Kæmper med at yde god service under COVID?

Konfigurer fjernarbejdssoftware, og begynd at se resultater med det samme.

 • ✓ Intet opsætningsgebyr    
 • ✓ Kundeservice 24/7    
 • ✓ Intet kreditkort påkrævet    
 • ✓ Annuller til enhver tid
Brugt af
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Det kan være udfordrende at yde fremragende kundeservice og samtidig holde dine medarbejdere sikre under corona-pandemien. Det vigtigste er at forblive rolig, blive organiseret og tænke ud af boksen. Hvis du har brug for nogle tips til, hvordan du fortsætter med at drive din virksomhed i denne svære tid, så læs videre.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Kundeservice under Coronavirus

man swiping on tablet standing

Hvad er Coronavirus?

COVID-19 er en ny coronavirus, der dukkede op fra Kina i december 2019. COVID-19 spreder sig fra person til person gennem luften. Symptomerne omfatter hoste, feber og åndenød. I nogle tilfælde har virussen vist sig at være dødelig, men de mest udsatte personer er ældre eller personer med allerede eksisterende kardiovaskulære og respiratoriske problemer.

Den bedste måde at forhindre dig selv i at blive smittet af virussen er at undgå kontakt med andre, vaske dine hænder ofte, dække hoste og nys med en serviet og undgå at røre ved dine øjne, næse og mund.

Hvordan påvirker det virksomheder?

Coronavirussen har allerede haft indflydelse på den globale økonomi. Aktiemarkedet har taget et dyk, rejseforbud og karantæner er blevet håndhævet, og dagligvarebutikker er helt udsolgt i visse områder på grund af panik.

For forebyggelses skyld har mange europæiske regeringer beordret alle ikke-nødvendige virksomheder og organisationer (bortset fra apoteker, købmandsforretninger, postkontorer, lægekontorer) til midlertidigt at lukke ned.

affect on business

Sådan forbereder du din virksomhed på coronavirus

go remote

Vi forstår, at ikke alle opgaver kan udføres eksternt. Men hvis du er en e-handel eller SaaS-virksomhed, kan vi antage, at meget arbejde kan udføres hjemmefra. Dine kundeserviceagenter, udviklere, sælgere og marketingfolk kan tage deres computere med hjem og fortsætte med at arbejde eksternt. I bund og grund skal intet ændre sig — så længe dine medarbejdere har en god arbejdsmoral og forbliver motiverede.

offer compensations

Tilbyd kompensation og kompromis

Hvis du ikke kan afsende produkter eller levere dine tjenester (f.eks. hvis du er et flyselskab, der er berørt af rejseforbuddet), så tilbyd dine kunder et kompromis som kompensation. Hvis du for eksempel ikke kan udstede refusioner, skal du tilbyde dine kunder kreditter. Kreditterne bør have den tilsvarende værdi af deres oprindelige købspris og bør være tilgængelige til at indløse i fremtiden.

Hvis du håndterer tingene på denne måde, er dine kunder bundet til at være mere forstående, mindre frustrerede og mere tilbøjelige til at købe fra dig igen i fremtiden.

mitigate losses

Afbød tab

I tider som disse er det vigtigt at afbøde tab. Flyt dit fokus på det, der virker lige nu. Tilbyd sabbatår, lad folk tænke på nye rentable projekter, skær ned i virksomhedens overskud for at lade dine medarbejdere føle sig økonomisk stabile og sikre, eller tilbyd bundter og abonnementer, der giver mindre omsætning i det lange løb, men som forhindrer pengestrømsproblemer i dag. Det er tid til at tænke smart og holde hovedet koldt.

man with beard holding pencil

Gør arbejde, du aldrig har tid til at udføre

Fokuser på at gøre ting, du aldrig har haft tid til. Måske er det tid til det komplette web-redesign, du har udskudt. Eller måske er det tid til at kickstarte din blog igen. Bliv kreativ, der er altid plads til forbedringer.

Indvirkning på kundeserviceindustrien

Tilbagebetalinger overalt

Når du håndterer aflysninger og refusioner, er det vigtigt at overveje det menneskelige aspekt af forretningen og forblive fleksibel og forstående over for dine kunder.

Overbelastede chats/telefoner

Naviger gennem lange opkalds- og chatkøer med smart call-routing, IVR eller pre-chat-formularer. Giv dine agenter tid og plads til at blive organiseret og besvare alle kundeforespørgsler effektivt.

Smiley face icon

Nedsat kundetilfredshed

Forbliv motiveret og forstå, at de nuværende fald i kundetilfredsheden kun er midlertidige. Prøv at tænke på nye måder at interagere med dine kunder på, som kan forvandle den negative oplevelse til en positiv.

get inspired

Bliv inspireret

Få inspiration fra Martinus, en slovakisk boghandel, som fortsætter med at levere kundeservice online. Kundeservicemedarbejdere er klar til at rådgive kunder med deres bogvalg i videochat-sessioner. Det er sødt, det er effektivt, og det er mindeværdigt.

Juster ressourcer

Fordi billetmængderne er høje og kun stigende, er det vigtigt at omfordele medarbejdere til kundesupportteams efter behov. Selvom de gentildelte medarbejdere ikke er vidende nok om dit produkt og de tekniske billetter omkring det, kan du tildele dem “begynder”-billetter, der omhandler nemme spørgsmål såsom “Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?” eller “Hvordan kan jeg opgradere mit abonnement?”

På denne måde kan dine kyndige supportmedarbejdere fokusere på billetter af højere kompleksitet og betydning. Dette er en win-win situation, da du ikke vil lade dine kunder vente, og du kan udnytte din ledige arbejdsstyrke uden afskedigelser eller nyansættelser.

adjust resources
adjust shifts

Juster agent vagter

Når billetvolumen er ekstremt høj, er det vigtigt at justere agenters vagter, så din kundesupport er tilgængelig 24/7. Hvis du ikke kan justere agenternes vagter, så tænk på måder at give dine kunder support på, selv når du ikke er tilgængelig. Tænk vidensbaser, fora, how-to-artikler, offline chats, YouTube-indhold – stort set alt, der kan bruges af dine kunder i selvbetjening.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerer fremragende live chat, billettering og automatisering, der giver os mulighed for at yde enestående support til vores kunder.

black Slido logo

Øg tilgængelige agenter

Hvis du har mulighed for at ansætte midlertidige eksterne kundesupportagenter, så gør det helt sikkert. Da en del mennesker kan finde sig selv værende afskediget og i en hård økonomisk situation, kan det være en lukrativ stilling for mange.

increase availability
canned messages

Forbered hermetiske beskeder

Forbedring af hermetiske beskeder og automatisering af visse e-mail svar er en fantastisk måde at løse billetter hurtigt. For eksempel kan hermetiske beskeder automatisk sendes til alle, der anmoder om en refusion. Beskeden skal have en på forhånd forberedt tekst, som leder kunden gennem processen og besvarer eventuelle ofte stillede spørgsmål vedrørende tilbagebetalingen.

Glade kunder er de bedste kunder

Vi tilbyder concierge-migreringstjenester fra de fleste af de populære helpdesk-løsninger.

Få udbytte af skrivevisning i realtid

Alt, der kan spare dig tid i en periode med høj billettilstrømning, er et plus. Gør brug af avancerede helpdesk-værktøjer som f.eks skrivevisning i realtid, som giver dig mulighed for at se, hvad dine kunder skriver på live chat, før de overhovedet trykker på send. Dette giver dig ekstra tid til at slå deres tidligere ordrer, billetter og alle andre vigtige oplysninger op, som du muligvis har brug for, når du hjælper dem.

Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent
liveagent tools

Hold dig rolig

Nøglen til alt dette er at forblive positiv og motiveret. Tænk på ud af boksen løsninger, der kan hjælpe både dine kunder og dine agenter. Husk, at alt dette kun er midlertidigt, og at alt snart vil vende tilbage til det normale.

Hvis du har brug for en helpdesk-løsning, der opfylder alle dine krav til fjernarbejde, så prøv LiveAgent. Vi tilbyder et indbygget callcenter, billetsystem og en indbygget live chat.

Årsager til, at virksomheder skiftede til LiveAgent

 • “Det er fyldt med funktioner og var bedre end mit 5-årige zendesk-abonnement. Så jeg skiftede over. god valuta for pengene for mig som ejer små virksomheder.”Albert

 • Jeg prøvede Zendesk først, men efter flere timers konfiguration og forståelse af prismodellen indså jeg, at det ikke var noget for mig. I stedet begyndte jeg at bruge LiveAgent og må sige, at jeg indtil videre er meget tilfreds. Systemet fik den helt rigtige mængde konfiguration, som jeg ønsker, og jeg har endnu ikke fundet noget, der ikke er muligt at gøre. Selve støtten er stor og de besvarer normalt dine spørgsmål på et par minutter. “Erik

 • “Vi kom over til til LiveAgent fra ZenDesk … og ville ikke gå tilbage til dem … Det er utroligt overkommelige priser og altid et hjælpsomt supportteam, der er der for at hjælpe os døgnet rundt. For det andet er der det avancerede automatiseringsniveau, der bogstaveligt talt har erstattet vores behov for Zapier, da der er en god mængde integrationer. Plus de giver også så mange alias e-mails for at forbinde det meget nemt. “Aaron

 • “Vi og vores kunder havde konstant problemer med ZenDesk, men efter at have set på forskellige muligheder valgte vi LiveAgent baseret på brugeranmeldelser og prisen.” Adam

 • “Jeg brugte ZenDesk i årevis, og jeg var træt af disse” billetstil “e-mails, og at jeg ikke kunne vedhæfte filer til mine e-mails, kunne kun sende links. Hvad jeg kan lide i LiveAgent: det sender e-mails (ikke billetter), der kan jeg vedhæft filer, organisere e-mails nemmere end i ZenDesk, kan chatte og administrere e-mails fra det samme vindue. LiveAgent understøtter også regneark i sine e-mails og har et fantastisk supportteam. ” Vlad

 • “Vi skiftede til dette system efter mange års brug af ZenDesk. Funktionaliteten er fantastisk: kontaktformularer, live chat, databaser, integration med sociale netværk – alt i ét og alle disse moduler er gennemtænkte og interagerer godt med hinanden. Jeg kunne godt lide, at tjenesten fungerer stabilt, selv på mobile platforme (efter ZenDesk er dette et stort plus for os). “Olga

 • “Prøvede forskellige løsninger, herunder Zendesk, Freshdesk og mere. Fandt derefter LiveAgent. Fantastisk værktøj, god valuta for pengene, let at bruge, god support og hjælp til at installere. Og nu, efter flere års brug, er det stadig det bedste supportværktøj, som vi kunne have valgt. ” Michal

 • “Jeg har før brugt mange andre helpdesk-systemer, f.eks. LiveZilla, Zopim, Zendesk, Freshdesk, Desk.com osv. LiveAgent har slået dem på alle måder på grund af dets priser, funktioner, kundesupport og mobile funktioner.” Harrison

Du vil være i gode hænder!

Ved du hvad Huawei, BMW, Yamaha og O2 har tilfælles? Du gættede rigtigt... LiveAgent!

Prøv det helt gratis Ingen kreditkort nødvendigt
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Related Articles to Kundeservice under Coronavirus
Er du i tvivl om, hvad der gør LiveAgent til et godt valg for softwareudviklingsvirksomheder? Her er tre grunde til, at du vælger os.

Leder du efter en bedre helpdesk-software?

LiveAgent er en populær kundesupportsoftware, der tilbyder overkommelige priser, avanceret automatisering og integrationer for at øge kundetilfredsheden. Platformen er målrettet mod brancheløsninger og har både support portal og systemstatus. Mange tidligere ZenDesk-brugere har skiftet til LiveAgent på grund af dens funktionalitet, muligheden for at vedhæfte filer til e-mails og live chat-funktionen. Over 21.000 virksomheder har haft succes med at implementere helpdesk-software, og der er positive vidnesbyrd og succeshistorier om LiveAgent's priser og support.

Kunderne forventer personlig, hurtig og kyndig service. LiveAgent er ccm -software, der kan hjælpe dig med at levere det med det samme.

Kundekommunikationsstyringssoftware

Flere virksomheder bruger CCM-løsninger til at oprette og administrere kommunikation. Disse løsninger tilbyder kraftfulde redigeringsværktøjer og analyse af kundeengagement.

Udforsk et udvalg af billetteringssoftware, der er mest brugt på markedet. Vælg det ideelle billetværktøj og hæv din kundeservice til næste højde.

Billetterings- software

LiveAgent er en fantastisk billetsoftware, der hjælper virksomheder med at forbedre deres kundeservice, øge salget og opnå høj kundetilfredshed.

Ekstern helpdesk software er ved at blive det nye normale for de fleste mennesker over hele kloden. Allerede før covid-19-udbruddet var fjernarbejde i stigning.

Leder du efter en ekstern helpdesk-software?

En arbejdsstyringssoftware hjælper med at styre opgaver og agenter gennem automatisering med opgavefordeling og rapportering. Kommunikation sker via tale- og videoopkald samt live chat.

LiveAgent er en fuldt udstyret servicedesk-software, der bruger et billetsystem til at kombinere alle dine servicedesk-processer.

Servicedesk-software for en bedre kundeoplevelse

Servicedesk-software som LiveAgent integrerer helpdesk, live chat, call center og sociale medier, hvilket gør det nemmere at administrere og betjene kunder.

LiveAgent kundeservice webinar fokuserer på en multi-channel help desk løsning. Live chat, billetsoftware, live chat, indbygget callcenter og meget mere er inkluderet. LiveAgent gratis prøveperiode er tilgængelig i en begrænset periode.

Lær med LiveAgent webinarer

LiveAgent er en hjælpesk- og supportsoftware, der kan hjælpe virksomheder af enhver størrelse med e-mail, lynhurtig livechat, sociale medier, callcenter og vidensbase. Lösningen kan øge produktiviteten, reducere antallet af billetter og forbedre kundeservice. Virksomheder kan oprette en gratis konto og få en 14-dages prøveperiode. LiveAgent tilbyder også webinarer og hjælp til modeforretninger og hostingvirksomheder. Det er også den kundeservicetjeneste med den højeste tilfredshed blandt kunderne. Virksomheder med live chat oplever en positiv effekt på salg, omsætning og kundeloyalitet. LiveAgent kan hjælpe sundhedsvirksomheder med bedre kundesupport, øge salget og forbedre effektiviteten og produktiviteten af personalet.

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×
Plan en én-til-én samtale og opdag hvordan LiveAgent kan hjælpe din virksomhed.

Vi er tilgængelige på adskillige datoer

Planlæg en demo