vælge at fjerne Tawk.to-brandingen fra din livechat, men det er ikke så irriterende eller synligt, plus det er rart at give noget til gengæld for den gratis software på sådan en indirekte måde. Hele værktøjssættet fungerede fejlfrit, og jeg kan ikke sige, at der var nogen problemer, der skulle løses.

Priser

Tawk.to er helt gratis og tilbyder overhovedet ingen prisplaner. Der er dog to betalingsmuligheder for dem, der virkelig er interesserede i at få dem, og ingen af ​​dem opgraderer chatfunktionaliteten eller tilføjer nye funktioner i væsentlig grad. De er fokuseret på to ting: Du kan fjerne Tawk.to-brandingen fra din chat-widget for $19 pr. måned, eller du kan lade Tawk.to håndtere al din live chat-kommunikation for kun $1 i timen (i alt $728 pr. måned). Hvis du vælger den sidste mulighed, kan Tawk.to blive meget dyr.

Konklusion

Tawk.to er en fantastisk, gratis live chat-software, der formår at overgå mange betalte løsninger. Funktionssættet er begrænset, men det tilbyder alt, hvad du har brug for, så du vil ikke føle, at du ikke har nok værktøjer på noget tidspunkt. Selvom du skal betale for at fjerne Tawk.to-brandet, er det ikke ekstremt synligt, og jeg fandt det ikke for distraherende. Samlet set er Tawk.to en fantastisk løsning, og du vil ikke fortryde at få den.

Generelle problemer

Jeg modtager ikke notifikationer på Android

Dette problem kan være forårsaget af nogle Android-smartphone-producenter, der bruger databesparelsesfunktioner, som muligvis blokerer for meddelelser ved at sætte nogle programmer i dvale. Sørg for at tjekke dine meddelelsesindstillinger og tillad, at Tawk.to-appen viser dig meddelelser. Desuden kan du tage et kig på mulighederne for batteribesparelse eller databesparelse og finde ud af, om de ikke blokerer for kommunikation fra Tawk.to

Widget vises ikke med WordPress-plugin

Den mest almindelige løsning er at aktivere tredjepartscookies i Tawk.to WordPress-plugin. Gå til dine Tawk.to plugin-indstillinger, og åbn Account settings. Du kan finde et link, der fører dig til cookie-mulighederne for hver populær browser. Når du har foretaget ændringerne, skal du sørge for at opdatere din side for at se ændringerne.

Product reviews

Få et perfekt chatoverblik, og se alle besøgende, der browser dit websted på et kort. Forbedre din kundeservice med LiveAgent. Læs om det nu.

Chats oversigt

Teksten giver råd om, hvordan man bedst hjælper kunder i en online-chat ved at kontrollere stavning og grammatik, tilpasse svaret og tiltale kunden ved navn. Der gives også anmeldelse af Dialogflow chatbot, som tilbyder en række funktioner med avanceret AI og omnichannel-implementering. LiveAgent tilbyder forskellige prisstrukturer og mulighed for gratis demo med personalisering af svar for bedre kunderelationer. Online support via chat, e-mail og sociale medier kan også forbedre kundetilfredsheden og reducere omkostninger.

Forbedre din kundeoplevelse med en simpel live chat-knap på din hjemmeside. Tjek alle de funktioner og fordele, Live Chat tilbyder.

Real-time chat

LiveAgent tilbyder en realtids chatløsning, der fremskynder arbejdet i kundeserviceteamet og tillader kundeinteraktion via emotikoner, videodeling og telefonbeskeder. Ved at implementere en live chat-løsning kan du reducere mængden af indsats, som kunderne skal bruge for at kontakte dig, og samtidig øge engagementet og salget. LiveAgent tilbyder 15 forskellige chatfunktioner, herunder en chat-knap og proaktive chatinvitationer. Live chat er vigtig, og LiveAgent tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode for at prøve deres produkt.

Vi har udarbejdet en gratis-at-download-guide for at hjælpe dig i gang med fjernarbejde. Få tips, råd og vores bedste ressourcer til fjernadministrering af dit team.

Fjernarbejde Tjekliste

Det er vigtigt at strømline kommunikation og have en orden på virksomhedskulturen for at øge kundetilfredshed og fastholde medarbejdere. Tjek dine medarbejderes eksterne arbejdsmiljø og planlæg fjernonboarding for nye medarbejdere. Sørg for, at fjernmedarbejdere har de nødvendige enheder og adgang til internettet, og yd teknisk support. Brug værktøjer som Asana eller Basecamp til holdkommunikation, LiveAgent til helpdesk, og Google Docs eller Sheets til oprette lister over krav og håndbøger. Overvåg internetforbindelsen med Pingdom.

Leder du efter et chatbot-værktøj til din virksomhed? Lad os se på en detaljeret Freshchat-chatbot-anmeldelse for at se, om det er et værktøj til dine behov.

Freshchat chatbot anmeldelse

LiveAgent er en online supportportal, der tilbyder konkurrenceevne pris, dataoverførsel og samarbejdsmuligheder. Prisen er $15/måned/agent, og programmet kan tilpasses til virksomhedens dashboard. Dialogflow er en chatbot-løsning leveret af Google, som kræver nogle tekniske færdigheder, men har forskellige funktioner såsom omnichannel og avanceret AI. Der er en gratis prøveperiode tilgængelig for Dialogflow, og det er velegnet til både nybegyndere og mere erfarne brugere. Capterra giver LiveAgent en samlet vurdering på 4,7 ud af 5 fra verificerede brugere, mens Dialogflow har en bedømmelse på 4,2 ud af 5. Priserne for Dialogflow afhænger af antallet af anmodninger til tjenesten, mens LiveAgent arbejder på at oprette kundens konto og sender loginoplysninger via e-mail.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo